Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025

• 5 887
  • 77
  •   12
Отговори
# 45
Моята поръчка е с обикновена кутия.
А добавихте ли подаръчната?
Имах предвид, че избрах обикновената кутия. Не съм добавяла подаръчната.

# 46
Vesi, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus Нищо ново не открих тази година. Пазарувам от познатите  известни на всички сайтове. Затворих една страница след дългогодишно пристрастие- парфимо бг.Пуснах поръчка към парфимо и се оказа, че не мога да я получа, защото съм имала откази на поръчки, от което фирмата губела и трябвало да предплатя. Само че отказите са преди да бъде изпратена поръчката, така че аз по никакъв начин не съм причинила загуби от такса за доставка. Повече от 15 години съм коректен потребител на парфимо, имам десетки поръчки - дори спечелена награда от 500 лева да коректен потребител, за което ми бяха изпратени парфюми като подарък на тази стойност. Приключвам с тях. Успешен бизнес им желая сред голямата и по-гъвкава конкуренция. Има откъде да се снабдявам, а и няма голяма необходимост, имам запаси за години напред.

# 47
А защо не продължиш да си бъдеш коректна само че с нов профил в  парфимо бг, да им теглиш парфюмната майна и никой да не може да те ограничава по никакъв начин.

# 48
Нямам нужда от нищо ново. Естествено, че мога да го направя, но не искам. Това не е  отношение към редовен клиент.Има много други сайтове, ако толкова искам нещо, ще намеря откъде да го купя. Много са жалки. При няколкото отказа по мейл винаги са ми благодарили за коректността, а накрая се оказах некоректна.

# 49
Нещо позитивно с което да се забавляваме до Коледа:

https://www.flaconi.de/gewinnspiel/game/?name=online-adventcalen … -de&camp=PE-59040

# 50
FigPancake, честито. Аз със сайта на MFK така и не можах да се разбера.
А поръчалите от сайта на Kilian с Пейпал ли става плащането? И предполагам доставката е директно до БГ?
И при MFK и при Kilian съм плащала с пейпал. И от двата сайта доставките пристигат с DHL до БГ. Kilian по спомен пращаха от Брюксел, но нямам скорошна поръчка, за да проверя със сигурност и се изпраща от ESTEE LAUDER BV.
MFK изпратиха от Париж.

Аз в двата сайта плащам с дебитна карта, не използвам пейпал. Доставките са директрно до България. Моята последна поръка от Killian бе изпратена от Франция.

# 51
Кой куриер ви донесе пратката от Мосю?
Деня мина, а аз нямам нищо още.

# 52
  • София

DHL, поръчах петък вечер.

# 53
DHL, поръчах петък вечер.
DHL и при мен и аз поръчак петък вечерта.

# 54
Не знам дали има DHL в Бургас. Имам СМС да очаквам техен куриер, но се зачудих.
Поправям се, пристигна!
Страшна красота!
Много благодаря за споделената оферта!
Мосю не разочарова!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 14:48 от Lale_Lili

# 55
  • София
Моля, за линк за мострите от сайта на Килиан. На кой етап добавя 2 допълнителни мостри?

# 56
  • Пловдив
И моята пратка от MFK пътува с DHL. Вчера цял ден я чакам и накрая се оказа, че е оставена в офис на Еконт (в Пловдив). Обадих им се, били много натоварени. Е да де, ама аз тези дни не мога да хвана Еконт в работното им време. Казаха, че могат да я изтеглят и да ми я доставят в друг ден.

# 57
  • София
И мен Мосю ме чака при бай Еконт. С бай Килиан не се оправям.
Прибрах Мосю, но избраните мостри са 4 бр. Baccarat Rouge540 т.е. нищо от това което бях избрала.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 21:35 от chanel19

# 58
Бих искала да попитам тези, които поръчаха от сайта на MFK "Luxury box" за 2 евро, получиха ли я?
Днес ми пристигна пратката (изключително експедитивно, за което съм изненадана приятно), но бяха само мостричките, без никаква кутия. Прикачам и снимки.
Трябва ли да се свържа с тях, или аз нещо не съм догледала?

Аз също нямам кутия,а я добавих и в поръчката ми пише,че е пратена....но уви получих обикновенно кашонче.Писах им...интересно какво ще направят

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 15:40 от isa_iv

# 59
Това винаги ме сеща за една случка с Наина (да се покаже и пише, ако чете, но скоро не съм я чувал) тук  в нашия форум.

Беше си поръчала BR540 EDP , но и чичо ми и пратил Extrait и то бутилката беше 200 мл. Simple SmileSimple Smile

Тя им писа и после и пратиха 200 ml EDP - а екстракта и казаха да си го задържи, комплимент за грешката защото чичо е пич!

Такива истории съм чел тук Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт