Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 108 914
  • 957
  •   1
Отговори
# 345
Само на мен ли не ми излизат в Нотино нишови мостри 😞

# 346
Само на мен ли не ми излизат в Нотино нишови мостри 😞

Те са наред с другите в Моят Discovery Box, но са индивидуални цени. Не знам обаче защо 5 х 4 лв са на крайна цена 32 лв. Simple Smile

# 347
Значи при мен е проблема. Не ми излизат 🙂

# 348
Както са го написали (+4 лв.), изглежда, че е 4лв. надценка в/у нормалната цена на комплекта

# 349
Всяка добавена мостра, на която пише +4 лв, оскъпява комплекта мостри с 4 лева. Ако и 5те мостри са от този вид, цената става: 12 лв (колкото е за 5 стандартни мостри) + 5×4 = 32 лв

# 350
За тези, които не им се появяват като възможност premium марките в discovery box notino. If you can’t change the system, beat it…
Добавяте случайни 5 мостри, записвате в кошницата. После търсите например creed, и гледате на кои се явява под цената - вземете мостра и още 4 по избор.
Като кликнете ви дава опция- променете тази кутия (която вече е в кошницата със случайните мостри). Кликате, като се покажат, махате една мостра и тази на Creed автоматично се появява на нейно място. Записвате и продължавате с по същия начин докато стигнете до 5 мостри например. Или колкото искате да пробвате. Може част от тях да са от стандартните марки, които се виждат при всички.

# 351
  • София
Trussardi Le Vie Di Milano Limitless Shopping Via Della Spiga EDP 100ml  без опаковка- 139лв. https://fragrances.bg/trussardi-le-vie-di-milano-limitress-shopp … n-without-package
Скрит текст:

# 352
Здравейте, отстъпката от приложението на Дъглас важи ли за физическите магазини?

# 353
За тези, които не им се появяват като възможност premium марките в discovery box notino. If you can’t change the system, beat it…
Добавяте случайни 5 мостри, записвате в кошницата. После търсите например creed, и гледате на кои се явява под цената - вземете мостра и още 4 по избор.
Като кликнете ви дава опция- променете тази кутия (която вече е в кошницата със случайните мостри). Кликате, като се покажат, махате една мостра и тази на Creed автоматично се появява на нейно място. Записвате и продължавате с по същия начин докато стигнете до 5 мостри например. Или колкото искате да пробвате. Може част от тях да са от стандартните марки, които се виждат при всички.

Или отворете сайта на нотино през браузър, без да си влизате в профила.

# 354
# 355
Здравейте, отстъпката от приложението на Дъглас важи ли за физическите магазини?
Не, не важи. И по този повод ще споделя моето разочарование от Дъглас.
 В понеделник- на 15.12 попитах в магазина, дали има отстъпка на комплектите, понеже исках да купя два комплекта за подарък, трябваха ми за 19.12. Беше обяснено, че няма и ако искам отстъпка да си пусна поръчка през сайта и тъй като имат наличност  в магазина ще мога да ги взема веднага на следващия ден. На 16.12 си пуснах поръчката и на 17.12 отидох в магазина. Комплекти имаше налични, но.... оказа се, че служителката не ми е обяснила, че поръчката не трябва да се плаща с карта, а да бъде с наложен платеж. Когато е платена с карта минава през онлайн магазина и се чака потвърждение на мейл, че е пристигнала. Дадоха ми телефона на магазина да звъня, за да проверя дали е пристигнала. Телефонът се вдига много рядко, но това е друга тема. От тогава ходих в магазина 3 пъти, нямам нито мейл, нито поръчка, купих един комплект на място, защото спешно ми трябваше и днес вече успях да се свържа по телефона. От поръчката ни вест ни кост - 5 дни! Попитах, мога ли да я откажа, потвърдиха, че мога и я отказах през сайта. Сега започва другата сага- кога ще ми върнат парите, няма надежда да е преди Нова година, то е ясно. Но се чудя, как по празници, когато трябва да хвърчат и очакват най-големи печалби липсва каквато и да било организация на продажбите и една поръчка пътува 5 дни от склада. На Луната ли е тоя склад, на Марс ли? Сто пъти съжалих, че не купих комплектите веднага, а се подведох по смешната им отстъпка.

# 356
Явно минаха времената,  когато Нотино даваха по 5-10 мостри с поръчка и още куп други подаръци.  Явно и те решиха, че от всичко могат да печелят и защо да ги дават, след като могат да ги продадат.  Интересно ми е само в българското ли си купуваме мостри на парфюми, кремове и шампоани,  на които си пише, че не са за продажба.

# 357
Guerlain Shalimar L'Essence Intense

Sunny#day, почти всеки Понеделник до към 10 часа и имат достатъчно наличности в зависимост от това, с какво са решили да зарадват многобройните им клиенти предлагат мостри, минита и аксесоари. Затова и в Понеделник рано сутрин, който "хване" предложенията ги споделя тука и всички останали ще си "счупим" пръстите, за да намажем от многобройните подаръчета. Още утре може да последва поредната им вълна с примамливите комплименти...

Да захапеш Нотино с някакъв локален и неизвестен немски сайт, заради 5-10 мл. мострички е твърде нагло и смешно. Любопитно ми е да видя дали някога е можело, от който и да е друг сайт да се купи 50 мл. Xerjoff на цената на кило филе Елена. Да се слага далаверската ниска цена на парфюм в кошницата (без да се променя след това нагоре) и да дебнем, като гладни хиени да му турят и код за отстъпка та да го вземем за без пари. Никога да не отменят поръчки за сгрешени цени, като имат наличности. Приемат дори отворени парфюми и възстановяват пълната сума, като поемат и транспортните разходи на клиента.
Мога да продължа с още много примери, защото Нотино преподават, а другите трябва да си записват, но няма смисъл... Който разбрал, разбрал, който иска да продължава да си рекламира заралийския сайт.

# 358
Emia, много съжалявам за опита ти с Дъглас. Аз също тази пролет направих същата грешка. Чаках поръчката 2+ седмици и накрая я отказах. Бях си поръчала червило, молив, обикновени на пръв поглед неща и не бяха празници. Това е меко казано смешно от тяхна страна, да чакам толкова време. И какви са тези глупости с карта или кеш. Кеш от магазина, с карта чакаш да дойде от луната. Аз тогава за пореден път се убедих че Дъглас БГ са някакви дето грам не им дреме за клиентите и мисъл към тях нямат въобще. Но и не се учудвам. Всичко в БГ е така. Всеки иска да му плащат без да мисли или да работи. Затова и все повече поръчвам от чужбина. Преди две седмици получих поръчка от Westman Atelier, изпратена и получена за 3 работни дни от Америка с доставка 20 лева до адрес с DHL. Тук Еконт ми взимат 15 лева доставка и то до офис. Дъглас въобще няма дори да ги сравнявам със запада. На Дъглас БГ, а и много други БГ търговци не разчитам за спешни подаръци. Озон вече трета седмица ми изпращат една поръчка и сами си променят датата на доставка три пъти, като аз мейл не получавам за това, но като си влезна в профила се вижда. В момента единсвените експедитивни са Ремедиум. Поръчах си козметика и неща за дома. Направих 3 различни поръчки и трите бяха изпратени до 12 часа от поръчката. Тоест за 24+ часа бяха вече при мен и трите пъти. Докато другите издишаха, те бяха точни като швейцарски часовник. Познайте от къде ще продължа да пазарувам. Малко офтопик, но по празниците се прави най-много оборот и яко не си екпедитивен, губиш трайно, не само веднъж.
Весели празници на всички!

# 359

Общи условия

Активация на акаунт