Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 103 161
  • 923
  •   9
Отговори
# 465
Положителен първи опит с PARFUM-BG.COM.

Пуснах поръчка на 25-ти, четвъртък (наложи се 2 пъти да мина чекаут процеса, понеже при попълнени всички полета не ми даваше да продължа, та затворих и започнах от начало). Една много мила дама се обади да ми я потвърди в неделя (!!), 28-ми, съобрази се с молбата ми да проверим още веднъж парфюма и дали реално е версията, посочена на сайта. Изпратен в понеделник и днес вече при мен Simple Smile)

Цените наистина са подозрително добри - в момента виждам Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi за 137 лв Flushed обаче явно има причина да е сред доверените сайтове. Аз лично нямам съмнения в оригиналността на моя парфюм.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 14:17 от Ironfeather

# 466
Привет, помня че Parfium бяха невъзможни за контакт по телефон, как мога да се свържа с тях, за да отменя поръчка? Не ми вдигат, а се надявах за доставка днес, но не се случи и поръчката вече не ми е нужна.
От доста време неглижират клиентите, като не отговарят на телефонните обаждания и наистина е чудо, ако някой успее да се свърже с тях. Но точно заради тях всяка година удвояват годишните си постъпления и от 2020 насам бележат само ръст и сигурно вече надхвърлят 5 млн. лева годишно. Да, това се дължи на конкурентните им цени, обаче обслужването на клиентите им според мен е за Слаб 2!
А това да няма изобщо БД над определена сума е най-наглото нещо, което могат да предложат. Отделно, че си плащаме 4 лв. за доставка, а самата тя е "избутана" на майната си.
И аз имам поръчка направена на 21.12.2025 и чак вчера видях в приложението на Спиди, че ще я получа на 05.01.2026 бях бесен Thinking От други сайтове имам направени поръчки на 24.12, които бяха изпратени на 28.12 и вчера си ги получих, като доставчика пак е Спиди. Недоумявам как тези наглеци ми нареждат платена доставка за след 15 дена?! То от Амазон Германия поръчките ми пристигат за макс 7 дена.

# 467
Също имах поръчка от parfium.bg. Налага ми се обаче да пътувам и няма как да я взема до средата на януари. Писах им от профила ми (под самата поръчка има опция за коментар), ако е удобно да я пуснат по-късно. Върнаха мейл, че нямат такава политика. Отказах я отново през профила...

# 468
  • Бургас
Оставих и аз под поръчката съобщение дали може да я отменят. В приложението на Спиди виждам, че мога да отменя пратката, но в уебсайта на parfium.bg не откривам бутон за анулиране на поръчка. В случай, че не ми отговорят, дали директно през Спиди да откажа, или има как през сайта на Parfium?

# 469
А това да няма изобщо БД над определена сума е най-наглото нещо, което могат да предложат. Отделно, че си плащаме 4 лв. за доставка, а самата тя е "избутана" на майната си.
А дали не са супер мизерници как днес направиха така, че да не може да се ползва кода за безплатна доставка в комбинация с такъв за отстъпка? Grinning

# 470
# 471
За феновете на Ангела
100 мл EDT - 110 лв

# 472
Току-що поръчах от parfium.bg с ILKO10 и WINFREE, така че отново работи. Засега Simple Smile

# 473
Здравейте, имам платена поръчка от monna.bg от месец ноември и все още се обработва. Писах на сайта, изпратих имейл, на телефона се включва оператор. Има ли друг телефонен номер, освен посочения.

# 474
# 475
  • Габрово

Не знам дали все още е актуален , преди повече от година комуникирахме на вайбър. Отговаряше ми бързо и адекватно и всичко се нареди.

# 476
Момичета ,какво се случва с Венера козметикс?! Поръчах 1 тестер Б.О и два парфюма на стойност 350 лв . Ами наложи се да ги върна -никаква трайност поне за 10 минути . Същите ги пробвах в Лили -нищо общо. Преди това бях поръчала Daisy, никаква трайност и реших ,че просто си е такъв ,но този път се усъмних .
Много е вероятно парфюмите да са реформулирани, а и до кожа е всичко все пак. Трайността няма отношение към изпитаните сайтове.
Извинявам се какво означава "реформулирани" ? . И да е до кожа - три жени и при трите  просто няма трайност. И тези изпитани сайтове би трябвало да гарантират за качество.

# 477
Поради забрана ,за използване на някой етерични масла в парфюмите,се налага промяна на формулата по която се правят.Започват да се слага все повече синтетика.Скоро Милен беше писал,че в списъците със забрани има нови,така че очакваме нови,които няма да имат и 10 минутна трайност.А преди са изкарвали по цял ден.

# 478
Извинявам се какво означава "реформулирани" ? . И да е до кожа - три жени и при трите  просто няма трайност. И тези изпитани сайтове би трябвало да гарантират за качество.

Преди да се хвърлите в дълбоки конспирации и да започнете да заклеймявате доверени магазини като "фалшиви", е хубаво да разберете, че няма начин парфюм, който е имал дни, ако не месеци да отлежи и бил на стайна температура(Лили, Дъглъс, всеки нормален друг физически магазин), да бъде същият и със същата трайност като парфюм, който току-що сте отворили и е мръзнал по куриерските складове и бусове.

Дори и да не е случай на реформулация, е нормално един нов парфюм да му е нужно седмица или месец,  след като започнете да го ползвате, за да отлежи малко. Като нужното време като цяло е повече, колкото повече естествени съставки има.

# 479
Изтървахме намаленията. Изглежда кодът е бил активен само за вчера.

https://www.flaconi.de/flaconi-shopping-app/?camp=PE-58867

Бел-че: NUR HEUTE Simple SmileSimple Smile Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт