Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 716
  • 963
  •   1
Отговори
# 240
Ох, Магни много се смях...моят понеже не готви щеше да каже дай да идем да купим рокля...и понеже аз му казвам Нищо не харесвам, той вика Е, как от толкова много магазини и рокли само ти не можеш да си избереш! 😆

# 241
Мими, моят се е разготвил от няколко месеца. Само гледа някакви видеа, пазари странни продукти и се сърди ако не ям. Като паста с риба меч и кедрови ядки, някакви странни риби или шкембе с телешки език.
И да, не мога да си избера рокля напоследък. Ще търся компромисен вариант. Партито е в лъскав хотел, но няма изобщо да се втелявам. Може и в панталон и топ да се спретна. Имам от миналата зима един черен, който Ани препоръча от Зара и е достатъчно елегантен. Той все още ми става. И десигуалската дето я купувах два пъти е опция. Добре че номер 2 я поръчах М размер Blush Обаче нея я мислех за вечерята на моята фирма.
Имам 10 дни, все ще измисля нещо.

# 242
Пази боже и Ричард да не се разготви, че тогава спасение няма - ще ударя стотака!!! 🤣

# 243
ММ няма опасност да го направи, а как ми се искааа..:🤣

# 244
ММ няма опасност да го направи, а как ми се искааа..:🤣
и аз това щях да кажа.
Все от такива дертове да се оплаквате, момичета!
Моме, Льоня, добре ви стоят роклите, чудни са за повода.

# 245
  • В морето
Честит Никулден на всички празнуващи днес и семействата ви! Бъдете здрави! Heart Eyes

Много се забавлявах и смях с последните няколко страници, чудесен хумор, продиктуван от неволите.JoyHug

Хайде още един триъгълник от мен жена-рокля-парти, на който не се знае дали ще се намери центъра.
И аз търся рокля - къса, интересна, впечатляваща, но не като "да съм от програмата". За хубаво заведение става въпрос, тип коктейл, с много гост-изпълнители, което предполага и танци...лека храна, питиета.
Идеи, моля, ако имате време и желание! Flowers Hibiscus

# 246
Наздраве, момичета! 🥂
Скрит текст:
Малко е прекалил със зехтина, нооо не се оплаквам.
Тафта, разгледай предложенията на Диа

# 247
  • В морето
Ооооо MagniМ очите ми останаха тук, благодаря, че сподели! Какви рокли при такава трапеза? Joy
Ако ще помогне да си по-стройна мога аз да ги изям. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, ще разгледам и тези сайтове, освен Daphne останалите не са ми познати.

# 248
Наздраве и от мен..
Още дълго няма да ми стои добре златната рокля! 🤣🤣🤣

# 249
  • В морето
Наздраве, момичета и половинките ви! Да ви е вкусно! Всичко изглежда великолепно!

# 250
  • Пловдив
Честит празник, момичета! Да сте все така красиви, ведри и забавни!
На бургазлийки също честитя празника! Чудесна класна агитка сте!

Магни, много ме разсмя изречението за преливащия бюст, защото на мига асоциирах с това как някои цял живот сме ощетени точно там. Ех, кой какво си няма си го бленува.

Не успях да видя всички, но чета, че сте на тема тоалети за коледно парти. Аз още не съм решила твърдо с какво ще бъда и за разлика от предвидливите дами, даже не съм пробвала тоалетите си. Идея нямам с какво ще бъда. Искам да е нещо сдържано - хем празнично и красиво, хем далеч от секси, но като гледам магазините, даже и онлайн и се отчайвам.

И у нас ММ се е разготвил в последните години и грам не желае да осъзнае, че не ми прави услуга, а напротив…

Агентче, благодаря за темата, а и на всички, които я правят приятно кътче за личното време.

# 251
Алекса, сдържано, празнично и красиво - това искам и аз, може със секси нотка.
А деколтето се появи с менопаузата и килограмите. Така че имаш време да го получиш и ти. 😜

# 252
Честит празник на всички!
Много ме разсмивате напоследък, момичета, за което благодаря!
Анджи, блясъкът ти отива.
Mometo, роклята ти е хубава и ти стои много добре. Повече ми харесва от червената, която си показала.
Льоня,  напълно споделям мнението на sasi6 за роклята.
Rodiva, благодаря за празнична Виена!
Аз ходих на селски Коледен базар. Наблизо са едни от големите френски конюшни, Haras du Pin, там беше организиран базарът. Някои от ескпозантите бяха направо в боксовете, които макар и почистени, си миришеха точно на конюшни Sweat Smile Но не забелязах да им прави впечатление на хората.
Другия уикенд съм в Париж, дано не е много студено, ще пусна репортаж.
Скрит текст:

Хубава вечер!
Аз чакам да почне Мис Франс.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 23:37 от Фенси

# 253
  • В морето
Агентче, благодаря за темата, а и на всички, които я правят приятно кътче за личното време.

+1

# 254
Честит празник и от мен на празнуващите!
Когато ММ готви аз пия. А с пиенето и ям, прекалявам с шоколади и подобни. По- здравословно ми е да не готви.

Общи условия

Активация на акаунт