Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025

• 2 805
  • 42
  •   13
Отговори
# 30
FigPancake, честито. Аз със сайта на MFK така и не можах да се разбера.
А поръчалите от сайта на Kilian с Пейпал ли става плащането? И предполагам доставката е директно до БГ?
И при MFK и при Kilian съм плащала с пейпал. И от двата сайта доставките пристигат с DHL до БГ. Kilian по спомен пращаха от Брюксел, но нямам скорошна поръчка, за да проверя със сигурност и се изпраща от ESTEE LAUDER BV.
MFK изпратиха от Париж.

# 31
Цитат на: Maya Zhelyazkova
[/quote
След направена поръчка не можеш да променяш данни.Ако можеш я канселирай.Иначе и аз не можах да вляза през браузер.
Аз поръчката не искам да я анулирам, искам да си вляза в профила и да си сменя ID защото в новия превозвач вече имам тяхно ID и реално не го виждам къде съм вписала стария.
Затова реших през браузъра да си вляза в профила, но явно има проблем със сайта.
Ако сега промените данните си в профила,те ще се отразят при следващата покупка,затова ви писах,че е по-добре да я анулирате.

# 32
  • Карлово
А поръчалите от сайта на Kilian с Пейпал ли става плащането? И предполагам доставката е директно до БГ?
И при MFK и при Kilian съм плащала с пейпал. И от двата сайта доставките пристигат с DHL до БГ. Kilian по спомен пращаха от Брюксел, но нямам скорошна поръчка, за да проверя със сигурност и се изпраща от ESTEE LAUDER BV.
MFK изпратиха от Париж.
Даа, от Белгия, Оевел идват на Килиан. На 25.11 ми е пратката.

# 33
Да, преди време бях поръчвала от сайта и платих с Пейпал. Доставката беше директно до адрес. Имаше подарък две мостри.

# 34
Бих искала да попитам тези, които поръчаха от сайта на MFK "Luxury box" за 2 евро, получиха ли я?
Днес ми пристигна пратката (изключително експедитивно, за което съм изненадана приятно), но бяха само мостричките, без никаква кутия. Прикачам и снимки.
Трябва ли да се свържа с тях, или аз нещо не съм догледала?

# 35
  • София
На предишната страница FigPancake е качила снимка. По-добре се свържете с тях.
Благодаря и аз за споделянето за MFK! Беше поръчка, което се канех да направя от много дълго време.
Пристигна буквално за 2 дни. Направих поръчката петък вечерта и преди малко DHL я доставиха.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 19:46 от Flores

# 36
  • София
Искайте си кутията, много е красива.

# 37
Прилича на грешка от тяхна страна, при мен дойде с кутия и изглежда страхотно. 💜

# 38
  • София
Не съм пазарувала от нови сайтове. Рядко купувам парфюми вече.
VesikaHugFlowers Hibiscus

# 39
Много благодаря на всички!
Ще се свържа с тях възможно най-бързо.

# 40
Моята поръчка е с обикновена кутия.

# 41
  • София
Моята поръчка е с обикновена кутия.
А добавихте ли подаръчната?

# 42
Много добри цени на Тom Ford Black Orchid в Parfimo