Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 109 259
  • 957
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Дами, получих изтекъл парфюм от (parfimo).

# 257
Топ оферта от Elinor.bg:

https://elinor.bg/product/moschino-toy-2-pearl-tester  - 64 лв.

За феновете на качествените парфюми един унисекс тестер Moschino Toy 2 Pearl.

Страхотна цена с код: black.

Лично мнение: Нишов аромат със сорбе и пясък. За мен е чист унисекс с лек мъжки уклон.

# 258
  • София
Направете рекламация с прикачена снимка - случвало ми се е нямаше проблем.

# 259
Дами, получих изтекъл парфюм от (parfimo).
Обадете им се предварително и и после връщайте. В последно време са под всякаква критика, нямат опция преглед и не знам как ще се оправят и с възстановяване на сумата. Успех!

# 260
# 261
Някой има ли проблем с плащането в сайта на Kurkdjian,от вчера се опитвам да си пусна поръчка и не ми позволява да платя,а вече съм плащала с тази карта.Пробвах и с друга същата ситуация.Някой!?

# 262
Благодаря, не се бях сетила за Озон. Поръчах доброто момиче.

# 263
# 264
Някой има ли проблем с плащането в сайта на Kurkdjian,от вчера се опитвам да си пусна поръчка и не ми позволява да платя,а вече съм плащала с тази карта.Пробвах и с друга същата ситуация.Някой!?

Платете с paypal, ако можете. Аз така направих преди 2 седмици и беше успешно.

# 265
Не прочетох описанието обаче спрейчета ли са?
Защото една година купувах подобни от нотино и се отваряха като онези виалчета на българска роза

# 266
  • Стара Загора
Някой има ли проблем с плащането в сайта на Kurkdjian
Аз нямам проблем с плащането с карта VISA на ДСК. Две поръчки съм пуснала до сега. Всичко си мина без проблем. Едната пристигна, другата я чакам.

# 267
Не прочетох описанието обаче спрейчета ли са?
Защото една година купувах подобни от нотино и се отваряха като онези виалчета на българска роза
Не намерих да пише в описанието. Комуникацията с чат бота е без коментар...
Каквито- такива

# 268
Някой има ли проблем с плащането в сайта на Kurkdjian
Аз нямам проблем с плащането с карта VISA на ДСК. Две поръчки съм пуснала до сега. Всичко си мина без проблем. Едната пристигна, другата я чакам.
С револют платих предния път,сега опитах пак с нея и не ми позволява.Пробвах с карта с която съм пазарувала много пъти от чужбина на ОББ също не ми разрешава.Зачудих се къде е проблема.Явно проблема е бул при тях,пробвах сега и всичко е точно

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 13:42 от isa_iv

# 269
Благодаря, Милен! Поръчах едно Vibrato Б.О. Grinning Досега не съм купувал от този сайт, надявам се, че е изряден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт