Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 666
  • 963
  •   1
Отговори
# 150
При мен идват много бавно...и като не ги одобря ще се проточи и връщането и Коледа дойде....!
От всичко оставих само синята рокля и зелената велурена чанта. Другото замина обратно..! Сега ще си чакам парите до другата година..
Хаши, честити покупки, много хубави неща. И на Ани велурената чанта ми хареса!

# 151
Мими, хареса ми със синята рокля и ти отива.  Синьо и сребристо много се връзва. Сега какви обувки ще слагаш?
Честити покупки на Ани и Хаши!

# 152
Мими, хареса ми със синята рокля и ти отива.  Синьо и сребристо много се връзва. Сега какви обувки ще слагаш?
Ще търся нови Weary

# 153
  • Велико Търново
Ще търся нови Weary
"РичАрд хареса това"

Добро утро, момичета!Преди работа отивам да занеса провизии на баща ми в едно село на 50 км. от Търново и в 8 трябва да съм на работа.
Карън, страхотни снимки!
Честити покупки на Хаши и Ани!
Майолка, много ми хареса.
Мими, с нетърпение чакам цялостната визия.
Марджи, много хубаво съчетание.
Желая ви хубав ден!

# 154
Хаши, много ми харесва чантата, със здраве да си я ползваш.

# 155
Благодаря, момичета. Кажете сега къде да търся крос боди, спортна визия с текстилна презрамка. Предпочитам кожа. Нещо подобно на Сара на Зарена, но не тя. Нищо против марката нямам, даже познавам собственика и съм с много приятни впечатления - интелигентен и възпитан мъж. Просто логото ме отблъсква. Избягвам надписи и видими знаци по всичко, което нося. И да е на разумна цена разбира се. Погледнах в сайта, който Ани е показала, но нямат такава.

# 156
Кажете сега къде да търся крос боди, спортна визия с текстилна презрамка. Предпочитам кожа. Нещо подобно на Сара на Зарена, но не тя.
https://bagsmag.bg/product/kod-0052-malka-damska-chanta-ot-estestvena-koja
https://bagso.bg/estestvena-koja/chanti-za-i-prez-ramo

# 157
  • София
Хаши, аз наскоро си взех една Радли. Много ми хареса като изработка. Ако има нещо, което и на теб ще ти грабне окото.
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40376420&colorCode=0 … m_code=2148126130
Моята не е налична в момента, но гледам, че има друга.
 https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40376475&colorCode=0 … +results%2Fradley

# 158
Мими, хареса ми със синята рокля и ти отива.  Синьо и сребристо много се връзва. Сега какви обувки ще слагаш?
Ще търся нови Weary
"РичАрд хареса това"
Ричард харесва това, но на мен ми писна Joy Imp Rolling Eyes...най мразя да търся официални дрехи и обувки, че и бижута...! В случая смятам, че едни блестящи обеци са всичко, което искам, и мога да понеса /смятам да са еднодневки/....ще махна златните бижута и това ще е..! Искам да си ходя с ежедневните рокли мрън, мрън! Weary

# 159
И аз като Мими малко се напрягам с тия официални поводи и аутфити.
Днес с дълга точкова рокля

Госпожицата ме помоли да снимам и нея и да сложа и нейната снимка

Сигурно си мисли, че е някаква стена на славата Kissing Heart

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:09 от mardji1

# 160
🤣🤣🤣 Много забавно, Марджи, стена на славата…Развесели ме.

# 161
ДХ3, и аз доста се смях сутринта.
Аз често я моля да ми прави снимки за темата.
Явно е решила, че е доста изостанала, защото ме попита каква е тая тема и защо тя няма там снимки. Joy

# 162
Мноооого сладка госпожица Grinning Кажи ѝ, че човек и добре да живее, ще дойде ден да се запише в тази тема Grinning Роклята ти е страхотна!

# 163
Мацки, черна рокля и черни обувки да нося с черен чорапогащник, нали?
От роклята пoказвам твърде много горната част на тялото, а съм бледа и без тен, та се чудя няма ли да по-добре с телесен цвят на краката.
Не мога да снимам роклята, за да визуализирам, приложението на ХМ не ми разрешава.

# 164
Тути, съобрази и дебелината (den) на чорапогащника.

Общи условия

Активация на акаунт