Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 94 718
  • 859
  •   7
Отговори
# 615
Скоро купих 4 отливки от Старкорп. 2 познати и 2 непознати парфюма. Нямам съмнение за разреждане. Ако има такова ще да трябва да е фино и почти незабележимо.

# 616
Скрит текст:
Срещала съм коментари във фейсбук, докато членувах в няколко парфюмни групи.
Лично аз се дразня, когато видя обичан спрян парфюм на отливки без опция да си купя цяло шише, дори и на по-висока цена. И аз съм говорила с човека лично, да, беше изчерпателен и внимателен, купувала съм мисля 4 парфюма от магазина му и не съм имала съмнения. Отдавна мисля да посетя и склада, защото по отзиви там наистина се крият находки.
Може да закупите остатък в шише от starcorp, както съм правила, което пак е big deal за спрян парфюм. На отлична цена при това.

# 617
Скрит текст:
За много години 🍀
Поръчах от Гранд Simple Smile
Доста сериозна поръчка направих, която се съмнявам да получа. Даже нов модел епилатор Braun взех за 7 лв, последен явно Simple Smile)(изчерпа се, след покупката).
Поне си върнах тръпката 😁
Здравейте, парфюмни, дали може тези от вас, които са направили поръчка като регистриран потребител, а не като гост да си погледнат историята на поръчките в Гранд?
След коментара на Ellinor открих друг епилатор, също последен брой за 7€, но на Филипс, който изчезна и после отново се появи... Същото и с няколко парфюма, които вчера бяха изчерпани, днес отново налични, после изчерпани...  Дори зад сайта да няма читава ERP система, би трябвало да има някаква синхронизация между склад и онлайн магазин. Странно, чак намирисва на човешка намеса, която ръчно-крачно добавя на известен интервал от време избирателно по 1 бройка от някои артикули...  Rolling Eyes  
Скрит текст:
Относно Старкорп - поръчвала съм мостри оттам: бяха много експедитивни и любезни, според мен с парфюмите всичко беше ок. Радвам се, че успях да тествам ароматите преди да ги закупя в пълен размер. Бих поръчала отново. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 21:18 от Veryberry

# 618
Притихнали сте Heart Eyes На някой отказаха ли му вече поръчка?

# 619
Сайтът на Грация в момента не позволява поръчки, предполагам правят корекции на цените. Успех на всички успели да поръчат на тези прекрасни цени, дано се зарадвате на един леко закъснял коледен подарък! 😍

# 620
На мен Грация са ми отказали поръчката с отговора:

"Здравейте,

Бихме искали да Ви информираме, че за съжаление няма да можем да изпълним направената от Вас поръчка.
Причината е допусната техническа грешка при определянето на цените вследствие на некоректно превалутиране.

Поднасяме нашите искрени извинения за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането."

# 621
Гранд обаче, приемат поръчки!🙂

# 622
Аз пък нямам потвърждение на имейла от Гранд. 😅 би било чудесно да получим нещо

# 623
И аз получих мейл от Грация с извинение за сгрешено превалутиране и невъзможност да изпълнят поръчка. От Гранд имам 2 мейла с потвърждение на двете поръчки, но не са ми звънили на тел.

# 624
Хахахах, и мен ме отрязаха от Грация, но не мога да им се сърдя Grinning

# 625
Грация ми отказаха и двете поръчки. Гранд са потвърдили поръчката по мейл, но предполагам е автоматичен отговор, а хората в магазина още са в шок и/или още водят разговори на висок тон с някое IT...

# 626
  • виртуално
Всъщност цените в Гранд на доста други продукти си бяха съвсем нормални , като Керастаз например

# 627
И мен отрязаха. Grinning Ако някой потребител реши да се заяде и да подаде сигнал, могат да им наложат доста неприятна глоба.
Сутринта се появи също като неочакван подарък желан парфюм в Нотино, беше само 1 бройка и побързах да го платя, но все още стои като частично обработена поръчката. Има ли шанс да ми го откажат?
Сега вероятно обработват доста поръчки и е нормално да има забавяне, но ако е било грешка в системата, ще си остана без подарък за повода.

# 628
  • Sofia
Аз пък нямам потвърждение на имейла от Гранд. 😅 би било чудесно да получим нещо

Моето потвърждение беше с СПАМ. Вижте там Simple Smile

# 629
На мен Грация са ми отказали поръчката с отговора:
Скрит текст:
"Здравейте,

Бихме искали да Ви информираме, че за съжаление няма да можем да изпълним направената от Вас поръчка.
Причината е допусната техническа грешка при определянето на цените вследствие на некоректно превалутиране.

Поднасяме нашите искрени извинения за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането."
Беше твърде хубаво, за да е истина нищо, че цените отговаряха на реалността дори и към днешна дата. Това, че те не искат да ги продават на толкова е друг въпрос. Simple Smile

И след, като от Грация ни отрязаха реших да пренасоча средствата към Гранд Парфюмерия макар и да са по-малко бройките, които забърсах от тях. Обаче цял ден не пращат известия. Да видим, какво ще направят?!

Общи условия

Активация на акаунт