Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 708
  • 963
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро банда!
Честит Никулден! Бургазлиики честит ни празник. Нека бъдем здрави, неуморни и винаги вдъхновени за нови тоалети! 🤩 Морето е при нас! 💙💙💙
И в тоз дъждовен морски ден вадете тиганите и шараните! 😄

# 226
О, съвсем се отнесох! Честит празник на всички и на вашите семейства, както и на прекрасния Бургас, и всички дами там. Здраве да има за всички! 🐟💐
И у нас има именик. Да ни е жив и здрав! 🍀

# 227
  • София
Честит празник! Живи и здрави да са празнуващите!

# 228
Честит празник и от мен!Живи и здрави да са празнуващите и на всички останали нека има от всичко хубаво по много!❤

# 229
  • София
Момичета, тази рокля прекалено къса ли ми е? Разбира се,  с черен чорап.

# 230
За мен е къса.

# 231
Честит празник на всички именници, рибари и банкери!
Льоня, мисля че не е прекалено къса и с плътен чорапогащник ще е екстра.

# 232
  • Sofia
И според мен не е подходяща роклята.

# 233
  • Ямбол
Льоня, на мен ми харесва, не я намирам за твърде къса и смятам, че ти стои добре Simple Smile).

# 234
За мен е къса.
Вдигни ръце, протегни се …

# 235
И за мен е къса...аз вече такава не обличам.

# 236
  • Варна / UK
Не е къса; с черен плътен чорапогащник и черни боти/обувки (примерно). Льоня е кукличка в лице Heart Eyes , много добре ще се получи.

# 237
За роклята-аз мисля,че може би е една идея по-къса,но би била добре с черен чорапогащник и обувки. С ботуши не ми харесва особено на снимката. Според мен проблема е не толкова в дължината,колкото в кройката на роклята. Раменете са малко паднали и в долния край роклята е леко широка,което я прави малко правоъгълна.

# 238
Тази сутрин, отчаяна реших, че в крайна сметка мога да закърпя положението с една черна наличност в гардероба. Ако освежа положението с червен лак и червило, може би ще се получи.
Момето, роклята е много хубава, с дантелата си в тренда, стои ти чудесно, с червен лак и червило ще заспи! За мен си решила въпроса с аутфита за празненството, идеално! Hands Plus1

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 17:47 от Sweta

# 239
Честит празник, момичета!
Едно време за всеки банкет, осмомартенски и коледен, купувах официална дреха. И в един момент натрупах неща, които нямаше къде да нося, обличани по веднъж, защото не повтарях, а практически напълно излишни. Така че, в необятните дебри на гардеробите ни има какво да се измисли, но просто такава ни е природата - все нямаме... 😄
Припознах се. Снощи ММ ме изненада, че все пак ще ходим на неговото фирмено парти. Нито време имам, нито желание да купувам нов тоалет. И днес вадих, рових, обличах, събличах и няма бе. Няма! Една къса, друга тясна, от трета ми прилива деколтето. В гащеризона от миналата коледа пък изобщо не влязох. Звъннах му, викам или спираш да ме храниш като пусната от затвора или ми купуваш нов тоалет. И знаете ли какво ми отговори. По добре малко диета скъпа, по-здравословно и по-евтино ще е. И като се прибра запретна ръкави да готви откопод и лазаня. Е как да стане???

Общи условия

Активация на акаунт