Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 968
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 135
За пръв път получавам оферта да купя един артикул, за да получа купони. Принципно харесвам тези оферти, когато искам да си купя нещо малко, но засега се поизчерпах откъм идеи. Даде ми и връщане на кредит. Ето какви купони обещава да даде.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 08:51 от alys

# 136
Здравейте! Пристигна ми поръчка, чакам още 1. Много съм доволна от всичко, единствено 1 от 4-те керамична лъжички е поръбена, но явно са я оправяли, защото не се усеща и е боядисана или има някакво покритие отгоре.

# 137
Аз съм филтрирала точно какво взимам, не съм се нахвърляла да пробвам безразборно, но ако нещо дойде различно  или повредено, лошо качество и вид, ще е неприятно да не мога да ползвам кредит от връщане заради преминаване към еврото.

Вчера ми върнаха кредит за върнати артикули.
За корекциите случайно улучих, когато говорехте тук, че проверявате. Така набързо събрах и похарчих, бяха свалили цени, след малко повече от 24 часа пак ги мръднаха нагоре

# 138
Може ли линк за компресора , благодаря
[/b]
Благодаря за новата тема!

Идвам с отзиви от последните ми две поръчки.
Скрит текст:
Ще сложа само снимки, ако някой иска линк за нещо ще добавя.

Много хубави коледни възглавнички. Вече ги сложих Simple Smile

Компресор. Изпробван е вече, работи според очакванията на мъжа ми.

Поръчах го за едно скучно яке и останах приятно изненадана от качеството. Много е красиво, не знам как да го нарека това космато нещо Simple Smile Валя го дъжд, духа го вятър... нищо не му става. Изглежда обемно и красиво. На качулката се пришиват малки прозрачни копчета и се закрепя на тях.

Колана е одобрен, за тези пари е супер.

Влюбена съм в тези пантофи. Топли, красиви и удобни.

Поръчвам за трети път. Създават такъв уют, че ще ги държа сигурно до Великден Simple Smile

Конструктор, който само пробвах дали частите пасват, но ще опаковам за под елхата. Ок е.

Светеща панделка за елхата. С батерии е.

Блуза за мъжа ми. Много си я хареса, размерите отговарят. Материята е стегната.

Опаковъчна хартия. Тънка е, но е много красива. Ще я ползвам за малките подаръци.

Устройство за обуване на чорапи. Поръчах го за приятелка на майка ми, след смяна на тазобедрена става. Пробвахме го, върши работа, но не за тесни чорапи.

Очилата не бяха за мен, но казаха че са ок. Одобрени са.

От тези поръчах три цвята. Много са мекички и стават за съхраняване на пари и документи вместо хартиен плик. А също и за подарък пари. Simple Smile Поръчах ги по около 2лв

Миналата година бях залепила такъв на входната врата. Държи здраво. Става и за прозорци, хладилник, врата към балкона...

На живо са по-хубави. Стават за работа с телефон и са доста топли.

Преди време бях поръчала за майка ми и сега и приятелките й искат. Grinning Та поръчах няколко да им ги подарява за Коледа.

Триона е хубав и стабилен. Мъжа ми го одобри.

Челника отговаря на описанието. Супер е.

Чорапите са много хубаво качество. Одобрени са.

Върши работа. Винаги ги губим някъде. Този поне се вижда Simple Smile

Единственото нещо, което не ми хареса. Дойде твърде голям, качеството не ми харесва. Поръчвала съм поне 4 пуловера, досега най-хубави са тези на които пише вълна. Само този не става.

# 139
  • В Града на липите
Може ли линк за компресора , благодаря
Заповядай! Simple Smile
https://share.temu.com/H0vFtlr9QNB

# 140
Благодаря

# 141
Смених и аз валутата от лева в евро и кредитът, който имам изчезна в евровата версия... Ето какво ще се случи с кредита след Нова година най-вероятно. Сега трябва да го изхарча, за по-сигурно.

# 142
Не е ясно дали това ще се случи.

# 143
В профила на майка ми минималната сума за поръчка вече е 30 лв - видях, че сте споменали.
В моя все още е 25.

# 144
Тогава защо нямам кредит в евро, а само в лева? Това ме навежда на мисълта, че няма да има превалутиране. Дано не е така.

# 145
Защото още си приемат левове. И целта им (сигурно) е да ги изхарчим. Или и те нямат яснота как ще се процедира. Нооо за всеки случай, най-добре да си изхарчим кредита в лв.

# 146
Тогава защо нямам кредит в евро, а само в лева? Това ме навежда на мисълта, че няма да има превалутиране. Дано не е така.
Аз имам. Но кредитът в евро е в евровата версия, а кредитът в лева е в левовата версия.

# 147
Едва ли ще прецакат толкова хора, еврова версия така или иначе си има, единственото което трябва да се направи от тяхна страна е да превалутират кредитите и да ги прехвърлят в Евровата версия.

# 148
Да, това трябва да направят. Но дали ще го направят, никой не ти казва. И всеки ще гледа да изхарчи, каквото има. После, ако връщам нещо, платено в лева - каквото стане.

# 149
Да, това трябва да направят. Но дали ще го направят, никой не ти казва. И всеки ще гледа да изхарчи, каквото има. После, ако връщам нещо, платено в лева - каквото стане.
Избираш по карта. Банките ще приемат левове до края на януари.

Общи условия

Активация на акаунт