Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 102 351
  • 916
  •   2
Отговори
# 540
Защо просто грация не изчезне от списъка с доверените, ами за 77ми път го дъвчем? Който иска, да рискува, който не - да търси мнението на дългогодишните парфюмани и да си пазарува от нотино, дъглас и парфюм.бг.

# 541
# 542
Хора, дишайте.
Очевидно е, че сайтовете не са се настроили още за работа с евро. Дайте им няколко дни. И Грация, и Долче в момента показват нереални цени. Специално Долче знаем със сигурност, че е копие на парфюм.бг, та може да сравните цените и да видите, че имат проблем с визуализацията на еврото - показват цената в евро, но със знак за лев.

П.п Долче са сложили съобщение вече, че работят.

# 543
Хора, дишайте.
Очевидно е, че сайтовете не са се настроили още за работа с евро. Дайте им няколко дни. И Грация, и Долче в момента показват нереални цени. Специално Долче знаем със сигурност, че е копие на парфюм.бг, та може да сравните цените и да видите, че имат проблем с визуализацията на еврото - показват цената в евро, но със знак за лев.

Добре тогава значи ли това, че ако сега направим поръчки от Грация, продуктите ще ни бъдат доставени на тези цени!?!
Защото реално поръчки могат да се правят - сайта функционира нормално!!!

# 544
Хора, дишайте.

Добре тогава значи ли това, че ако сега направим поръчки от Грация, продуктите ще ни бъдат доставени на тези цени!?!
Защото реално поръчки могат да се правят - сайта функционира нормално!!!

Не знам дали това значи. Ако ги доставят, ще е супер. Ако не ги доставят, което няма да е изненадващо, в никакъв случай няма да им се сърдя, защото нека да не се правим на ощипани - всички знаем, че цените не са реални и знаем също така защо не са реални.
Да - можеха да спрат сайтовете, но аз бих проявил толерантност в случая.

# 545
  • София
Почивам си от сайтове и не ме интересуват. Все пак и там работят хора и им е необходимо време да се справят със сметките. Добре би било да сме толерантни и да очакваме добри оферти. Надявам се имате парфюми за няколко дни.

# 546
Сметките им, обаче все криви излизат.
Комплекта Rabanne Gold от Makeup за, който споделиха по-рано и аз поръчах за 136лв, получих и потвърждение на мейл. Днес е изпратен на 136€, все се надявах да не са се настроили още, защото и старите ми поръчки в сайта стоят не превалутирани, тоест примерно поръчка за 192лв се визуализираше като 192евро.
Веднага им го отказах, пазарски спорове и панаири не ми се водят.
Да имате предвид и да си проверявате хубаво какво сте поръчали и какво плащате.

# 547
Защо просто грация не изчезне от списъка с доверените, ами за 77ми път го дъвчем?
Има ли проблем със сайта (не в момента, а по принцип)? Аз като поръчвах преди 1 месец не видях никой нищо лошо да е писал, а търсих доста усилено. Кога е бил дъвкан 76 пъти, та сега да е 77-ми?

# 548
Комплекта Rabanne Gold от Makeup за, който споделиха по-рано и аз поръчах за 136лв, получих и потвърждение на мейл. Днес е изпратен на 136€, все се надявах да не са се настроили още, защото и старите ми поръчки в сайта стоят не превалутирани, тоест примерно поръчка за 192лв се визуализираше като 192евро.

Именно затова говоря и аз! Доколкото си спомням, пуснахте поръчката преди 01.01 нали!?
И цената беше в лева.
Много добре сте направили!
Логично и нормално беше, че след такава сериозна промяна, би следвало да се предвидят евентуални проблеми. Затова си мисля, че трябваше търговците просто да затворят сайтовете за няколко дни, да направят тестове и след това да започнат да приемат поръчки. Биха си спестили, както недоволни клиенти, така и доста собствени главоболия!👍🙂

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 11:46 от valiodj

# 549

Именно затова говоря и аз! Доколкото си спомням, пуснахте поръчката преди 01.01 нали!?
И цената беше в лева.
Много добре сте направили!
Логично и нормално беше, че след такава сериозна промяна, би следвало да се предвидят евентуални проблеми. Затова си мисля, че трябваше търговците просто да затворят сайтовете за няколко дни, да направят тестове и след това да започнат да приемат поръчки. Биха си спестили както недоволни клиенти, така и доста собствени главоболия!👍🙂

31.12. 2025г. поръчах да, в лева. С потвърждение на мейл в лева.
Както казах в профила ми старите поръчки включително тази, все още сгоят 1 към 1.
192лв е 192 евро
67лв е 67 евро и така нататък

# 550
Защо просто грация не изчезне от списъка с доверените, ами за 77ми път го дъвчем?
Има ли проблем със сайта (не в момента, а по принцип)? Аз като поръчвах преди 1 месец не видях никой нищо лошо да е писал, а търсих доста усилено. Кога е бил дъвкан 76 пъти, та сега да е 77-ми?
Вие като поръчвахте преди месец такива ниски ли бяха цените?

# 551
Chilko, поръчвал ли си от този сайт Santal.bg?  Мисля аз за първи път го виждам. 🤔

Признавам, не съм, но го разгледах и ми изглежда наред. Като гледам същата фирма стои и зад свещите Selestique... Ако някой има опит с магазина нека да сподели, за да е сигурно.

Oпитах да се регистрирам, за да пусна пробна поръчка, но не получавам мейл за потвърждение.

# 552

Вие като поръчвахте преди месец такива ниски ли бяха цените?
Цените на нещата, които поръчах бяха същите като на parfium.bg, но с по-изгодни условия за доставка.

# 553
Извинявам се какво означава "реформулирани" ? . И да е до кожа - три жени и при трите  просто няма трайност. И тези изпитани сайтове би трябвало да гарантират за качество.

Преди да се хвърлите в дълбоки конспирации и да започнете да заклеймявате доверени магазини като "фалшиви", е хубаво да разберете, че няма начин парфюм, който е имал дни, ако не месеци да отлежи и бил на стайна температура(Лили, Дъглъс, всеки нормален друг физически магазин), да бъде същият и със същата трайност като парфюм, който току-що сте отворили и е мръзнал по куриерските складове и бусове.

Дори и да не е случай на реформулация, е нормално един нов парфюм да му е нужно седмица или месец,  след като започнете да го ползвате, за да отлежи малко. Като нужното време като цяло е повече, колкото повече естествени съставки има.
Пълни глупости! Не заклеймявам никого

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 09:39 от Dobriana32

# 554
https://makeup.bg/brand/1671076/

Необичайна цена за 100 мл.

Общи условия

Активация на акаунт