Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 960
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 165
Така е, обожавам покупките й, доста неща имам и аз
Сега исках очила за нощно виждане, и бинокъл. Може да препоръчате. За наблюдение на птици и животни

# 166
  • В Града на липите
Въобще не мога да измисля къде бих могла да се упражнявам - имаме двор, но ще взема да уцеля някоя котка или кокошките на съседите...
Не става в двора. Аз пробвах, обаче едва не пробих гумата на колата Grinning
Стрелата изхвърча през оградата и се размина на косъм.
Стреляме на някоя открита поляна с добра видимост.

# 167
Не намирам никакъв логичен алгоритъм за връщането, не са ми искали да връщам яке за 30 лева, със само скъсан вътрешен джоб, но ми искаха да върна скъсан дъждобран за 3 лева, имам и много други примери.

# 168
Интересни купони предлага днес Тему. Такива още не бях виждала.

Естествено, за момента няма да взема. Почти всичко съм си вземала, а и имам още 30% купони.
Това очаквам - миниатюрен нагревател за чаша. Идеята е да се използва за подгряване за един човек извън дома. Дали ще върши работа ще докладвам като го получа и пробваме.
 https://share.temu.com/ZjVeGw5iyAB
И това ме изкуши - музикална въртележка. Никога не съм имала. За подарък на щерката е, но ако не й допадне ще си я оставя.
 https://share.temu.com/iOGkI6yri4B

# 169
Най-сетне ми пусна купони. От гадните, но с 6 купона по 10 лв. Супер, имам събран кредит и реших да пусна 2 малки поръчки от по 35 лв (25 лева с купон). Да, ама минималната поръчка станала вече 30 лева, а не 25. И естествено, я изчислява след купон. Т.е. скачам на 40 лева всяка. Та се чудя сега как да комбинирам нещата.
Ще дам по-късно отзив за 2 неща, които взех сутринта от бокса.

# 170
При мене в евровата версия минималната стойност за поръчка е 13€. Купоните от по 10 лв. си ги има във вид на евро, тоест 5,14€.
Оф, това не върши работа при покупки в лева.

# 171
  • София
При мен на компютъра е в евро и минимумът е 13 евро, но на телефона е в левове и продължава да е 25.

# 172
  • На изток от Ада
Пратката с персонализирани магнити се бави . Трети ден не е изпратена
И при мен още е 25 лв

# 173
Вече 4 дни стои  неизпратена поръчка с персонални надписи.
Получих кредит за забавяне от вчера, нека продължават така, имам още пратки, накрая на годината може да събера кредит и да видя за проектор да взема.

По суша от Казахстан последно, вече е в Полша, нищо чудно да дойде преди Коледа, от 12 ноември е поръчката

# 174
Пуснах една поръчка от този профил, на който минимумът е 30 лв. Според мен, вероятно ще променят и останалите, но въвеждат промяната постепенно.
След като се оплаках 5-6 пъти от Бокс нау, сега имам две поръчки, които идват с Еконт. Всъщност ми е по-удобно. Не знам дали е случайно или заради оплакванията, ще видим как ще пратят новата.

Днес получих разни неща.
Тази гривна е неочаквано хубава - мислех, че ще пратят някоя пластмаса и ще трябва да си искам парите, но не. Камъкът е с фосили, тук се намира рядко и е скъп:

И едните свещи дойдоха - очаквах, че камъчетата са вътре във восъка, а само са сложили по няколко съвсем дребни отгоре. Иначе миришат добре - някои ми харесват повече от други:

Синята мирише като препарат за освежаване на тоалетна, другите са по-приятни.

Третата палитра дойде без повреди, но не мисля, че си струва цената, която й искат - в момента е 40 и няколко лева (аз не съм платила толкова, но защото имах кредити от компенсации, а не заради отстъпка). Много се изкуших да им я върна, обаче в крайна сметка реших да я задържа:

# 175
Pppqqq , творчеството в теб извира, за някои корици книги и илюстрации си водя записки като пишеш

# 176
На мен рисуването ми е много сериозно хоби, другите са между другото (имам нужда от разнообразие). По принцип обичах и кроше, както и да си правя бижута от мъниста, но е много трудоемко и бавно, затова реших да дам предимство на рисуването. 🙂

Да похваля и едни моливи за портрети - евтини са, но изглеждат много симпатични:

# 177
  • София
Имам питане. Преди няколко дена направих поръчка. При скролване на други продукти вместо да добавя нещо в кошницата директно го купих без да искам и изписа, че един вид ще дойде с вече направената поръчка.
Сега реших да видя през приложението и не намирам уж добавеният продукт, но парите от картата са ми дръпнати?? Някъде в отделна секция ли се виждат тия неща или в общата поръчка?

# 178
  • София
Добавен е към поръчката.

# 179
  • София
Ами не, няма го в поръчката… не се вижда

Общи условия

Активация на акаунт