Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 43 046
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 105
  • На изток от Ада
Има опция за език и валута

# 106
Къде да гледам и има ли я от телефон?
Език не искам да сменям, не съм англоезична

# 107
  • София
Е, винаги такива настройки са при настройките на профила.

# 108
  • На изток от Ада
Има разбира се през телефона

# 109
Потърси ли ги първо, Мама Ру? На лесно място са. 5 коментара за това е излишно.

# 110
А как плащате в евро или имате и валутна сметка? И откъде превключвате?
Скрит текст:

Плащам с Револют през Google Pay. Исках да си добавя левове, но ми излезе съобщение, че не мога да добавя вече. Затова в приложението на Револют превключих на евро и си дръпнах от левовата сметка в ОББ евро за Революта.

# 111
Потърси ли ги първо, Мама Ру? На лесно място са. 5 коментара за това е излишно.
Да, потърсих, но не се ориентирах веднага. Е, вече ще знам.
Благодаря за помощта.

# 112
  • На изток от Ада
Наистина в евро изчезва салдото

# 113
А как плащате в евро или имате и валутна сметка? И откъде превключвате?
Скрит текст:

Плащам с Револют през Google Pay. Исках да си добавя левове, но ми излезе съобщение, че не мога да добавя вече. Затова в приложението на Револют превключих на евро и си дръпнах от левовата сметка в ОББ евро за Революта.

От 27.11 Револют спряха входящите преводи в евро. Може да се плаща с наличните пари в лв до 17.12. Иначе аз в друг чуждестранен сайт при поръчка в лв без проблем платих с евро от Револют. Курса беше 1.94 и нещо лв.

# 114

От 27.11 Револют спряха входящите преводи в евро.
Искаш да кажеш в лева Simple Smile

# 115
Да, да 😂 Правилно.

# 116
Момичета, тези с налично кредитно салдо в лв. как ще процедирате? Натрупах около 20тина лева от последните си поръчки и мислех да направя една последна поръчка, за да мога хем да ги изхарча, хем да ми пристигнат нещата преди Коледа, обаче то ако и със следващата поръчка има пак постоянно намаляне на цената, кредит пак ще се натрупа и става един омагьосан кръг...

# 117
  • На изток от Ада
Аз ги хабя в лв.

# 118
Момичета, тези с налично кредитно салдо в лв. как ще процедирате? Натрупах около 20тина лева от последните си поръчки и мислех да направя една последна поръчка, за да мога хем да ги изхарча, хем да ми пристигнат нещата преди Коледа, обаче то ако и със следващата поръчка има пак постоянно намаляне на цената, кредит пак ще се натрупа и става един омагьосан кръг...
Аз мисля, ако до 30-31 декември натрупам нещо от корекция на цената, да купя нещо и да зануля. Когато обърнах на евро, купоните се превалутираха и те. Понеже не ползвам револют, до последно ще разплащам в лева.

# 119
  • На изток от Ада
А купони.... имам няколко но ще видим кое ще ползвам

5лв от 1974.
Цяла колекция може да си направим

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:07 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт