Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 100 047
  • 907
  •   5
Отговори
# 555
Не съм запознат с конкретния аромат, но на фона на останалите от бранда изглежда с добра цена, та реших да го споделя:
https://makeup.bg/product/384162/

# 556
  • Пловдив
Одеколон е и трайността сигурно ще е от банята до спалнята.

# 557
Това е така, но брандът така или иначе е скъп.  Иначе имам разни мостри, не са трайни, но парфюмите им (одеколоните им, ако щете) обикновено се продават скъпо.

Затова пуснах въпросния линк с уточнение, че не познавам конкретния аромат.

# 558
# 559
Аз каквото и да правя не ми взима и двата кода. Опитах първо доставката, после Илко кода, опитах с профил логната, без...и не става и не става...а съм си харесала неща за поръчка.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 19:16 от Lale_Lili

# 560
Като си говорим за неадекватни цени със съмнения в оригиналността на парфюмите, вижте Grand Perfumery. Дали не гръмнах 3... усещам обаче, че ще стане "а дано, ама надали". Понеделник ще е денят на истината.
На мен тези дни са ми истински почивни и имам време да разцъквам. И нищо не съм си подарила за празниците.

# 561
Да. В понеделник ще разберем. Аз се пробвах с друг сайт, та ще е интересно... В крайна сметка, както беше споменато - можеха да "затворят" за 2 - 3 дни, докато се пренастроят. В интерес на истината пазарувам предимно онлайн. Сайтовете за бижута, обувки и дрехи от които пазарувам не приемат поръчки от 30.12 до 05.01. И едва ли ще загубят.
Следя (в момента) 4-5 парфюма. Цените (с изключение на parfimo.bg) се промениха двойно нагоре - parfium, elinor, makeup в случая. Grazia - на късмет, ако изпълнят поръчката. По-скоро ми е интересно, дали ще коригират завишените към адекватните суми в някакъв момент.

# 562
Мдаа... и аз съм заредил кошницата в gracia.bg с доста интересни неща, но нещо ме спира да направя поръчка!🤔
Просто не ми се занимава с излишни разговори, откази и "връщаници"!!!
Ще видим в понеделник как ще се развият нещата!
А можеха (както направиха dolce.bg) просто да затворят за няколко дни (ако действително това не са реалните им цени)!🙂

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 17:39 от valiodj

# 563
Аз нямам никакво съмнения в оригиналността на парфюмите.Обаче много ще ми е тъпо да ми откажат поръчката 😆 Надеждата остава последна.
Пускам снимка на едни Шанели.Диор и всичко,всичко е с невероятни цени.
Като си говорим за неадекватни цени със съмнения в оригиналността на парфюмите, вижте Grand Perfumery. Дали не гръмнах 3... усещам обаче, че ще стане "а дано, ама надали". Понеделник ще е денят на истината.
На мен тези дни са ми истински почивни и имам време да разцъквам. И нищо не съм си подарила за празниците.

# 564
Аз нямам никакво съмнения в оригиналността на парфюмите.Обаче много ще ми е тъпо да ми откажат поръчката 😆 Надеждата остава последна. Пускам снимка на едни Шанели.

Alize_, Добре че си ми напазарувала, няма да пускам никакви поръчки. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Благодаря ти! Flowers Hibiscus

На всички да са ви честити хакерските поръчки! 💻

Този феномен може да се случи само в този форум, пазауваш цяла година като Снежанка и точно януари, когато всеки се радва, ние пълним торбите като дядо Коледа. Браво!

# 565
  • вкъщи
Айде и аз пускам от Гранд. Обаче силно ме съмнява да е истина.

# 566
Аз да не остана по-назад, но съм сигурна, че няма да получим нищо 🤣

# 567
И мен ме подхлъзнахте, ама от сега да си кажа- не очаквам да получа нещо…. Или ако да- ще е в евраци и свят ще ми се завие от цена 😁😁😁

# 568
Здравейте!
Честита Нова година!
Искам да попитам, оригинални ли са парфюмите в този сайт?

# 569
Дори няма да  си позволя да цапам този храм на офертите с линк към този сайт  Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

то бива бива ....

Общи условия

Активация на акаунт