Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 93 439
  • 850
  •   13
Отговори
# 630
Физическите магазини на гранд дали са с такива цени ?

# 631
Някой от Пловдив или Пазарджик да каже Simple Smile

# 632
  • София
parfumi-shop.net  -  7% ли е максималната отстъпка с код?

# 633

8% с winter8 или autumn8

# 634

ESS10 - 10 %

# 635
  • София

ESS10 - 10 %
Благодаря!

# 636
# 637
Опитвам се да поръчам Carolina Herrera Confidential - Cedar Chic от Delirium, като в сайта има код за отстъпка(NEW26), описано е че е валиден за тази марка, но в момента на приключване на поръчката и въвеждането му, ми изписва, че кода е невалиден.
Опитах и с други марки, като MFK и Jo Mallone, но отново изписва, че кода е невалиден, вие опитвали ли сте? Или си е някакъв бъг в тяхната система.

# 638
Аз също пробвах,но кода явно не работи.Писах на съпорта да видим какво ще отговорят!
Опитвам се да поръчам Carolina Herrera Confidential - Cedar Chic от Delirium, като в сайта има код за отстъпка(NEW26), описано е че е валиден за тази марка, но в момента на приключване на поръчката и въвеждането му, ми изписва, че кода е невалиден.
Опитах и с други марки, като MFK и Jo Mallone, но отново изписва, че кода е невалиден, вие опитвали ли сте? Или си е някакъв бъг в тяхната система.

# 639
И аз се свързах със съпорта, отговориха ми, че кода не важи за серията Confidential.

# 640
Искат да отговориш на един куп условия, за да ти дадат някаква мижава отстъпка. Нотино и по телевиьията си рекламират отстъпката, а трябва са купиш много ненужни неща, за да се добереш до нея.

# 641
И аз се свързах със съпорта, отговориха ми, че кода не важи за серията Confidential.
Кода вече работи

# 642
  • вкъщи
Грация ми отказаха поръчката, Гранд никаква вест освен мейл за направена поръчка,но то и и от другите имах,а ....Някой получи ли нещо?

# 643
Новото Либре е вече налично в Нотино.

https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/libre-berry-crush-parfj … zheni/p-16345461/

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 14:11 от Lale_Lili

# 644
Ако и някой код сработи, веднага ще го тествам това Либре - ама не .....

Общи условия

Активация на акаунт