Звездни Компромати- Декември'25

• 249 791
  • 2 618
  •   3
Отговори
# 2 595
  • Glasgow
Панделиева е споделила това за Мисия Лондон 😅аз знаех, че прототипът е Стоянова, но мислех че като цяло е измислица черна комедия 😅още по смешно ми е сега
Скрит текст:

# 2 596
Чудесна идея, да започнем така нова тема!

# 2 597
Светъл да му е пътят на Пената! Радвам се, че съм от поколенията, за които лято '94 ще остане в сърцата. Поклон! 🫶

# 2 598
  • Пловдив
На Гло тук много и личат годинките Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1AZHD8FgkX/

# 2 599
Светла му памет! Достоен и честен човек, голям тренер и чешит!
"Борис Три" ми е паметно, използвам го и за "Чарлз Три".
Аз сещам за един случай, в който са на мач и той повикал един от футболистите от резервната скамейка. Онзи си помислил, че ще му каже да се подготви за смяна, а Пената му казал да застане еди-къде си прав, за да му пази сянка, че слънцето му влизало в очите. Joy

# 2 600
# 2 601
  • Glasgow
Венета ми излиза в ИГ с много странни публикации, стари снимки или откъси от предаването, от което безславно си тръгна. Това например какво е🙄 сватби, 2026-та, Господ🙄Хубавичка е иначе на снимката
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 20:02 от Jokerr

# 2 602
Венета какво пак се е бъгнала? Кой изобщо го интересува снимките и, извадени от нафталина и колко и струва вечерята....? Жалка работа....

# 2 603

Глория се е превърнала в точно копие на Ивана.

Лека му пръст на Пената, направи от едни обикновени момчета световни звезди, няма друг като него за сега.
А същите забравиха от къде са тръгнали и освен магарии, друго не сътвориха.

# 2 604
Новата тема май дойде от самосебе си.
Одеве това си мислех....Колко скандали имаше, след като футболистите ни от '94 станаха звезди. Помня, че кметуването на Лечков беше скандално, Ицо и той се проявяваше с някакви семейно-битови драми. За другите не си спомням вече.

# 2 605
  • Sofia
Венета за брак ли намеква? Ще се омъжва ли?

# 2 606
Господ си знае работата, че преди 20 години не е сключила църковен брак. Това означава ли, че сега ще го сключи?....Едва ли, просто разлайва кучетата и провокира някакъв мижав интерес. То не остана с какво друго вече.

# 2 607
Панделиева е споделила това за Мисия Лондон 😅аз знаех, че прототипът е Стоянова, но мислех че като цяло е измислица черна комедия 😅още по смешно ми е сега
Скрит текст:
Оу, милата! А тя в качеството си на каква се е мъкнала чак до Лондон там да взима интервюто?

# 2 608
Lizzo
Скрит текст:

# 2 609
Кому е нужна втората снимка?!
Плюх си в пазвата, честно.

Общи условия

Активация на акаунт