Звездни Компромати- Декември'25

• 249 828
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 610
Аз май не съм за тази тема - какви са тези хора, изобщо не са ми познати?

Лияна Панделиева е крайно неприятна особа - простовата, но с безмерни претенции да е нещо велико. Фалшива колкото си ще.

# 2 611
Венета се прави на потайна за да си вдига рейтинга. ПР ход! Евала! Откри топлата вода! Сватба, църковен брак, рокля, потник.....
Преди това беше писала нещо в смисъл, че си има време и място за всяко нещо и тя ще се появи на точното място. Може да води преговори с някоя кабеларка Joy
И в целия миш- маш от прелитащи мисли .... вечерна закуска!
Ако не беше жалко, щеше да е смешно

# 2 612
Отдавна си изпя песента Венетка, никой не се интересува от нея вече.

# 2 613
Във фб са скочили на Златимир Йочев, че не бил подкрепил Цънцарова и вместо да напусне солидарно с нея, е приел да води някаква рубрика след новините.
То пък ще кажеш, че всички трябва да си подават оставката в знак на солидарност, иначе са предатели…

# 2 614
Човекът има 2 деца, нормално е да иска да работи. Аз ги харесвам с жена му като семейство. Тя започна да се подмазва много на някои гости, но ми се струва че не е нейно решение.

# 2 615
От къде на къде пък и той трябва да подава оставка? Вярно, че и него не го харесвах, но беше по-поносим от неприятната и самозабравила се Цънцарова.

# 2 616
Може ли да опитам да пусна нова тема? Не знам как става, но ще чета. Ще ползвам поста на Шугър, ако тя няма нищо против? И ще добавя още за Пената?

# 2 617
Гледам в инстаграм и попадам на тази снимка, викам тази Светлана за кого прави календари? Чак после фокусирах името.

# 2 618
Момичета, направих, каквото можах. Линк към Звездни Компромати - Януари 2026:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1843412.new#new

Общи условия

Активация на акаунт