Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 625
  • 963
  •   2
Отговори
# 120
А от мен само един лак. Нещо съм го притиснала като спах и гледам,че има следички, ама карай
Скрит текст:

# 121
  • Ямбол
Ох, Диа, каква красива нокътна плочка имаш… Дребосъчката е с такава, не я е наследила от мен за съжаление 😅.

Ее, Агентче, така да се надявах да съм хищник, а то - семпъл тревопасник 😆😂. При това с омачкана риза.

Много сте хубави всички назад 🩵.

Разкошни Мимита видях 💜.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 20:47 от Майола Бени

# 122
Майолка, като дете си гризях ноктите... 🫣 Не знам как успях да ги възстановя, може би навреме спрях. Благодаря ти!

# 123
Адаш, ама прелест си с това мече! Толкова да ти отива!
Магни, много готина “мечка “ си и ти!
Майолка, днес сме били много сходно облечени, супер си!
Тафта, колко си фина и елегантна, харесваш ми!

Благодаря за комплиментите, момичета! Света, с бордо сникърсите бях, да. В една тоналност са с роклята, макар и леко по-тъмни, според мен си пасват.
Фенси , а теб трябва да те черпя:)

По друг начин се чувства човек, когато се облече, нагримира и излезне за 2 часа, особено след дълго майчинство и малко дете, което ти заема всяка свободна секунда.

Диа, красиви нокти имаш! Добре си се спряла с вредните навици.

# 124
  • София
Нокти и нови кичури, друго ново засега няма. Аз си чопля кожичките от малка, откакто ходя на маникюр редовно, нещата са под контрол:
Скрит текст:

# 125
Агент, да - с колан пробвай гащеризона. Като не става с тежък, с по тесен, средна ширина ... С някой ще се получи, аз за три мои гащеризона си спомних, всичките бяха с колан.
Червено/кафяво много харесвам!

Мими88, идеално си пасва роклята с тях, точно това си помислих!

# 126
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Много хубави двете Мимита.
mtz, страхотна си!Аз върнах барела, бяха много хубави, но огромни.
Лизи, чудесна коса.
Марджи, много хубави джуфки и кожа.
Майолка, свежа и хубава.
Диа, много ти е хубава плочката.
Агент, страхотни съчетания на кафяво и червено.Така си носех лятото червената рокля с кафяви сникърси.
Днес така, обувките зад мен не са мои.
Скрит текст:
Скрит текст:
С този сак, който нося пет дена в седмицата минимум, мога да си позволя всякакъв мини размер чанти.

Аз за банкет се глася както ми идва отвътре.Не се замислям на кого как ще изглеждам.Едва ли има някой би си помислил, че живея за едното фирмено събитие цяла година.Пък и да си мисли, не ме вълнува.
Днес имах един час между спининга и педикюра, и реших да си направя процедура в салона.Сега не знам дали е важно, но е един от най-хубавите в града.Намазаха ми пилинг и след него ми сложиха текстилна маска и това 120 лв.Нищо друго не са ми правили, видяха ми се страшно много пари.В другият салон, където ходя за почистване ми вземат 75 лв.На спининга ми излезе вътрешното недоволство.

За чантите съм пас-дори вече не гледам.Между Фурла и Зарена, обаче избирам Фурла.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:07 от siska79

# 127
Платих куверта за служебния банкет, после се отказах. Ресторантът го виждам от прозореца на спалнята ни, но... просто не ми се ходи. Това на Нова година ще ми е предостатъчно.
Много внимавайте с чантата на Фурла, видях я на живо, кожата е като коприна. Това е прекрасно, но всяко по-рязко и непремерено докосване до нещо, би я наранило. Буквално трябва да има безопасен периметър около нея.

# 128
  • Велико Търново
Тафта, страшно много ми допада стила ти на обличане и изобщо цялостното ти излъчване.

# 129
  • В морето
siska79 - от толкова класна жена като теб такъв комплимент да получа, поласкана съм! Благодаря ти! Kissing Heart

# 130
Agent, дай идея за течен руж, моля. Като за 50+ Ползва се много време и предпочитам качество.

Сиска, снимката със сака ми е фаворит. Казва толкова много неща, все със знак +++

Да споделя добра новина от модната индустрия
Цитат
Седмицата на модата в Ню Йорк (NYFW) обяви забрана на т.нар “ценни кожи”.
Съветът на модните дизайнери на Америка (CFDA) обяви забрана за “ценни кожи”, която ще влезе в сила през септември 2026 г. за колекциите пролет/лято 2027.
Това решение, взето в сътрудничество с Humane World for Animals и Collective Fashion Justice, дава време на дизайнерите да адаптират своите материали и планове. Главният изпълнителен директор на CFDA Стивън Колб подчерта, че тази инициатива има за цел да насърчи дизайнерите да разсъждават върху въздействието на модната индустрия върху животните, тъй като козината от животни става все по-оскъдна на подиумите на NYFW. Той заяви, че индустрията се насочва към продукти без жестокост към животни, за да бъде водеща в етичната мода и да насърчава иновациите в материалите.
Политиката привежда NYFW в съответствие с други големи седмици на модата, включително Лондонската седмица на модата, която забрани кожата през 2018 г., и Копенхагенската седмица на модата, която последва през 2022 г. Въпреки че някои седмици на модата като Милано и Париж продължават да разрешават използването на “ценни кожи”, много марки, участващи в NYFW, като Coach и Michael Kors, вече са се отказали от използването им.

а, и моя любимец Jonathan Anderson е Дизайнер на годината https://www.instagram.com/p/DRwajYJiEoe?img_index=2 и Сиена Милър много ми харесва в бялата рокля

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:39 от Elirost

# 131
И една друга новина.

# 132
И аз бих пробвала нещо ефирно за руж, както се беше показала Агент, но ще трябват много тренировки...или на мен хич не ми пасва или просто аз съм с две леви!

# 133
  • Бургас
И аз бих пробвала нещо ефирно за руж, както се беше показала Агент, но ще трябват много тренировки...или на мен хич не ми пасва или просто аз съм с две леви!
Мими, ще ти асистирам да пробваш и да се научиш. Heart

# 134
  • Ямбол
Днешната визия, мисля, че добре си паснаха риза и пола:

People Information Desk Person

Пак не съм се справила особено добре с гладенето, ама вие се престорете, че не виждате 😁.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 10:20 от Майола Бени

Общи условия

Активация на акаунт