Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 102 412
  • 916
  •   4
Отговори
# 525
Grazia.bg ми е любим магазин и няма нищо общо със структурата на емаг. Ако си правите труда да четете общите условия, щяхте да знаете името на фирмата и локацията (Велинград). Ако пазарувате за първи или втори път, звънят за потвърждение задължително. (На мен вече не ми звънят, защото често поръчвам от тях Simple Smile ). Безплатна доставка над 100 лв и преглед. Някой преди време беше забелязал припокриване на парфюми и цени с тези на parfium.bg
/ dolce.bg, но и така да е, нямат нищо общо.

# 526
Направих си труда да прочета, както по-горе съм написала. Видях, че локацията им е във Велинград и това за мен не променя кой знае какво. В тази и в парфюмната тема сме предимно парфюмани от години и мнението на хора, на които имам доверие ми е по-ценно от представянето на търговеца в собствения му сайт.

# 527
Честита и благоуханна Нова Година на всички! Аз пък съм доволна от make up. Снощи късно направих поръчка без проблем,  комплект мостри беше 2, 87 евро, а днес дори една любезна дама ми се обади по телефона във връзка с една липсваща мостра, така че хората дори и през тези дни не почиват , а работят и се грижат за нашите поръчки. Действително имаше продукти с неактуализирана цена в евро, но мисля , че трябва да имаме търпение,  все пак надали ни е жизнено важно да поръчаме точно на 1 януари.  В Нотино кошницата ми е изпразнена,  иначе всичко, което следя като цена е ок.
https://makeup.bg/product/869452/

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 14:54 от Sunny#day

# 528
Бях забравила за Grazia.bg. Не съм убедена, че ще изпълнят поръчки обаче - според мен цените не са адекватни в момента...

# 529
Току-що коригираха една от "неадекватните" си цени. И да, почивен ден е, и да поръчате, ще ви звъннат в понеделник най-рано.

# 530
Току-що коригираха една от "неадекватните" си цени. И да, почивен ден е, и да поръчате, ще ви звъннат в понеделник най-рано.
Естествено. Просто бях забравила за тях и ги прегледах.
Не разбирам обаче породилото се напрежение. В интерес на истината за много хора днес е почивен ден и удобно време между разходка, ски или две маси да се оглеждат "оферти". Донякъде е и интересно... Вижте очакванията, че някой ще звъни или пък че всичко ще е 100% адекватно са нереалистични.

# 531
# 532
В Нотино има мостра от кутийките за избор на новия Burberry Her Parfum , както и самият парфюм на не особено хубава цена.

# 533
  • Тополовград
Разгледах парфюмите на Xerjoff в сайта на Grazia.bg  много по евтини от другите магазини. https://grazia.bg/xerjoff-casamorati-1888-mefisto-parfyumna-voda … a-mazhe-edp-17698 Ето един пример. Аз ли не разбрах кой сайт точно коментирахте по горе.

# 534
Chilko, поръчвал ли си от този сайт Santal.bg?  Мисля аз за първи път го виждам. 🤔

# 535
Точно този коментираме. The Merchant of Venice, THOO, Initio също са с доста ниски цени. Дали е техническа грешка обаче не знам, досега не съм разглеждала подробно и никога не съм обръщала внимание. Днес повдигнах въпроса, тъй като търсех конкретен парфюм и попаднах на ниската им цена.

# 536
В Грациа защо няма описание на ароматите?

# 537
  • Тополовград
Много съмнителни цени. Сложих 2 парфюма в кошницата и ще ги мисля. Само 2 коментара има в темата и не знам доколко са истина.

# 538
  • Стара Загора
Не знам какво се прекалкулирали Дъглас, но всичко в wishlist-a e двойно. Следях няколко неща и им помня цените в лева. Взимам за пример една палитра - беше 114лв, а сега е 114 евро. С останалите продукти е по същия начин.

# 539
Наистина нереално ниски цени в https://grazia.bg/!!!
Този сайт беше доверен!
Доста съмнително е всичко!
Такива цени на CHANEL и TOM FORD не съм виждал!?!
Нишовите също са на смешни цени!
А тези без опаковка са направо подарък!!!
Все едно е направен фалшив клонинг на сайта!!!

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 18:40 от valiodj

Общи условия

Активация на акаунт