Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 639
  • 963
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм в оранжевата гама

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:57 от mardji1

# 136
  • Бургас/Пз
Срамота да се разпиша чак на 9та страница в новата тема.
Агентче, благодаря 😘

След година и половина въздържание от покупка на чанти, се сдобих с тази. Много исках малка велурена, тъмнокафява Simple Smile

От тук е https://masimo.bg/chanta-ot-estestven-velur-tamno-kafyav-kod-2826

# 137
  • Русе
Сиска, Taffta и всички други дами, които се показвате, винаги изглеждате чудесно!
Аз не съм решила още, какво да обличам на служебното коледно парти. Заведението е непретенциозно, ще помисля.
Сдобих се с два чифта велурени боти, доволна съм остават.
Скрит текст:
Caprice

Tamaris
Да си покажа и снежното леопардче. Още не съм го обличала, но мисля че ще успея да го съчетая с доста неща.
ONLY

# 138
Ани, много бонбонеста чанта, честито! Споделеният линк ми беше и много полезен - избрах коледен подарък за мъжа ми Grinning
Бени, последното нещо, което се вижда при теб (ако изобщо се), то е някоя и друга гънка, придаваш собствено излъчване на всяка дреха!
Марджи, много хубаво се е съчетал оранжът с циклама, в това сиво време е чудесно!
Анджи е възхитително неузнаваема!
sve, и ботите са много хубави, но този леопард ме прободе в сърцето! Обаче аз ако облека подобна форма, ще приличам на порция кюфтета фрикасе Grinning

# 139
Све, тъмночервените ти боти ме прободоха в сърцето!
Марджи § Бени - много свежи цветови съчетания!

Ани, със здраве да си я носиш! Да ви разсмея по въпроса с велурените чанти - купих си две - тъмнокафява и тъмночервена с виолетов отлив (цвета ме грабна). От 2-3 седмици и двете си седят неразопаковани, а аз мисля коя ме радва повече, че да я задържа. Да не говорим, че купих и кецове, които да "вържа" с червено-виолетовата.

Agent, дай идея за течен руж, моля. Като за 50+ Ползва се много време и предпочитам качество.
Ели, аз не ползвам течни, защото са ми много пипкави, но ето тази кака може да те посъветва добре, професионалистка е:
https://www.youtube.com/watch?v=aOzuEDQRUc4
Много хвалят Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush, Дия купувала ли си я?

PS Имам отворен таб с идеи за "празнични" комбинации от цветове, които се различнават от стандартното "черно със сребърничко" и "черно със златничко", та споделям, може да ни вдъхнови за нещо различно:

PS Помните ли онези хубави години, когато браузърите на десктопите и лаптопите ни не знаеха какво е отворено по телефоните и таблетите ни и по другите устройства!?! Ех, колко време се пестеше! Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 17:50 от Agent Provocateur

# 140
  • София
Аз още чакам тези боти на Тамарис от Германия, в Solo.bg ги има на половин цена, но само 39 номер (жалко, но някой друг може да се възползва):

# 141
Момичета, роклята, много е измачкана, но да добиете представа...ще я оставя!
Цветът е по различен, но без светлина, на пуснати щори - толкоз!
Обувките големи

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:20 от mimi.7299

# 142
  • Ямбол
Мадамки, видяхте ли цвета на Pantone за 2026:

https://www.pantone.com/color-of-the-year/2026

Лека съм разочарована аз 🫠

Мими, хубава рокля и красив цвят 🩵. Сега съм любопитна за аксесоарите 🤗.

# 143
Мадамки, видяхте ли цвета на Pantone за 2026:
Мими, хубава рокля и красив цвят 🩵. Сега съм любопитна за аксесоарите 🤗.
Най тегавата част...! 🙂
Сатенът е много хубав, тежък и пада добре...!

# 144
Мими, на мен в роклята ми харесаха пенсовете- точно на място са си. Обувките нещо не ме кефят като акцент към нея. Може би, ако бяха златисни, но без камъни по тях...
Марджи видях, Магни, Майолката, много ви се радвам.

# 145
Оф, Мари мен точно пък те ме кефят, страхотен цвят са и на живо много се връзват с роклята, но за жалост ще ги върна...роклята без потник по сутиен ще стои ...сега така я намъкнах след работа...

# 146
  • Sofia
Мими, знаеш че умирам за синичко, чудна е роклята! Heart Eyes
Руж и аз слагам съвсем леко, вече по-високо на скулите. Харесвам по-скоро да са блестящи и скулптурирани, отколкото цветни.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:01 от Karen

# 147
Испанките са много стилни жени и на такива официални събития са страхотно облечени.

# 148
Момичета, всички сте хубави - и Тафта, и Марджи и Майолка и Сиска. Мисля, че друг не видях. Агент, видеата ти ме отказаха от идеята за руж. То цяла наука, късно ми е май да се зарибя и развивам в тази посока. А и не съм много сръчна. От празничните комбинации много харесах сребро и кафяво. Не би ми хрумнало.
Мими, роклята изглежда много хубава. Задължително ни се покажи от самата вечер - с обувки, чанта и бижута съм сигурна, че ще е прекрасна.
Отчитам се с първи доставки. Нещо много бавно идва всичко напоследък. Само едната чанта е тук, а вече минаха две седмици от поръчката ми. Имам чувството че сега ги шият Simple Smile мисля че ще я оставя. На живо е повече бордо, по-малко шоколад. Нежен и мек велур. Малко е дървено изпълнението на ципа, но за тази цена е идеална. И калъфките от ацетатна коприна на Диа пристигнаха. Ще ги пера сега и ще тествам от утре. Чакам и пола и панталон от Пола бг, пак благодарение на Диа Simple Smile Но и те много се бавят. Надявам се да са от добра материя, защото не са много пълни описанията в сайта. Ще покажа като дойдат.
Боже, ДХЗ, не знам как те копирах.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:00 от Хаши

# 149
Потвърждавам за испанките! И те като гъркините знаят как да се обличат и да блестят.

Адаш, много хубава рокля, много! И жалко за обувките, моята сврака страшно много ги хареса.

Хаши, честити покупки. При мен нормално идват, ама все пак черен петък, Коледа.., магазините са натоварени.

Карен, благодаря за снимките.

Общи условия

Активация на акаунт