Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 95 853
  • 868
  •   9
Отговори
# 600
# 601
Scamadviser дава лош рейтинг на Grand Perfumery.
Скрит текст:
Този сайт искрено ме разсмя. За Гранд : "Този сайт е във високо рискова локация". "Този магазин изглежда продава добре познати марки от високо рискова държава". "Не намерихме ревюта в популярните сайтове за ревюта". Вие сериозно ли? Щото не знаехме досега, че сме високо рискова държава?!
Айде утре ще броим пилците, пардон, парфюмите Simple Smile отдавна не се бях забавлявала така в този форум Simple Smile

# 602
Сайта наистина е мега счупен и неподдържан. Възможно в оценката да е и на тази база.

# 603
Бихте ли показали какво поръчвате от гранд. Това ли сайта?
https://grandperfumery.com/allure-homme-edition-blanche-eau-de-t … oncentree-for-men

# 604
Това е сайта. Разгледах го, не ми харесва. Няма лупа за търсене. Разгледах и Grazia. Цените наистина са...чудесни! Аз ще се въздържа, но на всички поръчали, пожелавам да си получите парфюмите.

# 605
Невероятно ми звучи Грация да поддържат количеството ниш, което сме поръчали Grinning Гаранция обаче не са имали толкова поръчки за един ден.

# 606
Днес се срещнах с един приятел,който има сайт за козметика.И го питах за бъга в системата на сайтовете и той каза,че и неговия за един ден се е прецакал и всичко му е било намалено на 50%.Бързо са го оправили,но го попитах ако някой беше поръчал дали щеше да изпрати козметиката.Той отговори,че Да.Не го бъркали някакви 60-70-80 лв и после да си имал проблеми и проверки от институциите.Викам хубаво ти си мислиш за един клиент,но ако са 100 поръчки? Щеше ли да изпратиш поръчката?Отговора беше категорично не.
Просто за инфо го споделям.

# 607
Това е сайта. Разгледах го, не ми харесва. Няма лупа за търсене.
Обновили са си сайта и сега е по-различен, но имат търсачка макар и с налучкване поне от моя телефон.

В бялото поле над рекламния банер, като се цъкне се появява Simple Smile. Необмислено е ама върши работа.

# 608
Направо ми дожаля за Грация. Към разорение ли ги тласкаме с тези поръчки, що ли... какво не му харесвате на Гранд, след като от сума време стои в списъка на доверените?
Преди време бях проверявала кои са доставчиците в Бг на парфюми на едро и по спомен бяха 2 или 3 фирми, на едната от които каталогът беше екселска таблица с цени. Като изключим международните Нотино и Мейкъп, евентуално и Парфимо, излиза, че всички останали зареждат от 2-3 най-много 5 места. За наш Станчо от Старкорп знам лично от него в тел.разговор преди време, че зарежда (и) от чужбина. Т.е обикаля за редки и спрени и после разлива на отливки, че и според слухове ги разрежда.
В обощение: ако искате много подреден и автоматизиран сайт, си плащате надценките в парфюмите, които реално плащат и поддръжката му. Аз нямам такива желания, тъй като имам ограничен списък предпочитания и не дебна оферти.

# 609
Нали искахте Грация да се махнат от списъка с доверени сайтове, пък сега Ви било жал за тях, че щели да се разорят Rolling Eyes

# 610
15 процента днес в приложението на Нотино с код app за поръчки над 10 евро на всичко ненамалено, съчетава се с кода winter.  На мен ми липсва безплатната доставка,  няма угодия.

# 611
На мен не ми съчетава winter и app

# 612
За наш Станчо от Старкорп знам лично от него в тел.разговор преди време, че зарежда (и) от чужбина. Т.е обикаля за редки и спрени и после разлива на отливки, че и според слухове ги разрежда.
Това с разреждането има ли някакви доводи, доказателства? Аз каквито отливки съм взимал са точно като парфюма от магазина и дори по-силни например от prive линията на Диор.

# 613
Аз също съм разговаряла лично с г-н Станчо Вълчанов и ми направи много добро впечатление. Бизнесът му е семеен, от началото на 90-те години и човекът ми каза, че прави всичко възможно, да успява да продава на конкурентни цени и да може да се задържи на пазара, редом до големите сайтове и магазини и че е много трудно. Разказа ми, че от всеки пристигащ тир с парфюми, му липсват кашони и търпи големи финансови загуби. Говорихме дълго, но наистина ми направи много силно и добро впечатление. За разредените отливки съм чувала много отдавна, но аз лично, не вярвам на това. Мисля, че е честен и почтен човек. Нямам навик да поръчвам от сайта му, но като се замисля, може би трябва да подкрепяме такива хора.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 18:36 от Magda Dimitrova

# 614
Срещала съм коментари във фейсбук, докато членувах в няколко парфюмни групи.
Лично аз се дразня, когато видя обичан спрян парфюм на отливки без опция да си купя цяло шише, дори и на по-висока цена. И аз съм говорила с човека лично, да, беше изчерпателен и внимателен, купувала съм мисля 4 парфюма от магазина му и не съм имала съмнения. Отдавна мисля да посетя и склада, защото по отзиви там наистина се крият находки.

Общи условия

Активация на акаунт