Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 737
  • 963
  •   1
Отговори
# 855
Честити да сте, Пинко! Късмет, здраве и много щастие и на двама ви!

Аз днес направих само едни сарми, другото поръчах, абсурд беше да успея с всичко + детето и кучетата, които се разхождат навън 30 Мин и после ги мия още 40…Голяма кал и мърсотия, искам си лятото, или компромисно - снежна зима.

# 856
А, аз стигнах Хасково! 🤣

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 11:57 от mimi.7299

# 857
Честити да сте, Пинко! Много късмет и всичко най-хубаво! Flowers Four Leaf Clover
На вас и на всички останали - весели празници! Много уют и обич да има в домовете ви! Christmas Tree

# 858
  • Варна / UK
Пинко и детенце - честити да сте! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Вкъщи, както винаги когато не сме в БГ, на 24ти вечерта е време за кино на кино Grinning . Тази година ще е Аватар - ще ходим на някаква по-нова версия на IMAX-екран, май е същото като Screen-X в София - ще видим. Тоалетът го измислих преди няколко дни, плюс червеното яке и кубинки.
Скрит текст:
Утре сме на ресторант и ще сложа една бяла мекичка рокля до коляното (виждали сте я), в която приличам на снежинка или снежен човек - зависи от гледната точка Joy . После ще обикаляме тукашната рода и искам да ми е комфортно.
Готвене тези дни - тц! Едни пържоли за утре вечер.

Много красота видях тук тези дни Heart Eyes - прекрасната Ани Heart със закачливите къдрички; Кати на лазурния бряг; Десито (ДХЗ) Heart, Магни и вече забравих кой още... извинявам се - пери+ЕГНоза - случва се Joy
Магни, дано всичко е наред в БГ (ТМ)!

Весели празници, момичета Christmas Tree

# 859
  • В заешката дупка
Аз се позагубих, но минаваме дa ви пожелая Весели празници, момичета прекрасни! Уют, спокойствие и топлина! Heart

Обичам много зимните прани. Този път сме си у дома и въпреки че сега са дългите нощи, светлинките и украсата носят настроение и светлина. За съжаление сняг няма.

Дъждовен Рейкявик:

.

# 860
Господи, Рейкявик е прекрасен. Аз след малко минавам граница, въпреки, че няма! Голям кеф! 🥰
Весело милички, наглеждам ви! ❤️

# 861
  • тук-там
Прекрасен Рейкявик!
Надя - както винаги в отлична форма!
Мими - много ми харесва червения акцент!
Другото Мими Simple Smile - аз с кучетата 2,5 часа разходка в Рила и половин час пране на козина. След което цял ден вършеене в кухнята. Антистрес!

# 862
Весели и топли празници ви пожелавам!

Пинко, честит ви РД, какъв хубав двоен празник си имате!

При нас паднаха 4 см сняг, колкото да вселят надежда в душите за бяла Коледа, но е твърде топло, за съжаление, няма да задържи до утре!

Мими, откраднала си ми червения шал (нося го с червено палто или с лилаво яке). Отивам с приятелка на пързалката за малко антистрес преди да се стресирам в кухнята Simple Smile

# 863
  • София
Честит ви празник, Пинко. Да сте здрави и щастливи!
На всички вас, прекрасни момичета и на хората около вас желая светли и уютни празници! Christmas Tree

# 864
Здрави да сте, Пинко!
Мими, какво те завя чак там Simple Smile
И у над бобът е готов, сармите също, питката - по-късно!
Детенце е с нас, макар да учи яко и се е затворил в стаята си, нО сме заедно и у дома! Мама и тя е с нас!

Приятна, спокойна вечер, момичета!

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 15:23 от MarietaYo

# 865
mtz, пак сте с две кученца. 💞

# 866
  • тук-там
Да, Диа. Взехме другарче за Нъки и утеха за нас - една сладка Руби.

# 867
Да ви е жива и здрава, и Нъки и той! Да носят радост, спокойствие и да се обичате безкрайно. Прекрасно е! Мока ще е завинаги с вас ей тук Heart Animal Paw Prints
Трябва да ни я покажеш Hug

# 868
mtz, много се радвам за новото попълнение, здраве и късмет да има! На колко е? Миенето на козина е голям антистрес, Самоеда я пера като дреха понякога и винаги излизам по-мокра от банята от тях.

Адаш, прекрасна си с мечето в Хасково!

Рейкявик е вълшебен! Благодаря за снимките!

Агентче, леко завиждам за тези 4 см, понякога толкова са достатъчни, за да се усети Коледа, за съжаление в София все още само дъжд вали и е много кално.

# 869
Мариетка завя ме в Хасково Маказата, от там излязохме за Гърция...
МТЗ, честита ви Руби, да е палава и много да ви радва! 🥰
Тук яко вали

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 20:09 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт