Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 704
  • 963
  •   1
Отговори
# 210
Аз имам бюст, ама и ръце имам и тлъстинки около мишниците, така че пак имам проблем с изрязани ръкави.Също търся рокля, нискобюджетна, че за едно излизане не ми трябва кой знае какво, ама да е с ръкавче някакво.Нищо не ми харесва.Трябва ми за НГ за средностатистически ресторант.И да не е черна Simple Smile))

# 211
Аз ако не беше таз Гърция щях да си ида със старите рокли...като на НГ. Ама са....трябва нещо лъскаво - поне обувки. Гледах посрещане на НГ и Коледа на клипове и всички бяха с рокли като на Анджи...камъни, злато, сребро, паети 🤩Като дойдат обувките ще видя как са им нюансите и ще търся обици в едното левче 😀

# 212
  • Велико Търново
Мими, да ти пращам моята златната, никой, освен мацките в темата няма да знаят.

# 213
Мими, точно ти трябва да си блестяща и с нова рокля.
Синята е чудна. Ще намериш и обувки, убедена съм. 😘
Сиска, много хубава група за подаръци. Добър човек си ти!

# 214
Мими, да ти пращам моята златната, никой, освен мацките в темата няма да знаят.
Ха, ха...става, но едното бедро ще се покрие само! 😄
Магни! 😘

# 215
Анджи, чудесно ти стоят роклите, харесах те и с трите, не мога да посоча фаворит. Едно червено червило с блясък само ти липсва /така го нарисува въображението ми Simple Smile/, супер си! Аз също съм във фен клуба на Зара. Kissing Heart

Мими, така се смях с теб, имаш хубаво чувство за хумор. Hug
Твоята рокля и на Пепеляшка имат еднакво решение в талията, цветът е същия, пантофките и на двете  блестящи - в полунощ Ричард да внимава, така му кажи! Плътно до теб, да не те припознае някой друг принц Simple SmileSimple Smile
Днес видях обувки каквито търсиш и показа, същите, на витрината на един магазин. Ако не се харесаш с новите, които поръча, ще ти ги снимам - имаше с тънък ток и с по дебел. Обеци каквито искаш има в Bijou Brigitte.
Новата чанта я виждам с мечето, обаче ако си с кафяви ботуши.

Момето, на мен ми звучи добре роклята, която имаш - тъмносиньо с златисто. Покажи я, може да получиш предложения за  разчупване на визията.

Цитат
Във вторник съм в София-Сердика е добър вариант за пазаруване, нали?
Сиска, грееш с усмивката си, много ти отива! Да, Сердика е добро място за пазаруване, другото е Парадайс.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:09 от Sweta

# 216
Знаех си, че мога да разчитам на вас за таз' неблагодарна задача Simple Smile 160 см ръст, в момента съм размер S/M, за някои модели и S, предпочитам рокля или пола+бюстие, например. И нещото, което максимално затруднява задачата - НЕ черно, поне от кръста нагоре. Не го обичам, не го харесвам, не ми стои добре този цвят. Фигурата ми я знаете - тип табуретка Grinning, или хайде, да бъда по-снизходителна - правоъгълник.
Скромно, но от сърце. Не знам каква е идеята ти за рокля и какво би избрала за такова събитие, предложенията ми са и по-официални, и не  толкова... Не очаквам да харесаш всичко, но поне идея може да даде някоя от роклите и върху това да се концентрира търсенето ти Blush

# 217
Ей за тва харесвам темичката ни...потърсиш нещо и има решение насреща, Света, Дия огън сте! 🙃
Света, дай боже да е гръцки принц...не от туристите от България..оня ден казах на Анджи, че искам да живея там! 😄
Кафяви ботуши много ми трябват, надявам се да има нещо и в Кавала...преди имаше хубави обувки по магазините им.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 09:03 от mimi.7299

# 218
Не тЪ давам на друг принц - ни гръцки, ни никой! Ричард си е баш!!!
О, и кафяви ботуши видях - в Пунто, велур, среден ток - пак за теб се сетих.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:52 от Sweta

# 219
Не тЪ давам на друг принц - ни гръцки, ни никой! Ричард си е баш!!!
😀🥰😍

# 220
Кой тръгва на парти с вълнена жилетка? Зиморничавите пушачки разбира се Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 09:21 от pep_si

# 221
  • София
И тук си е хладничко.
Поздрави от Коледна Виена. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 09:51 от Rodiva

# 222
Подсети ме да се запиша на Пражките коледни базари.
Анджи, аз пък те харесах с първата рокля.
Така да не се понасям - нямам идея за коледното парти. Сигурно с роклята от РД ще отида.
Харесах панталон в Манго - 38 ще се спука, а 40 крачолите широки.
Днес едни дънки 40 обух - ами ще ги върна. Горе добре, крачолите ги чувствам торби.
Само панталон тип шалвар/балон ми стои …
Този корем ще ме довърши.

# 223
Диа, благодаря за усилията, много си мила, а аз съм отчайваща - нищо не харесах от предложеното - или не е визия, която си представям, или пък е модел, който няма да ми стои добре на шкембето. След това обаче над час преравях сайтовете, които си показала, само една рокля ми хареса, ще я мисля.
Скрит текст:

Тази сутрин, отчаяна реших, че в крайна сметка мога да закърпя положението с една черна наличност в гардероба. Ако освежа положението с червен лак и червило, може би ще се получи. Едно джудженце се намърда в кадър, аз все така не мога да снимам.
Родива, приказни снимки и атмосфера!
Честит празник на всички именици и празнуващи

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 11:18 от Moderator1

# 224
Ама то не е задължително да харесаш, но ето че идея си открила! Дори и за своята рокля си се сетила, която ти стои чудесно!
Едно време за всеки банкет, осмомартенски и коледен, купувах официална дреха. И в един момент натрупах неща, които нямаше къде да нося, обличани по веднъж, защото не повтарях, а практически напълно излишни. Така че, в необятните дебри на гардеробите ни има какво да се измисли, но просто такава ни е природата - все нямаме... 😄

Общи условия

Активация на акаунт