Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 104 133
  • 935
  •   8
Отговори
# 450
Здравейте!
Искам да попитам за мнения относно тестер парфюми – заслужават ли си според вас?

По-конкретно ме интересува дали някой е купувал тестер парфюми от Ozone.bg:
   •   идват ли реално почти пълни (90 ml и т.н.)
   •   оригинални ли са според вашия опит
   •   имали ли сте проблеми с нивото на парфюма или качеството

Знам, че тестерите принципно са без кутия/капачка, но ме притеснява дали не са ползвани повече от „1–2 пръскания“.

Ще се радвам да споделите личен опит 🤍 Благодаря предварително!

# 451
99.9% от тестерите, които се продават по нашите сайтове не са пръскани изобщо. Рядко ще попаднете на тестер, който е стоял в магазин или е върнат, като тези обикновено са отбелязани като "нарушена цялост/опаковка/количество".

Няма проблеми с качеството, тестерите и "нормалните" парфюми са пълни с една и съща течност. Няма разлика!

Ако пазарувате от доверените сайтове, какъвто е Озон, ще бъдат оригинални.

Сайтове с Creed, Louis Vuitton, Tom Ford и подобно, за по 90-120 лева не са "тестери", а прости ментета.

# 452
Здравейте!
Искам да попитам за мнения относно тестер парфюми – заслужават ли си според вас?

По-конкретно ме интересува дали някой е купувал тестер парфюми от Ozone.bg:
   •   идват ли реално почти пълни (90 ml и т.н.)
   •   оригинални ли са според вашия опит
   •   имали ли сте проблеми с нивото на парфюма или качеството

Знам, че тестерите принципно са без кутия/капачка, но ме притеснява дали не са ползвани повече от „1–2 пръскания“.

Ще се радвам да споделите личен опит 🤍 Благодаря предварително!

Парфюмите, предлагани от Озон, са оригинални, по спомен са от Elfragrance.

# 453
Здравейте,някой знае ли къде може да се намери Vanagloria by Laboratorio Olfattivo?

# 454
Момичета ,какво се случва с Венера козметикс?! Поръчах 1 тестер Б.О и два парфюма на стойност 350 лв . Ами наложи се да ги върна -никаква трайност поне за 10 минути . Същите ги пробвах в Лили -нищо общо. Преди това бях поръчала Daisy, никаква трайност и реших ,че просто си е такъв ,но този път се усъмних .

# 455
Не знам... Последно преди месец взех Molinard от тях, б.о. ако е от значение - ароматен убиец, както винаги е бил. През годината имам още 3 поръчки от тях. Без забележки.

# 456
Момичета ,какво се случва с Венера козметикс?! Поръчах 1 тестер Б.О и два парфюма на стойност 350 лв . Ами наложи се да ги върна -никаква трайност поне за 10 минути . Същите ги пробвах в Лили -нищо общо. Преди това бях поръчала Daisy, никаква трайност и реших ,че просто си е такъв ,но този път се усъмних .
Много е вероятно парфюмите да са реформулирани, а и до кожа е всичко все пак. Трайността няма отношение към изпитаните сайтове.

# 457
# 458
За да не си играете да въртите колелото за безумните измислени отстъпки на парфюма, ето кодовете:

5лв отстъпка за над 99лв - WIN5BG
8лв за над 150лв - WIN8BG
10лв за над 150лв - WIN10BG
5% за над 99лв - WIN5P
10% за над 150лв - WIN10P
Безплатна доставка - WINFREE

WINFREE може да се комбинира с UBB7 и ILKO10.

# 459
  • София
В Нотино с код WINTER  CAROLINA HERRERA Good Girl Bowtastic  лимитка (ароматът е като оригинала) 80 мл за  144.20 лв https://www.notino.bg/carolina-herrera/good-girl-parfjumna-voda-za-zheni-7078037/

Намаления до 30 % с код WINTER https://www.notino.bg/special-promo/

# 460
# 461
За да не си играете да въртите колелото за безумните измислени отстъпки на парфюма, ето кодовете:

5лв отстъпка за над 99лв - WIN5BG
8лв за над 150лв - WIN8BG
10лв за над 150лв - WIN10BG
5% за над 99лв - WIN5P
10% за над 150лв - WIN10P
Безплатна доставка - WINFREE

WINFREE може да се комбинира с UBB7 и ILKO10.
Ех, ако можех да бъгна и PREMIUM заедно с ILKO10 и WINFREE... Grinning

# 462
Аз пък търся тестер за да помириша Frederic Malle Portrait Of A Lady, но не намирам , тези пък от Parfium.bg за тази цена от 300 лв на парфюм слагат цена за доставка и такса наложен платеж . Що за безобразие ?

# 463
  • Бургас
Привет, помня че Parfium бяха невъзможни за контакт по телефон, как мога да се свържа с тях, за да отменя поръчка? Не ми вдигат, а се надявах за доставка днес, но не се случи и поръчката вече не ми е нужна.

# 464
Аз пък търся тестер за да помириша Frederic Malle Portrait Of A Lady, но не намирам , тези пък от Parfium.bg за тази цена от 300 лв на парфюм слагат цена за доставка и такса наложен платеж . Що за безобразие ?
От тук аз си взех за проба
https://www.starcorp.bg/frederic-malle-portrait-of-a-lady-eau-de-parfum-for-women

Общи условия

Активация на акаунт