Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 858
  • 963
  •   1
Отговори
# 360
Мариетка, не са много! 7 см е оптимална височина. Мнооого ми харесват, но просто не ми трябват и няма с какво да ги нося, имам три чифта високи ботуши и не съм ги обувала от години.
Кракът ли ми намалява, нещо сбъркаха ли се производителите... напоследък повечето неща 41 са ми големи. Сутринта за пръв път обух онези червени боти, дето купих преди 2 месеца, ми големи са ми! Какво съм мерила, не знам. От другите три чифта, които поръчах, всичко върнах - една и съща марка, един и същи размер, едните маалко малки, другите - големи. Третите, друга марка, не можах изобщо да ги обуя, толкова тесни, че само вафла може да се побере в тях.
Чакам тези боти Blush това преди да обявя, че смятам да престана с пазаруването. Ако са ми големи и те,  ще ги върна.
Скрит текст:

# 361
Диа много са хубави. Имах такива преди време. Може ли линк?

# 362
От About You са, но не мога да дам линк, свършили са
Скрит текст:

# 363
Sweta, как се казва моделът на шапката? Много ми хареса.
Видях МТЗ, Анджи, Марджи, палтото на малката Мими- имате комплименти от мен.
Много искам да не си купувам нищо месеци подред, но си признавам, че преди 5 минути заглеждах сайтовете.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 12:27 от mariat

# 364
Ох, някоя от вас не търси ли такива ботуши, великолепни са! Heart Eyes
https://aboutyou-outlet.bg/p/tamaris/botushi/27331516
С удоволствие, но височки идват
Аз ги харесвам и на височинка, но имам необувани боти на Фабиано и едни необувани имитация на змия пак техни, на ток...та ще се въздържа! 😃
Света, и аз мерих тези шапки ииии как пък грам не ми отива, а харесах в мола една за бялото палто!

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 07:25 от mimi.7299

# 365
Имам такава шапка и ми отива, трябва да в извадя.Периодично са модерни.

# 366
И аз харесвам тия шапки, но отиват на коси, точно като на ДХ3. Аз, ако се захлупя с такава, приличам на печурка, а като я сваля вече почва смешното... Сплескана отгоре, бухнала в края.
Иначе това си е класическа шапка-идиотка
Скрит текст:

# 367
И върху моето руно седи като тенджера! 🤣 То ни късо, ни дълго, оправия няма, бретонът ми е равен с косата, и самата тя не е много къса, но като се нъкъдри все едно съм с бретон-къс!

# 368
Мисля, че шапките отиват на всички, а разликата е, доколко сме свикнали да носим и се възприемаме. Не съм носила, но ме изкушава този тип сега

# 369
И тази шапка харесвам, но такава пък мога да нося само, ако съм с вързана коса, иначе се измъква нагоре. Обаче вързаната ми коса стои на тила като топка, така че пак не става. Друго си е с дълга опашка отзад.
Изобщо, харесвам шапки, имам, някои ми отиват, но не ги нося.

# 370
Аз ще опитам да видя как ми седи и на мен, преди не се харесвах с шапки и не съм носила, но напоследък ми е така студено на главата, че суетата отива на заден план.

# 371
Аз имам шапки дето си харесвам, каскет, бяла и сива кашмирени, но то при нас такваз жега, че шапка само янури и февруари! 😀

# 372
Ооо за шапки си говорим пак. Много обичам и харесвам, но не на моята глава.
Снощи най-после си получих ботите и мечките. Показвам с деним - рокля, пола, дънки, бърз прочит от тази сутрин.

Скрит текст:
...

Мекичко и фино е, много ми харесва.

Айк беше във възторг, че сме с еднакво косместо палто 😂

Оценка на ботите ще давам довечера след 9 часов работен ден с тях.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 09:51 от MagniМ

# 373
И-де-ал-но ти стои, Магни! Ето така си го представям това палто. Малкият Пухчо е прекрасен! Heart Eyes

# 374
Магниииии, страхотни съчетания си спретнала! Браво ! 😍
Айк как добре гледа новото ти палте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт