Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 96 559
  • 873
  •   11
Отговори
# 570
Милен е прав, всички сме полудели! Аз не си подарих парфюм за Коледа. Но заради това което чета от края на годината дотук...Вчера, какво ми се случи! Отварям Delirium и какво да видя? Предлагат ми хората, 100 мл.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Sandalwood- … ricot-115318.html за 160 лева и за още повече разкош,
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Cedar-Chic-109989.html за 250 лева. Общата цена беше 406 лева. През мен премина цяла гама от чувства, мисли и емоции. Радост, тъга, еуфория, разочарование, всичко, за което се сетите. Не поръчах, защото няма как да ми ги изпратят на тези цени! След малко, цените бяха променени, каквито са и днес. И понеже парфюмната ми страст ме обсеби и обърка до такава степен, днес се усещам, че се размечтавам като малко дете, как бих получила тези два парфюма за 406 лева. Дали нямаше да е възможно? Ех...мечти! Много са хубави, но могат и да разочароват дълбоко, ако не ги съпровожда доза здрав разум.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 20:45 от Magda Dimitrova

# 571
  • на терасата
На 1 януари в сайта на магазини Аванти я имаше същата грешка като в graziа.bg, например. Пробвах поръчка на кафе, но поръчката беше отказана на 2 януари и цените бяха коригирани.
Дано тези, които напазаруваха с бъговете в цените на парфюмните сайтове получат пратките си на цената на която са ги поръчали. Лично аз се съмнявам, но може пък тази година Дядо Мраз да раздава подаръците Simple Smile

# 572
Абсурд да потвърдят поръчките, освен ако не са решили да клопват кепенците 😁
….. въпреки това, като се замисля двата парфюма, които поръчах от любов към спорта, а и защото страстно ги обичам, са с по 50- тина лева под нормалната цена….може да го изиграят Добрият Старец при добро желание 🙃

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 19:42 от macadamia

# 573
ЧНГ, много усмивки и крепко здраве на всички!

Реално погледнато покрай мигрирането към евро онлайн магазините, които са неглижирали ситуацията ще се видят в чудо от поръчки в Понеделник сутрин, заради визуализирането в сайтовете. Конкретно за парфюмите това  са си нормалните им цени и ако търговците реализират поръчките пак ще са на печалба, защото надценките и печалбите им са огромни, а сега просто ще са доста по-малко.
За пример, във Флакони много Диори и Шанели бяха на идентични цени покрай ЧП след прилагане на промокодове, каквито са в сайтовете на Гранд Парфюмерия и Грация. Както Елинор и преди година VKFragrance продават нишови парфюми (Fragrance du Bois, Royal Crown, FM, Ramon Monegal, Xerjoff, Boadicea the Victorious и др.) на 1/2 от цените по европейските сайтове така сега цъфнаха уж сгрешени цени, но истината е, че те са си реални даже.
Ако "обърканите" цени бяха в Нотино сигурен съм, че нямаше да анулират поръчки, но тези малките местни парфюмерии няма да постъпят така и ще затрият всичко освен, ако не им платите по техните реални цени.

# 574
Пуснал съм поръчки от Грация за около 3000 лева и съм 100% сигурен, че няма да ми мине номера😄

# 575
Пуснал съм поръчки от Грация за около 3000 лева и съм 100% сигурен, че няма да ми мине номера😄

OMG!!! Непременно да пишете какво е развитието!!!👍👍👍

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 21:19 от valiodj

# 576
ЧНГ, много усмивки и крепко здраве на всички!

Реално погледнато покрай мигрирането към евро онлайн магазините, които са неглижирали ситуацията ще се видят в чудо от поръчки в Понеделник сутрин, заради визуализирането в сайтовете. Конкретно за парфюмите това  са си нормалните им цени и ако търговците реализират поръчките пак ще са на печалба, защото надценките и печалбите им са огромни, а сега просто ще са доста по-малко.
За пример, във Флакони много Диори и Шанели бяха на идентични цени покрай ЧП след прилагане на промокодове, каквито са в сайтовете на Гранд Парфюмерия и Грация. Както Елинор и преди година VKFragrance продават нишови парфюми (Fragrance du Bois, Royal Crown, FM, Ramon Monegal, Xerjoff, Boadicea the Victorious и др.) на 1/2 от цените по европейските сайтове така сега цъфнаха уж сгрешени цени, но истината е, че те са си реални даже.
Ако "обърканите" цени бяха в Нотино сигурен съм, че нямаше да анулират поръчки, но тези малките местни парфюмерии няма да постъпят така и ще затрият всичко освен, ако не им платите по техните реални цени.

