Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 671
  • 963
  •   1
Отговори
# 165
Мацки, черна рокля и черни обувки да нося с черен чорапогащник, нали?
От роклята пoказвам твърде много горната част на тялото, а съм бледа и без тен, та се чудя няма ли да по-добре с телесен цвят на краката.
Не мога да снимам роклята, за да визуализирам, приложението на ХМ не ми разрешава.
tuty, според мен с чорапогащник телесен цвят е по хубаво съчетанието, така както го описваш. Аз съм за телесен цвят - 15 den /най много/

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 16:00 от Sweta

# 166
Или телесен, или черен, но възможно най-финия.

# 167
Когато съм в дебел период, черни обувки и рокля съчетавам с черен, фин чорапогащник, когато съм се повталила - с телесен, не знам колко съм ти от полза Grinning В този ред на мисли, след посещение и изследвания при АГ - официално вече И хормонално съм в премено, да видим какви добавки ще ми измисли другата седмица на вторичния преглед. Боря депресията от новината с тренировки в обедната почивка Grinning

# 168
Аз съм в постоянно дебел период и почти постоянно в черно, а чорапогащник не съм обувала сигурно от 10 години...
Купих си някои неща, защото не знам дали ще се понеса с роклята за Новогодишната нощ 😊 и спешно трябва да имам под ръка нещо. Е, две неща - блузите. За панталон. Другите две неща са ежедневни.
Скрит текст:

# 169
Всяка жена след 40 е в премено.Това е бавен процес и тече с години.Някои жени усещат като започват някакви промени, други не.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 14:57 от ДХ3

# 170
  • тук-там
При мен пременото беше от 40 до 52.

# 171
Точно когато навърших 41 усетих първите симптоми - при мен специално бяха болки в ставите и сутрешна скованост. Все още е само това, но знам, че има и други изненади в близко бъдеще, въпрос на късмет как ще ги усетим.

Тути, телесен, или тъник черен (присъединявам се към другите момичета).

Марджи, развесели ме твоето дете! Сладурче!

Адаш, намери ли обувки?

# 172
До 50 години въобще не знаех, че съществува такова нещо като премено...! 🤣🤣🤣
Адаш, поръчах едни, тези ще върна,...но това ми донесе голямо разочарование. Аз не съм на принципа "Ще си намериш по хубаво"! Аз съм избрала, решила и искам точно него, а то или номер няма да има или цвят...аман! 🤨
Дойде чантата на Зара, за 30 лв. дори няма да я връщам...не е лоша.

# 173
Много се смях на девойчето Simple Smile Да ти е жива и здрава, Марджи!

Агент, видеата ти ме отказаха от идеята за руж. То цяла наука, късно ми е май да се зарибя и развивам в тази посока. А и не съм много сръчна. От празничните комбинации много харесах сребро и кафяво. Не би ми хрумнало.
1 добре подбран кремообразен продукт, един бюти блендър и 30 мин инвестиция във упражняване (не еднократно!) е всичко, което е нужно за деликатно освежаване на лицето.

Болките в ставите и проблемите със съня ме съсипаха последните няколко години. Интересното е, че болките в ставите бяха толкова силни, че изобщо не ги свързах с перимено.

# 174
И аз така, Агент, в началото реших, че просто остарявам, или нещо ми има. Но един ден сестра ми ми каза, че откакто е прехвърлила с няколко годинки 5-тия етаж нещата значително са се подобрили и тогава се зачетох, че може причината да е в перименото.

# 175
Болки в ставите си имам от 35 годишна може би...и най вече във врата...явно от какво са били.

# 176
  • тук-там
Аз пък нямам болки в ставите. Моите симптоми бяха кофти ПМС и раздразнителност. Влошен сън.

# 177
Тръгвам на физио от понеделник, първо се поду единият глезен, после пръстите на ръката.
Какво ли не изследвах, снимах и т.н.
Имам някакви ошипявания в шийните прешлени и те мътят сериозно водата.

# 178
  • София
Майка ми го има това. Мозъкът не се оросява както трябва и получава разни световъртежи.

# 179
Дойде чантата на Зара, за 30 лв. дори няма да я връщам...не е лоша.

Мими, никак не е лоша чантата, даже е много сладка - честита!

Общи условия

Активация на акаунт