Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 84 408
  • 787
  •   18
Отговори
# 705
[img width=600 height=232]//cdn.bg-mamma.com/Pw3l/oXnyH.png[/img

https://www.ozone.bg/product/tom-ford-komplekt-private-blend-par … a-voda-3-x-12-ml/

Здравейте и от мен! Пиша в тази група за първи път, защото попаднах на нещо добро поне според мен ( и аз съм в кюпа не изперкалите по парфюми Wink   Поръчах го - надявам се,че в Озон не продават ментаци.

Имате ли идея дали са със спрейър

# 706
[img width=600 height=232]//cdn.bg-mamma.com/Pw3l/oXnyH.png[/img

https://www.ozone.bg/product/tom-ford-komplekt-private-blend-par … a-voda-3-x-12-ml/

Здравейте и от мен! Пиша в тази група за първи път, защото попаднах на нещо добро поне според мен ( и аз съм в кюпа не изперкалите по парфюми Wink   Поръчах го - надявам се,че в Озон не продават ментаци.

Имате ли идея дали са със спрейър

Не, даже не знаех, че има такива опаковки от 12 мл

# 707
От тази информация в един унгарски сайт се казва, че нямат спреър.
Скрит текст:
Please note that you can buy mini perfumes not in spray bottles, but in practical bottles with a spout. The manufacturer designed them this way because of their small size, but you can still enjoy the magic of the fragrances. The bottles are easy to dispense and perfect for traveling!
Ама пък цената след код Thankyou1025 става ненадмината.
Благодаря много на Carrylna за топ офертата!

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 01:36 от LSF MCMXIV

# 708

✨ Добре дошла в нашето парфюмно кътче, CarryIna! И огромно БЛАГОДАРЯ за попадението! 🎁

Пожелавам ти много приятни моменти тук сред нас и чакаме с нетърпение и други твои коментари и находки!

Имам такъв сет от beautinow - нямат спрей, бутилчиците са сплаш. Отливате си и си пръскате душата! Flowers Hibiscus

тук има и Naxos - продукт
https://www.ozone.bg/product/xerjoff-1861-collection-parfyumna-voda-naxos-100-ml/

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 08:23 от Milen™

# 709
Никога досега не съм поръчвала от Озон и няма да твърдя нищо с категоричност, тъй като нямам личен опит, но имам абсолютно аналогичен случай с две бутилки Мон Герлен купени в различни периоди от два напълно сигурни сайта. Два опаковани парфюма, като единият беше с изцяло свален червен горен слой на кутията, който предполагам беше отстранен, за да се заличи серийният номер. Затова не мисля, че това е повод за притеснение, особено ако нямате забележки спрямо шишето и сока.

В такъв случай си купувам и този :
https://www.ozone.bg/product/guerlain-parfyumna-voda-za-zheni-shalimar-90-ml/

Благодаря ти за кода  Thankyou1025 evhen!

# 710

Поръчах го - надявам се,че в Озон не продават ментаци.
Озон си е мега oldschool сайт, така че аз по-скоро бих им се доверил. Друг е въпроса с какво ги снабдяват външните им доставчици, но моя Bois Imperial от тях си е 100% оригинален.

# 711
Мили хора, някакво развитие с Grand имаме ли? Поне звъннаха ли на някой да му откажат поръчката? До преди 2 дни гледах, че още не са си оправили сайта и цените продължават да са все така ниски. Освен да са в дълъг новогодишен отпуск.

# 712
Скатали са се и чакат да забравим. Освен мейл в спама от преди няколко дни, друго няма. Не съм очаквала друго и ми е все едно, още повече,  че вече имам и съмнения в оригиналността на това, което бих получила за тия пари. Или пък изчистват някакви стари наличности, но пак не се връзва. По-скоро оплетоха и те конците със сайта и сега мълчат.

# 713
Някой получи ли инфо от Гранд, дали ще бъдат изпълнени поръчките?
Аз не съм получила нищо, нито имейл, нито поръчка. Да вземем да им звъннем по телефона?
Мили хора, някакво развитие с Grand имаме ли? Поне звъннаха ли на някой да му откажат поръчката? До преди 2 дни гледах, че още не са си оправили сайта и цените продължават да са все така ниски. Освен да са в дълъг новогодишен отпуск.
Скатали са се и чакат да забравим. Освен мейл в спама от преди няколко дни, друго няма. Не съм очаквала друго и ми е все едно, още повече,  че вече имам и съмнения в оригиналността на това, което бих получила за тия пари. Или пък изчистват някакви стари наличности, но пак не се връзва. По-скоро оплетоха и те конците със сайта и сега мълчат.
Аз разговарях с тях и разбрах, че в момента е голяма каша с цените в сайта им.
Някои парфюми са изобразени правилно, но имат и такива с грешна валута. Примерно, ако е изписано 130 лв., по-скоро е 130 евро (както беше и в Грация). И от там всичко трябва да проверяват по отделно. Моята поръчка (всъщност са 2) е много голяма и чакам да ми потвърдят правилните цени и ще решавам, какво да остане.
Това горното повече важи за ниш и премиум парфюмите.
Ако имаме търпение може и да си получим някои от поръчаните неща на същите цени, които са заявени в сайта (а тези с обърканите валути всеки ще си реши дали ги иска или не) стига да имат наличности разбира се Simple Smile.

# 714
Привет в Лили дрогерие с код Simple Smile

# 715
Някой има ли Roja Elysium Pour Homme EDP? Моят от parfium.bg е с една… евтино изглеждаща кутия, която дори е леко разлепена от едната страна… поръчвал съм си неведнъж парфюми от там и винаги са си били окей, но този ми е малко съмнителен…

# 716
ALLEyezOnMe, имам Elysium Parfum Cologne и Elysium pour Homme Parfum , но сега кутиите са по нови и с по нов дизайн.

Не мисля че трябва да се притесняваш за качеството, в доста от новите парфюми пропуските са често срещани.

Имам любим парфюм за над 800 евро с най-лошото качество на опаковка, която съм виждал някога в парфюм.

Предполагам си преминал през доста опаковаки и буилки, качеството на изработка на шиштто, капачката,  изписването по кутия и флакона ще те ориентират най -добре за последващ въпрос или съмнения.

Ако имаш нужда от съдействие мога да снимам нещо и да сравним.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 08:47 от Milen™

# 717
# 718
Ако имаш нужда от съдействие мога да снимам нещо и да сравним.
Много ти благодаря за отговора и предложението! Предполагам, че просто имам прекалено високи очаквания към парфюмерийните къщи Grinning Ще си го пръскам с кеф и няма да го мисля Simple Smile

# 719
https://www.notino.bg/mugler/angel-stellar-parfjumna-voda-za-zheni/p-16288337/

Angel Stellar
С код winter цената на 50 мл. става 59,08€ и е с включена безплатна доставка.
За сравнение: 25 мл. са на цената от 67€. Смятам, че е доста добра оферта.

Общи условия

Активация на акаунт