И аз така мисля. Следя как се движат цените на един парфюм и през 2025г на места излизаше към 160-170 лв при оферти, на други стигаше до 280лв. Сега в сайтовете с "грешни" цени се  върти по около 160-170 лв. И други, на които знам цените са така. Иначе и аз след 2 години почти пълно въздържание поръчах по 2-3 от сайт, да видим. Ще стане интересно, ако вземат да изпълнят поръчките, ще преглътна мъчително когато пристигне куриерът и после пост и молитви, ама ново-парфюмирана Grinning

# 577
Моите в дървен сандък трябва да сложат(~50 бройки), че бая ще тежат и картон няма да ги издържи Laughing
Малко по-скромно се отчетох и при Гранд, но 99,9% ще анулират и от двете места.

# 578
Здравейте,  тези които поръчахте от Грация с наложен платеж ли го направихте? Защото аз бях дала с карта и за поръчката от 200 лв. в банкирането искаше да ми вземе 200 евро. За щастие видях преди да въведа паролата и не платих.

# 579
Аз винаги пускам с наложен, така поръчах и от гранд. 2 поръчки през няколко часа, и за двете мейл потвърждение. Ако са пичове, ще си удържат цената, все пак какъв оборот им навъртаме.

# 580
Здравейте,  тези които поръчахте от Грация с наложен платеж ли го направихте? Защото аз бях дала с карта и за поръчката от 200 лв. в банкирането искаше да ми вземе 200 евро. За щастие видях преди да въведа паролата и не платих.

Еее... не! Това не е истина!!!😮

# 581
Да, наложен платеж Simple Smile

# 582
Честита Нова Година и от мен! Желая Здраве и много ароматни поводи за радост през Новата Година!

Напълно подкрепям казаното от LSF MCMXIV и други потребители. Наскоро закупих от флакони /с код и малко дебнене, разбира се/ Bleu de Chanel Parfum 50ml за 80 €, като 100ml беше на цена около "обърканата" в цитираните бг сайтове. Не се смейте, но се стресирах от "shelf life"-a в сайта на производителя и не посмях да взема по-голяма опаковка, тъй като беше изненада за Коледа и не бях сигурна ММ колко често ще посяга към него, предвид други любими аромати, от които подновихме 100ци.
В случая с родните сайтове няма как да знаем с колко количества разполагат на склад от този и други парфюми и козметика, колко количества продават обичайно и дали няма все пак да решат да поразчистят и "актуализират" количествата и вида на предлаганите аромати. И аз се изкуших да взема няколко парфюма, големи подстрекатели сте. Joy  С наложен платеж, разбира се.
Та в този ред на мисли съм оптимист, че има вероятност да изпълнят някои, може би не всички поръчки и да освободят малко място и капитал за нови аромати. В понеделник ще стане ясно...
Късмет и успешни ароматни покупки на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 583
Да не се заблуждавам,но скоро видях,че от 3 физически магазина е останал само един.Стискаме палци да затварят и да изпратят 😆🤣😆🤣
Абсурд да потвърдят поръчките, освен ако не са решили да клопват кепенците 😁
….. въпреки това, като се замисля двата парфюма, които поръчах от любов към спорта, а и защото страстно ги обичам, са с по 50- тина лева под нормалната цена….може да го изиграят Добрият Старец при добро желание 🙃

# 584
  • София
И аз се подхлъзнах на Грация, да видим, какво ще получим 🙈

Добре, че съм на летище с цялата гама на Xerjoff, че те никак не са подходящи за сляпа поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт