Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 699
  • 963
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Анджи, уникална жена си!Нямам думи да изразя възхищението си.Сега, ако може и да кажеш от къде са тези красиви рокли?
Другата събота ни е фирменото събитие, а аз нищо не съм купувала.Имам нова кожена рокля с етикета още, обаче се виждат дебелите крачета, а нямам дълги ботуши.Онова сако, което ви показах пък няма с какво да го съчетая, аз дори не знам какво ще му подхожда.
Ето ме преди 10 години на фирменото ни парти.
Скрит текст:

Хаши, ще чакаме да видим какво си избрала.

Марджи, моите момичета като бяха малки много ми се подиграваха за форума, мъжа ми, обаче винаги е казвал, че две деца сме отгледали и възпитали по "бг мама", но сега Божидара оцени форума.Знаете, че съфорумка я посрещна, приюти и изпрати като родна дъщеря и вече говори, и мисли за форума по съвсем друг начин.
Интересно се е облякла.

Във вторник съм в София-Сердика е добър вариант за пазаруване, нали?

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:20 от siska79

# 196
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, благодаря ти от сърце, на теб и на всички момичета тук, които ме стимулирате безспир!!! HeartHeartHeart
Аз неведнъж съм писала, че съм Зарагърл, почти всички дрехи в гардероба ми са ZARA, както и тези рокли.
ZARA FOREVER ! Hands V HeartHeart Heart Hands V

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:40 от kolevaangela

# 197
  • Велико Търново
Анджи, благодаря ти!
Да ви се похваля с новата си чанта.
Скрит текст:

# 198
Анджи, невероятно красива и стилна жена си! Във всичките си рокли си вдъхновение, много ми хареса.
Сиска, очите ти греят на тази снимка, много си хубава! И аз като твоите деца навремето бях скептична и не бях влизала във форума, докато не дойде и моят момент да стана мама и да започнат терзанията ми. Към днешна дата съм изключително щастлива, че съм тук, ако щете ми вярвайте по-често съм във форума, отколкото в социалните мрежи като ФБ, Инстаграм и пр.
Момето, когато не ми се дават много пари за рокля бих погледнала в Зара, евентуално и на намаления, ако е останало нещо. Виж Анджи какви съкровища е открила.

# 199
Моля, помагайте, предлагайте. Бюджетът е ограничен Simple Smile
Кажи поне приблизителен размер, че така на случаен принцип - трудно. Понеже с една дама гледахме и избирахме тези дни доста рокли, още помня къде бяха няколко, които харесахме.

# 200
  • Велико Търново
Оказа се, че и златната се освоби, и нея взех.

# 201
Анджи, не очаквах да са от Зара. Аз нито веднъж не се харесах в техен модел рокля, а на теб стоят перфектно. Иначе имам много техни неща - панталони, поли, дънки, ризи, сака. Трябва пак да пробвам Simple Smile
Моме, Диа е твоя човек. Само кажи какво търсиш като модел и как се харесваш и си готова, всичко намира.
Аз избрах тази https://popov.fashion/damska-roklq-925405-2. На живо не е като за ученичка, материята е приятна, има камъчета, не е твърде претенциозна и не описва прекалено, чувствам се съвсем комфортно.

# 202
Ау, Анджи, страхотно изглеждаш, родена си за блясък. Аз те харесвам във втората рокля,  защото другите две ми се струват странно изрязани на ръкава. Но която и да избереш, ще си неотразима.
Мими, синята рокля е страхотен цвят - твоята, не на Синдарела. Не съжалявай за обувките, според мен ще намериш по-подходящи.

# 203
Чантата е много хубава !!
С кеф да си я носиш Сиска !! 🫶
Няма сила на света която да ме накара да купувам от Зара !!

# 204
Хаши, много ми харесва роклята Попов.
Анджи всеки път като те видя си мисля че носиш една освободеност, която наблюдавам при местните дами - чар, елегантност, шармантност и смелост да са звездни без значение възрастта. Шапоо, както казваше моя дядо преди век!
Зара точно този път ме ядосват ( забавиха поръчката и имам нова дата за другата седмица), но и аз оставам техен фен.
Моник, welcome back 😀

# 205
  • Ямбол
Сиска, много хубави чанти. Мерна ми се постът из Фейсбук, но нещо рефрешнах и го изгубих.

Анджи, много си хубава, с всичките рокли те харесах 😍.

# 206

Мими, синята рокля е страхотен цвят - твоята, не на Синдарела. Не съжалявай за обувките, според мен ще намериш по-подходящи.
Имаше и светло синя!

Моята се води palace blue..., тез роръчах, но не е същото! 🫤

# 207
Знаех си, че мога да разчитам на вас за таз' неблагодарна задача Simple Smile 160 см ръст, в момента съм размер S/M, за някои модели и S, предпочитам рокля или пола+бюстие, например. И нещото, което максимално затруднява задачата - НЕ черно, поне от кръста нагоре. Не го обичам, не го харесвам, не ми стои добре този цвят. Фигурата ми я знаете - тип табуретка Grinning, или хайде, да бъда по-снизходителна - правоъгълник.

# 208
Моме, моля те...далече си от табуретка..особено откакто се втали! Дия да не се помотва, а да почва да търси...че всички нея чакаме! 🥰

# 209
Мими, тези даже повече ми харесват. Като опашката на русалка някак ми е асоциацията. Дано ти станат и се харесате.
Сънрайз, сега като каза, точно това ми е проблема с роклите на Зара - винаги са много изрязани на ръкавите. Аз дупе и крачета си имам, обаче бюст и ръмжене грам. И техните кройки там ми куцат винаги.

Общи условия

Активация на акаунт