Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 919
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам поръчка от 2-ри, която е в митницата, но следващата от 4-ти още не е тръгнала.
Този път няма да им напомням, да видим дали ще ги забавят...

# 256
Така е. Но аз направих поръчка за 1,75 евро,за която ми дадоха от хубавите купони.После се прехвърлих в лева,и купоните също-така ще си използвам натрупания кредит в лева,с купон.
Как направихте поръчка за 1.75 евро, на мен ми иска минимум за 13 евро?

# 257
Сигурно са същите оферти за купони, като в лева - при едната иска да се купят два продукта (и може да са по лев и нещо), а при другата - да се купи за 26 лв.

Едната е с яйца, другата със самолет.

# 258
  • Испания
ili77,излезе ми оферта да закупя един продукт,за да ми даде купони.

# 259
Добро утро.

От 2 декември някои неща вече разопаковах.

Пантофи за децата в градината, точно по описание,  добре ушити, много леки, гъвкави, здрава плетка, следват формата на крака. Единия чифт само едната намирисва на лепило, другия чифт имат миризма и ще трябва проветряване и минаване през леко пране. Надявам се после да се измиришат.
Нагоре е цената в момента
Скрит текст:

https://share.temu.com/S54qSLav8IB

Ботушки - тип апрески, не смятам, че ще издържат на сняг и вода, но за сух студ  ще топлят. Отговарят напълно на описанието, имат лек мирис, до няколко дни ще са напълно готови за носене. Отговарят по размер според дължина на стъпало. И те са нагоре с цената
Скрит текст:

https://share.temu.com/BR2LudUNn4B

Дребни магнити, добре са
https://share.temu.com/H1IAxoV68rB

Имам и насрочени боклучки за връщане, чакам да посъбера

# 260
  • Бургас
Този органайзер за кола пристигна вчера. На първи поглед в доста добре. Не беше никак лек пакетът и изглежда стабилен. Доста е голям, а хладилната  чанта е супер. Доволна съм.

https://share.temu.com/zgAIs1S2o2B

# 261
От 02.12 пратката седи на митницата,и няма движение на някой случвало ли се е да няма движение толкова време.

# 262
На мен ми се случи веднъж, когато пратката ми се изгуби.

# 263

И този несесер ще връщам. Изглежда като за еднократна употреба. Ама за 4 лв какво очаквам и аз.
Скрит текст:

Имам го този несесер, само че в бежово. Доволна съм, побира много неща и е удобен при пътуване. Използван е многократно, здрав е още. Simple Smile
Между другото, в една аптека видях комплект маркова козметика точно в такъв – не помня марката, май на Виши беше, но не съм сигурна.

# 264
Възстановиха ли сумата, след като загубиха пратката?

# 265

И този несесер ще връщам. Изглежда като за еднократна употреба. Ама за 4 лв какво очаквам и аз.
Скрит текст:

Имам го този несесер, само че в бежово. Доволна съм, побира много неща и е удобен при пътуване. Използван е многократно, здрав е още. Simple Smile
Между другото, в една аптека видях комплект маркова козметика точно в такъв – не помня марката, май на Виши беше, но не съм сигурна.

Сигурно модела е популярен. Важна е изработката и материалите. Моя ми се вижда със супер тънка кожа и тези разделения, че ще се скъсат много бързо.

# 266
Да. Обаче сгреших, че им казах, че се бави много - тогава я възстановиха. Трябваше да изчакам първо 10-те лв за забавяне и после да си искам парите.

При някои хора после идва пратката (парите не трябва да се връщат), но при мен така и не се появи.

# 267
  • София

Скрит текст:

Сигурно модела е популярен. Важна е изработката и материалите. Моя ми се вижда със супер тънка кожа и тези разделения, че ще се скъсат много бързо.
Дано не си го върнала, защото наистина е здрав – имам го от година и нещо.

# 268
Не съм още. Като събера повече неща за връщане. Ще го помисля.

# 269
  • Плевен
pppqqq
С БГ пощи ли ви беше пратката,че и моята май са я загубили?

Общи условия

Активация на акаунт