Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 43 026
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 120
И аз имам двайсетина лева, чакам още неща (не знам колко станаха - малко попрекалих с поръчките), възможно е и да имам забавяния и да ми дадат още някакви дребни. Нямам никакъв проблем да похарча всичко.

Сега съм решила да пробвам ново хоби - нали поръчах ароматен восък за стая, след това си рекох, че не е лошо да поръчам и такъв за печати - непрекъснато ми излизат клипчета в Инстаграм и Ю туб на хора, които правят красиви печати с восък. Та, взех един комплект - излезе ми почти без пари (основно защото си поисках парите за две дефектни палитри с водни бои). Всичко необходимо - лъжица за восъка, поставка, свещи, самият восък, три печата и др.

# 121
Момичета, тези с налично кредитно салдо в лв. как ще процедирате? Натрупах около 20тина лева от последните си поръчки и мислех да направя една последна поръчка, за да мога хем да ги изхарча, хем да ми пристигнат нещата преди Коледа, обаче то ако и със следващата поръчка има пак постоянно намаляне на цената, кредит пак ще се натрупа и става един омагьосан кръг...

Избери нещата да са възможно най-евтини (за да нямаш връщане на пари) и избери вещи, които очакваш да не се налага да връщаш. Ако имаш колебания за нещо, поръчай в евро.
Какво можеш да поръчаш за около 20 лв? Консумативи - ръкавици, джапанки, домакински дреболии, чорапи, химикалки, клечки за уши, резервен капак за тенджера... Не е като да поръчаш яке за 150 лв и после да се чудиш какво да го правиш.
И на 28 декември пусни още една поръчка с дреболии, ако все пак си натрупала левов кредит, който искаш да използваш.

Днес похарчих и левовите, и евровите връщания. За съжаление не допусна да го направя в една поръчка, но очаквам все пак да обединят всичко.

# 122
Момичета, тези с налично кредитно салдо в лв. как ще процедирате? Натрупах около 20тина лева от последните си поръчки и мислех да направя една последна поръчка, за да мога хем да ги изхарча, хем да ми пристигнат нещата преди Коледа, обаче то ако и със следващата поръчка има пак постоянно намаляне на цената, кредит пак ще се натрупа и става един омагьосан кръг...

Харчи ги. Аз се чудя 190 лв какво да ги правя. 20 лв и да не ги обърнат в евро, не е кой знае каква загуба. Моите 190 лв мисля да ги изхарча до края на годината и ако имам да връщам нещо - връщам и каквото стане. Но ще е след 1.01

# 123
  • Лутаща се
Прилагането на код frz133994 ми даде за втори път 3 подаръка, а преди седмица ми изписваше, че промоцията е приключила. Може и някакъв бъг да е.
Току що опитах. Даде ми два подаръка - боклучки за около 3 лв. всеки. А изискването да ги получа беше да направя поръчка за минимум 70 лв. от точно определени артикули. Мииии НЕ, мерси!

# 124

Харчи ги. Аз се чудя 190 лв какво да ги правя. 20 лв и да не ги обърнат в евро, не е кой знае каква загуба. Моите 190 лв мисля да ги изхарча до края на годината и ако имам да връщам нещо - връщам и каквото стане. Но ще е след 1.01
Нещо по-голямо? Телефон, таблет, фотоапарат - може и с купон.
Щерката през февруари поиска да й поръчам едно РОСО, с купон за 90/270 и натрупан кредит от около 130 лева от две поръчки с връщане на кредит ми излезе почти без пари. Ползва си го със здраве и без забележки.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:05 от Mama Ru

# 125
  • Лутаща се
С Револют съм платила поръчка, която още не е дошла, но от нея ще върна доста неща. Как ще стане възстановяването на сумата?

# 126
Техника си имам и реално нямам нужда от нова. Ще го изхарча за глупости, явно, защото няма яснота дали ще се запази догодина, но в евро.

С Револют съм платила поръчка, която още не е дошла, но от нея ще върна доста неща. Как ще стане възстановяването на сумата?

Ще ги върнат в Револют.

# 127
  • Лутаща се
Техника си имам и реално нямам нужда от нова. Ще го изхарча за глупости, явно, защото няма яснота дали ще се запази догодина, но в евро.

Ще ги върнат в Револют.
Платила съм в лева. До кога от Револют ще приемат входящи преводи в лева?

Редактирам.
Питах поддръжката на Револют. Няма крайна дата, до която да могат да се правят възстановявания на суми, въпреки, че е платено в лева.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:21 от skarlet71

# 128
Извинявам се и знам, че е обсъждано, но не мога да намеря с търсачката относно рестрикциите на Европейския съюз от 2026 относно Тему. Ще можем ли пак да поръчваме изгодно, както досега или...?

# 129

Ще ги върнат в Револют.
Платила съм в лева. До кога от Револют ще приемат входящи преводи в лева?

Ох, да. До 27.11 можеше да получаваме пари в лв. Според мен опитай все пак и ако Тему имат проблем с превода, би трябвало да те потърсят за нова сметка. Аз ще връщам пратка от друг сайт платена с Револют в лв и ми е интересно какво ще стане. Би трябвало да ги върнат в евро или да дам сметка в лв.

# 130
Минимумът за поръчка вече е 30 лв в моя профил, на профила на свекървата пише 33...
Това, че с обикновенна поръчка получаваш купони от офертата за 2 артикула и аз го открих тези дни.
Пуснах 2 поръчки, втората вече ще дойде, първата още чака да литне и ми дадоха 20% отстъпка

# 131
На мен ми поиска за 25:лева, но ако сме активирали предварително купон за 10 лева, няма ли да стане 35-10?
Иначе до преди седмица вземах купони с тази оферта срещу минимални суми (под 10 лева), че и някои ги пращат с натрупан кредит и ми излизаха на 0 лева.

# 132
  • На изток от Ада
И при мен е 25лв за минимум

# 133
През евровота версия ми даде корекция на цената в лв. за поръчка в лева, но изписа, че мога да ползвам този левов кредит само, ако приключа валутата в лева.
Скрит текст:

# 134
Да, така е.

Общи условия

Активация на акаунт