Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 853
  • 963
  •   1
Отговори
# 345
Ето, с цип са
Скрит текст:

# 346
  • Пловдив
Mtz и Анджи видях днес от работа, но нямах възможност да пиша. Много ми харесахте, момичета.
Жадори имам няколко и ми стояха добре, но в последните години не посягам към тях. Някакси им се наситих…, нооо ще извадя единия за утре.

Агент, подкрепям те напълно в подаръчната прагматичност. В края на краищата различна е само степента на полезност на даден подарък и кривата на усмивката, която предизвиква. (Направо крада идеята)

# 347
Мими, ако искаш  Devotion  на други места е на половина цената.
Не искам...два месеца не ща да виждам обувки, рокли, парфюми и пр.🤣🤣🤣 От стоте неща боклуци дето напоръчах 3-4 осгавих, другото обратно. Нямам сили вече...Grinning

# 348
Как точно ги изчисли 2 месеца? Grinning
Колежка ме пита днес какво ще облека на коледното ни парти. Отговорих ѝ: "Каквото ми стане" 😂

# 349
Как точно ги изчисли 2 месеца? Grinning
Колежка ме пита днес какво ще облека на коледното ни парти. Отговорих ѝ: "Каквото ми стане" 😂
Ох, Момее, ще ме умориш..! Два месеца докат мине студа януари и февруари. После се развихряме наново..
🤣🤣🤣
А пък аз ще облека тва дето остане...щот голяма част литна наобратно! 😅

# 350
Гледах скоро някъде, не помня къде, една мацка, която пазарувала като луда и решила внезапно една година да не купува нищо. Ще взема да опитам от Нова година нататък... Thinking В смисъл - дрехи, обувки, козметика, бижута, чанти. Консумативи като шампоани, дезодоранти, боя за коса не ги броя, макар че наличните ще ми стигнат поне до май месец... Та тези намерения на Мими хич не са лоши като идея! И колкото повече устискам, толкова повече.

# 351
  • Пловдив
Много са ми слаби ангелите на мен, иначе ми е хрумвало да приложа един пазарен детокс.

# 352
Аааа, аз прилагам...то не се издържа да се търчи постоянно до Спиди и Еконт. 🤣🤣🤣 Неам нерви вече..🤣

# 353
Утре само имам да взимам 3 пратки Joy В моя защита ще кажа, че децата всеки уикенд са на поне един детски рожден ден (този уикенд на два), и двамата ще си разменят подаръци в класовете си за Коледа, както и дооборудвам подаръците за двамата ми племеника. Та за мен (почти) няма. А, една копринена калъфка за възглавница получих онзи ден, познайте под чие влияние Grinning

# 354
  • София
Затрупани сме.  Аз в момента съм в такъв детокс. Последна поръчка началото на ноември ми беше, боя за коса и шампоани.
Дамите с малки деца са извинени.

# 355
Аз ви разбирам за детокса, ако има моменти на прекаляване, после някак като отлив временно престава да е интересно пазаруването /измаря/. За себе си съм установила, че е най добре равномерното пазаруване и без излишни натрупвания. Нямам дрехи с етикет, необличани имам, но дребни неща - тениски, подобни ...

Този модел шапки масово се носят напоследък.

Днес ходих да пробвам - ами не, не ми стои добре, а така ми се искаше да си купя.

Цитат
В края на краищата различна е само степента на полезност на даден подарък и кривата на усмивката, която предизвиква.
Това за кривата на усмивката ми хареса Simple Smile

# 356
Ето, пак ме подсетихте, че е крайно време да пробвам копринена калъфка за възглавница, че да не приличам на захлупена с купа сено сутрин. Как да спра да поръчвам като все нещо излиза?! Само за парфюми съм си наложила вето, защото покрай увлечението ми по Парфюмната тема преди години, съм запасена до края на живота, че и за завещаване имам.По един парфюм годишно си разрешавам, де.

J'adore съм носила преди цяла вечност, явно веднага, след като излезе, и го обожавах. Преди няколко години си бях купила един от фланкърите, но не ми носеше същото усещане и накрая го подарих.

Анджи, прекрасна си!
Мими, много ти отива новото палтенце! Ама ти ако говориш за години, аз трябва да се застрелям направо.
mtz не можах да видя.

Помолиха ме да си избера коледен подарък / и да си го поръчам, хаха/ и получих това чанте
https://www.karllagerfeld.com/fr-fr/products/a4w30276451-petit-s … va-en-suede-tabac

Малко е, ама какво толкова ми хареса и аз не знам.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 22:30 от Фенси

# 357
Благодаря, момичета! Много е мекичко и се съчетава лесно, харесва ми.
Шапки търсих тези дни заради свекървата, но не открих нищо подходящо. А трябва и за себе си да купя, но бих предпочела да меря, защото бях поръчала една S размер от Зара, която осезаемо ми беше голяма.
Аз напоследък се стремя да пазарувам разумно - особено по отношение на чантите - всичко което не съм носила отдавна подарих.

# 358
Фенси, честита чанта, сладка е и в тренда! Аз последните две години започнах да нося и харесвам малки чанти.
Мими88, пробвай този модел шапка, ако искаш, може на теб да застане..

# 359
Ох, някоя от вас не търси ли такива ботуши, великолепни са! Heart Eyes
https://aboutyou-outlet.bg/p/tamaris/botushi/27331516
С удоволствие, но височки идват

Общи условия

Активация на акаунт