Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025

• 2 915
  • 43
  •   18
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Утре очаквам поръчката от MFK. Това е най-светкавичната доставка, която някога съм получавала от чужд сайт!
Понеже в смс пише, че се изисква подпис, дали ще дадат на друг пратката, когато дойде куриерът на адреса?

# 16
Благодаря за новата тема!

Утре очаквам поръчката от MFK. Това е най-светкавичната доставка, която някога съм получавала от чужд сайт!
Понеже в смс пише, че се изисква подпис, дали ще дадат на друг пратката, когато дойде куриерът на адреса?

И моята днес ще е тук. С дчл е и до сега не съм имала проблем с тях. Тъй като ги пускам до офиса, понякога и колежки са ги получавали. Евентуално да Ви звъннат за да потвърдите.

В makeup 😊

# 17
Благодаря за новата тема не съм открила нови сайтове последно пазарувах от Елинор и makeup

# 18
Направих поръчка в Друни през приложението на телефона, обаче трябва да променя ID ми в профила и телефона на новия превозвач. За целта се опитвам да отворя сайта на Друни и вече четвърти ден не успявам да си вляза в профила.
Може ли някой, който има профил да пробва да влезе, но от сайта.
Благодаря!

# 19
  • София
В Нотино има адвент календар всеки ден! Проверявайте го през аппа. Blush

# 20
Направих поръчка в Друни през приложението на телефона, обаче трябва да променя ID ми в профила и телефона на новия превозвач. За целта се опитвам да отворя сайта на Друни и вече четвърти ден не успявам да си вляза в профила.
Може ли някой, който има профил да пробва да влезе, но от сайта.
Благодаря!
След направена поръчка не можеш да променяш данни.Ако можеш я канселирай.Иначе и аз не можах да вляза през браузер.

# 21
Здравейте!
Има ли още отстъпка 5/10лв. за рожден ден в Мейк ъп?
И има ли в момента действащ код за Парфюм.бг? Защото в таблицата виждам само за Елинор, а ще купувам Кристал Ноар на Версаче за подарък и търся къде излиза на добра цена.

# 22
  • София
Здравейте!
И има ли в момента действащ код за Парфюм.бг? Защото в таблицата виждам само за Елинор, а ще купувам Кристал Ноар на Версаче за подарък и търся къде излиза на добра цена.
Таблицата има 2 страници. Най-отгоре сменете за други сайтове

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 12:40 от chanel19

# 23
Цитат на: Maya Zhelyazkova
[/quote
След направена поръчка не можеш да променяш данни.Ако можеш я канселирай.Иначе и аз не можах да вляза през браузер.
Аз поръчката не искам да я анулирам, искам да си вляза в профила и да си сменя ID защото в новия превозвач вече имам тяхно ID и реално не го виждам къде съм вписала стария.
Затова реших през браузъра да си вляза в профила, но явно има проблем със сайта.

# 24
Здравейте!
Има. Аз имах рожден дена на 30.10 и получих отстъпка.

# 25
Аз пък не получих.
Пращали са ми само талони за 5лв. без повод.

# 26
Благодаря и аз за споделянето за MFK! Беше поръчка, което се канех да направя от много дълго време.
Пристигна буквално за 2 дни. Направих поръчката петък вечерта и преди малко DHL я доставиха.

# 27
# 28
  • Стара Загора
FigPancake, честито. Аз със сайта на MFK така и не можах да се разбера.
А поръчалите от сайта на Kilian с Пейпал ли става плащането? И предполагам доставката е директно до БГ?

# 29
И аз благодаря за новата тема! 😍
От нови сайтове не пазарувам. Залагам на парфюм.бг, стракороп, и всъщност от Озон за първи път поръчвах парфюм.

Пожелавам ви един вълшебен и ароматен декември и под елхата да ви чакат мечтаните ухания! 🎄

Общи условия

Активация на акаунт