Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 837
  • 963
  •   1
Отговори
# 315
Кристи, я по добре недей да рискуваш...ми направо им казвай кой! 😘

# 316
Май така ще направя, Мим Heart Exl Ама реших да питам, ако има парфюмни корифеи в темата.

# 317
Такива има в парфюмната тема. Аз преди харесвах парфюмни изненади. Освен като подаръци,много обичах да поръчвам парф'ми на "сляпо" и ги чаках с нетърпение.. Сега ходя и тествами азносвам по много пъти малко парфюми и докато реша,че ги харесвам,вече не ги искам да ги имам...

# 318
Май така ще направя, Мим Heart Exl Ама реших да питам, ако има парфюмни корифеи в темата.
То има, ама на вкус и цвет тавариш нет!
Или както казваше Сиси - вкус другар няма

# 319
Така, така, ама точно по това време хич не ми се ходи да мириша из Дъглас-и и подобни Laughing

# 320
Благодаря за отзивите, лейдис Heart Exl

Карън в листа на желанията имам няколко интересни идеи. Може да ти допаднат. При мен засега отлежават, че малко прекалих последните месеци, пък уж не съм по парфюмите..
На първо място ми е: Lazy Sunday Morning https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Lazy- … orning-20542.html

Според Фрагрантика, ако харесваш 1милион има голяма вероятност да харесаш и тези https://www.fragrantica.com/perfume-finder/?p=14917. Може да ги сортираш по "подобни" или "популярни"

Магни, с твоята фигура каквото и да избереш, няма как да сбъркаш.

Дрехи с етикети, за повод или купувани извън сезона. Поръчах си релса за закачалки, така че ще внеса повече ред и ще поразчистя Коледно

# 321
Elirost, точно за Диор си мислех Poison/J'adore/Addict или Версаче черният кристал. Утре ще го доизмисля. Много благодаря Gift Heart

# 322
Черният кристал е с нова формула (и нова кутия), да не се разочароваш, че е малко по-различен от преди.

# 323
J'adore много го харесах на приятелка. Купих го и не мога да го понасям.

# 324
И аз не съм по Жадорите, за Адикта съм за! Wink

# 325
Днес съм така

Исках токчета да сложа, ама тичам за рехабилитация и не е удобно.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 22:00 от mardji1

# 326
J'adore беше парфюмът, който буквално "заспа" на най- близката ми приятелка. Носеше го още с излизането преди... да не казвам колко години, мъжът ѝ тогава го донесе топъл- топъл от Париж. Толкова прекрасно стоеше на нейната кожа, че бях луда по него.
Преди няколко години си го купих- така и не се възприех с него. Дадох го на дъщеря ми, и преди месец някъде след нейна реплика, че нямала парфюм на Диор стана ясно, че е "забравила" за него. В нашата къща явно не е на почит. Но инак- много го тача. Heart

# 327
  • София
Същата работа съм с J'adore, адски го харесвам, но не на мен. Не съм си купувала, точно поради тази причина. На Диор съм фен на Адикт и отровите.

# 328
И аз на други харесвам как миришат на мен не! Просто не е моят.

# 329
Аз бях влюбена в Addict и имам втори флакон от него, но сякаш ми омръзна. Dune е много хубав и уютен аромат, все още се намира по летищата.
Мис Диор и есенцията нося и харесвам много. Диви ягоди и мъх или филия с конфитюр и мармалад. Есенцията е на дъщеря ми и тя не е много щастлива, че понякога й я крада. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт