Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 839
  • 963
  •   1
Отговори
# 330
  • тук-там
Аз харесвам как ми стои J'adore през зимата, но ми е омръзнал.
Днес съм така:

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 17:04 от mtz

# 331
  • Burgas, Bulgaria
mtz, LOVE!!! HeartHeartHeart
Мили, момичета и аз в този дух: знам, че не бива, знам, че не може с тази дължина на моята възраст, но сърце ми, пу̀сто, не остарява!!! And just for fun! JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 13:31 от kolevaangela

# 332
И аз  харесвах как ми стои J'adorе както и Acqua di Gioia - има го в списъка, който е пуснала Elirost.
За мен двата парфюма са в една група, носила съм и двата, но вече не бих се върнала към тях, аз обичам да сменям аромати и да ползвам новоизлезли такива.

мтз, хареса ми!  Мисля, че този аутфит ще застане добре и с ботушите ти кафяви с бяла ивица.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 16:08 от Sweta

# 333
J'adore седеше уникално на една приятелка навремето, обожавах как мирише на нея, но за огромно мое разочарование, когато вече имах възможност да си го купя установих, че не пасва на моята кожа и не мирише по същият начин. Ех.., имаше години, когато не можех да си купя нито нова дреха, нито парфюм.., някак мило ми е да си го спомням.
mtz и на мен ми харесваш!
Анджиии, колко ми е познато това с младото сърце, тялото виждам, че вече не е същото, ама и моето сърце все към късото го тегли.

Моето бяло космато палто дойде, нямам читава снимка, ама нали обещах да ви го покажа:

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 20:26 от Mimy8809

# 334
  • Burgas, Bulgaria
Мими 8809, много си в тренда с палтенцето! Прекрасна, ееех, и ти ли говориш за години?! HeartHeartHeart

# 335
Мими 88, много ми хареса палтото и много ти отива този цвят, супер си! Heart Eyes

# 336
Адаш палтенцето е шест, така светло те отваря много🤩....мернах за малко МТЗ, много готина рокля и бонушки! 🤩
Анджи, Анджи младежка душа си ти! 🙃

# 337
  • Бургас
С  Ж Адор и аз съм така, но на л-щето подуших един с бяло шишенце, мисля, че с него бих се чувствала добре.

За зимата бих си избрала Адикт или Пойзън, за лятото/пролет Аква ди Джоя или този белия Ж Адор. Иначе от по-новите ми хареса много Девоушън на Д&Г.

Анджи, душата няма възраст за щастие.Simple Smile

Ох, и аз искам космато палтенце Rolling Eyes

# 338
Mimi88 - палец и от мен!

Жадор на мен ми стоеше, дълго носен  и много обичан от мен парфюм. Charlize Theron и до ден днешен остава за мен съвършената блондинка!

Агент, ужас,😄 ако на мен някой ми даде такъв подарък....не знам какво ще го направя...🤣🤣🤣
Хммм!?! Grinning Предпочиташ да миеш прозорци на ръка?! Аз съм твърде мързелива за таз работа предполагам и като не се е сетил да ми го подари ще го получи той като подарък!

Агент, и с роботите сме с еднакви подаръци. 😂
😂 😂 😂

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 17:37 от Agent Provocateur

# 339
Дивоушъна в Дъглас в момента е на price!
https://douglas.bg/dolce-gabbana-devotion-conf-77132

# 340
Ох, някоя от вас не търси ли такива ботуши, великолепни са! Heart Eyes
https://aboutyou-outlet.bg/p/tamaris/botushi/27331516

# 341
Диа, явно някой си ги е търсил, защото вече не се отварят Joy
С парфюмите съм гОла-вОда.
Редактирам. Отвориха ми се. За щастие не са "моите" и добре, че вече трудно се побират в гардероба.

# 342
  • София
Напоследък бг марката Sempre ми хваща окото повече от Verychi. Едно магазинче в квартала ми редовно зарежда от тях и винаги се заглеждам във витрината, когато минавам оттам. Тази рокля на живо е пърфект (деним, естествено, но по-плътен, зимен: https://semprestore.net/produkt/dalga-roklya-ot-denim/

Ще нося с тези боти: https://stemanelli.com/damski-efektni-boti-ot-velur-v-lilavo-na-visok-tok-29623-2

# 343
  • Sofia
И на мен ми е любимка Чарлийз, разкошна жена. Последните години много си пипна лицето и се промени.
Мими, ако искаш  Devotion  на други места е на половина цената.

# 344
  • София
Диа, дай снимка на ботушите. Загриза ме любопиство. Оказа се че нямам регистрация в този сайт Laughing Няма и да правя.
Парфюми имам. Отворени, пробвани, някои прибрани и успявам да не купувам.

Общи условия

Активация на акаунт