Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 964
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 150
Да, това трябва да направят. Но дали ще го направят, никой не ти казва. И всеки ще гледа да изхарчи, каквото има. После, ако връщам нещо, платено в лева - каквото стане.

Избираш по карта. Банките ще приемат левове до края на януари.
Ако е платено с кредит, няма да върнат по карта.

# 151
Изцяло ли пращате с кредит? Не съм връщала скоро нещо платено изцяло с кредити но на мен друга опция освен по карта не ми дава, а в началото ми даваше избор 🤔

# 152
Преди няколко поста писах, че имам 190 лв кредит. Няма да ми върнат по карта, ако връщам платено с кредит.
А и не съм толкова глупава. Ако е платено с карта, ще искам да се върне по карта, за да не трупам кредит в лв. НО няма как.

# 153
Mama Ru, имам поръчки, платени изцяло с кредит.

# 154
  • На изток от Ада
Да и аз имам такива..

# 155
Аз от една година са ми само на кредит поръчките. Просто се случи като имах връщане на кредит, да не ми харесат неща и да ми връщат цялата сума за тях. Като имаш много поръчки, после все събираш и от корекции и си стана един омагьосан кръг.

# 156
Аз имам. Но кредитът в евро е в евровата версия, а кредитът в лева е в левовата версия.
В двете валути ли си плащала или как?

# 157
Каза по-напред, че е платил/а в евро. И от там корекция си дава в евро на поръчки в евро. Ние сами не можем да обърнем кредит от лв в евро.

# 158
Как връщате нещата мен ме кара да ходя до бокснау за всяко по скъпи нещо ..евтини неща ми ги пуска така без да ги връщам ..??

# 159
😂😂😂
Сериозен ли е въпроса? И ние ходим до БоксНау😂
Имам 90 дни срок. Събирам неща от няколко пратки и връщам наведнъж. Правя пакет, който да се събере в една кутия. Ако имам няколко обемни неща, ги разделям. Но без проблем в един пакет могат да се съберат и 10/20/30 дреболийки. Е, чак толкова не съм връщала, но всяко нещо, което не ми хареса, дори да е 2 лв, го връщам. Не ми трябват безполезни тъпотийки и искам да си ги върна. Просто не е всяко нещо в отделна пратка. Сега имам 2 неща чакащи да върна, но искам да видя какво ще дойде със сегашните ми пратки, за да не са само те.

# 160
Аз не връщам - ботът обикновено не ги иска. Сега например, палитрите ми дойдоха в лошо състояние и определено не бих ги купила, ако ги видя да изглеждат по този начин - ако това беше бг магазин, щях да им ги пратя обратно, но боите са си бои - след като са ми оставили, ще ги ползвам, няма да ги хвърля.

# 161
Зависи какъв е случая. Ако нещо е повредено - ще се оплача. Ако си искат нещото - ще им го върна. Ако не си го искат - ще се постарая да го оправя и да го ползвам, докъдето мога, за да не го изхвърлям. Имам една въртяща се поставка за подправки. Дойде едната част леко изкривена. Оплаках се и ми върнаха парите. Още си я ползвам. Когато си платил за нещо пълната му стойност, е дразнещо. Ако съм го взела от щанд с дефектна стока на ниска цена, е съвсем различно.

# 162
  • Асеновград

Най накрая решихме и поръчах с купон 90/270 Надуваемо SUP дъска. Добре дойде като цена, сега остава и да дойде.

И разни неща за стрелба с лък, и компоненти за такъв. Дано и те стават.

# 163
И аз имам стрели, май са същите, но нямам къде да се упражнявам... Лъкът ми не е хубав - такъв за 50 лв (пак от тях) - мислех да поръчам по-добър, но така и не го направих.
Имам и мини лък от тях, който стреля с шишчета (дървените пръчки, имам предвид) - първо се упражнявах в хола, върху мишена от пяна (също от тях), но престанах, защото вдига доста шум, когато "стрелите" започнат да удрят стени и други неща, освен това си е опасно - понякога има рикошет и се връщат при мен.

Въобще не мога да измисля къде бих могла да се упражнявам - имаме двор, но ще взема да уцеля някоя котка или кокошките на съседите...

# 164
Pppp кефиш всестранно развита личност си ...

Общи условия

Активация на акаунт