Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 682
  • 963
  •   1
Отговори
# 180
Мерси Света, мислете къде точно ще я наместим с роклите с якички и саката с брошки! 🙃
Марджи и аз съм със спондилоза, цервикална остеохондроза и две хернии на шийни прешлени, и плексит...има дни не мога да си вдигна ръката или да си завъртя врата.

# 181
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета, прекрасни визии видях, СТРАХОТНИ МОТИВАТОРИ СТЕ!!! HeartHeartHeart На мен пък ми е предколедно Christmas TreeRibbonTadaWine Glass/предменото, естествено не помня, след хиляди години и с интензивния ми начин на живот, не знам, сигурно нещо е ставало, но минало - заминало/. Sweat Smile А, ето и проба - дженерале! Sweat Smile Аз съм от отбора на босоногите! Joy При мен, вече всичко е малко криво, но щастливо! HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 14:47 от kolevaangela

# 182
Анджи, ти носиш достолепието на холивудска звезда! 🤩 Като една по-млада версия на Хелън Мирън си. Просто си страхотна! 💐

# 183
Анджи, ❤, вземи ме с теб другият път, да сложа и аз такива бляскави рокли!!!

# 184
Анджииии🤩🤩🤩🤩, да вземеш да идеш ти в Гърция вместо мен! 😍😍😍😍Ей тва са истински блестящи коледни тоалети...не кат роклята на Пепеляшка от филма на Дисни!

# 185
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ви за топлите думи, мили момичета, те значат много за мен!!! HeartHeartHeart Мими, недей така, синята ти рокля е прекрасна и съвсем в духа на празника, абсолютно съобразена с обстановката. HeartHeartHeartСъжалявам единствено, че се налага да върнеш обувките, много ги харесах! CupidCupidCupid

# 186
Анджи,
шапка ти свалям, неузнаваема си!

# 187
  • София
Анджи, мога да кажа само една дума - шармантна! Heart

# 188
Браво, Анджи!
Мими, ти ме разсмя с роклята на Пепеляшка, но много добре ти стои. А за мен човекът прави дрехата и съм сигурна, че ти ще я преобразиш.

# 189
  • Бургас/Пз
Анджи, невероятна си. С всички рокли си уау! 😘

# 190
Момичета, благодаря за помощта на всички. Една от дамите тук ми писа и на лични, което беше страшно мило. Избрах си и поръчах, ще покажа за кое якенце я търсех като пристигне.
Анджи, прекрасна си. Последната рокля ми хареса най-много, но всички ти стоят чудесно. Мими, чантата е хубава, ще я наместиш. Марджи, поздрави принцесата, прекрасна е. Тити, според мен много зависи от типа на роклята и обувката. Елегантна ако е с нежна обувка - както са казали всички, с тънък чорапогащник светъл или черен. Но ако е по-ежедневна с боти, лоуфъри или ботуши, много ми харесва с плътен черен чорапогащник. 50 ден например. Аз имам една доста късичка такава и с тънък чорап все вулгарно ми изглежда. С плътен я нося с обувки, лоуфъри че и боти и е по-добре. Освен това няма прерязване на крака.

# 191
Браво, Анджи!
Мими, ти ме разсмя с роклята на Пепеляшка, но много добре ти стои. А за мен човекът прави дрехата и съм сигурна, че ти ще я преобразиш.
Таз синя рокля имах предвид...не на дупките! 🤣🤣🤣 Ще я преобразя я, Пепелашка е 20 кг по слаба 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 19:48 от mimi.7299

# 192
Да, да, по цвета ѝ се ориентирах. Simple Smile

# 193
  • София
Благодая Агент за темата в този празничен месец.

Анджи, прекрасна си във всички рокли. С последната, бронз за мен си най - впечатляваща. Стилът ти го имаш и без генерални репетиции.

Тути, пробвай чорапогащници. При положение, че роклята е отворена в раменете съм на мнението на Хаши и за плътен такъв.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:15 от asa

# 194
Леле, леле, леле, аз хубаво си ви чета лежерно, Мими, Сиска, Анджи, със страстите покрай официалните рокли. И какво се сетих ненадейно.... Ами че ден след Коледа аз съм на събиране на годишнина от випуска на гимназията! С тежък ресторант, към 150 човека ще сме... А нямам нищо за обличане. Току-що мерих една никога необличана тъмносиня рокля със спорадични златни нишки - да, официална е, но ми е прекалено тъмна и консервативна. Моля, помагайте, предлагайте. Бюджетът е ограничен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт