Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 83 980
  • 782
  •   10
Отговори
# 720
  • Пловдив
Здравейте!Какво мислите за този сайт https://grandperfumery.com/montale

# 721
Здравейте!Какво мислите за този сайт https://grandperfumery.com/montale
Сайтът предлага автентични парфюми. Има физически магазини в Пловдив.

# 722
  • София
https://www.notino.bg/mugler/angel-stellar-parfjumna-voda-za-zheni/p-16288337/
Angel Stellar
С код winter цената на 50 мл. става 59,08€ и е с включена безплатна доставка.
За сравнение: 25 мл. са на цената от 67€. Смятам, че е доста добра оферта.
Много добра оферта. През приложението с код MOBILE цената е по-ниска.

# 723
Здравейте! Моля, ако случайно видите Hypnotic Poison edt и edp на добра цена, да ми напишете! Wink

# 724
Минавам само да кажа,че в Мейкъп имат много мостри на Бонд
Много се надявам мострите да са изрядни,защото ми се е случвало да получавам празни/разтекли се.

# 725
# 726
В NOTINO има безплатна доставка на всичко,,но завършвайки поръчката  отново начислява доставката така,че внимавайте!

# 727
В издирване съм на новия Mugler pulp някъде засичали ли сте го в българските онлайн магазини!?

# 728
# 729
В издирване съм на новия Mugler pulp някъде засичали ли сте го в българските онлайн магазини!?
Он-лайн не, но щом го има в Дъглас Бургас значи във физическите магазини е наличен. Видях в ОЛХ една чисто нова бройка от 60 мл да се продава. Едва ли е фалшв. Цената също беше добра.

# 730
Получих днес тройката 12 мл на Том Форд, ами някак си не ми беше уау, защото нямаше никакви целофани, лепенки, просто една кутия ,която всеки преди мен може да отвори и да тества, сложих си малко от Lost cherry , усещах го първите 10 мин и после ми изчезна аромата, така ли трябва да бъде опаковка - нещо ме тревожи?
Аз и да го върна, никой няма да разбере ,че съм го пробвала, защото си беше отворено.

# 731
И аз го получих и моя без целофан беше. Нищо му няма, аз пък съм с bitter peach и вече над един час силно го усещам.

# 732
Аз имам същите впечатления от lost cherry , а съм хо тествала само в бутиците на Estée Lauder .

# 733
Carrylna, изчакайте ги известно време да се темперират, че в тези студове и размятания по складове едва ли ще разберете веднага, каквото и да било от ароматите.
Колкото до това защо нямат целофан, това не е предпоставка за проблемна стока. Почти всички (производители) подаръчни комплекти на парфюми идват без целофан, най-много картонената кутия да е вкарана в дебела пвц опаковка, за да не се нарани покритието на кутията и придава малко повече премиум усещане.
И да, когато са сплаш бутилки, какъвто е случая с тези минита никой няма да знае дали някой не си е "опитал" от парфюма Simple Smile.

# 734
  • Sofia
Он-лайн не, но щом го има в Дъглас Бургас значи във физическите магазини е наличен. Видях в ОЛХ една чисто нова бройка от 60 мл да се продава. Едва ли е фалшв. Цената също беше добра.

Има го в Дъглас от миналата седмица. Пробвах го - нещо, като нищо.... Но аз не съм голям фен на Alien, така че, не ме слушайте много Simple Smile

Поръчах днес Libre Berry crush. От Нотино е, там поне може да се върне лесно и без загуби. Надявам се да ми хареса, както всеки фланкър досега....

Общи условия

Активация на акаунт