Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 613
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 615
Някой пробвал ли е следната комбинация. Преди да направи проверка за корекция на цената да превключи на евровата версия и дали там ги вкарва върнатите пари от корекцията или пак връща салдото в левовата версия.

# 616
Да. Пробвах и писах тук. Не става.

# 617
Ако нещото е по-голямо от най-голямата кутия на Бокса, и да им звъните - все тая. Нищо не могат да направят.
Ставаше дума за чопър, съвсем нормална пратка за Бокснау кутия.
Да, за чопър става въпрос, но средната кутия на Бокснау е малка, за да влезе.
Пратката за получаване пак беше чрез Бохнау, но в големите кутии.
Момчето от Бохнау по телефона ми каза, че Тему за връщане заявяват средни кутии.

# 618
Да, но преди това може да се обадите на БоксНау и те ще Ви дадат по-голяма кутия.
Аз помислих, че е нещо съвсем голямо.

# 619
Бавят ли ви се обработването на връщанията. От 10ти до сега нямам никакъв знак от тях, само че е върната към доставчика.

# 620
  • Асеновград
За две поръчки ми дадоха по 10лв. за закъснение, и вместо да се раздвижат те заседнаха в София Хъб на Бокса.
Междувременно пристигна с Интайм SUF борда от местен склад https://share.temu.com/yMNXRatJO4B

огромен е

# 621
  • Сред мелниците
Като чисто нов потребител на Тему,  с една единствена доставена  поръчка, чета и попивам, момичета,
благодаря че отделяте от времето си да обясните!
Най-сетне схванах донякъде идеята с купоните . Поне това с числата 20/40 и др.

Временно, обаче, спирам да следя съобщенията им,  докато се възстановя от стреса от последните си, по неволя !направени поръчки.
Имах някакво предложение миналата седмица за три стоки за по 2 стотинки  всяка и рекох да ги използвам. Пазарувах, плащах, после излизаше нова , пак пазарувах и пак плащах, и така,  докато спрях изобщо да осъзнавам какво се случва. Толкова се изнервих, че дори не седнах да сметна в края на краищата колко и за какво платих.
Затова чета тук и се уча!

Корекцията в цената , за която говорите, за какво се отнася, за вече поръчани и платени стоки,  или за тези в кошницата ? И как си искаме разликата?
И някакъв съвет за новаците, каква е стратегията, събирам в кошницата нещата, които харесвам, но не вървя към плащане , така ли трябва, или нещо друго? Ха-ха , срам!

# 622
  • На изток от Ада
Това три неща за 0,02 аз не я разбирам и не поръчвам.  За евтини неща става...

# 623
Корекцията е за направени вече поръчки.

# 624
Някой пробвал ли е следната комбинация. Преди да направи проверка за корекция на цената да превключи на евровата версия и дали там ги вкарва върнатите пари от корекцията или пак връща салдото в левовата версия.
Пазарувам и през левовата, и през евровота версия. Съответно получавам корекция на цената в лева и в евро, но ги трупа и показва в съответната версия. А можеш да проверяваш корекция на цената в която и да е версия. То си ги разпределя.
В (като Вятър), на тези оферти някъде изписваше сумата, която трябва да дадеш при пазаруване, но е супер неизгодна оферта. Има друга, която харесвам - да купиш един, два, три артикула или поръчката ти да е поне 26 лв. Преди даваха хубави купони. Сега се радвам и на 6 купона по 10 лв. при минимална поръчка от 35 лв. и като приспадне купона, остава да платиш 25 лв. и нагоре. Срокът на купоните е малък, но в рамките на 60 дни може да бъде възстановен, като се пише на чат бота.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 18:24 от alys

# 625
За първи път ми се случва такова нещо.Тему ми върна парите за две пратки,които бокс нау не успяли да ми доставят ,незнайно защо.Изобщо не съм получила уведомление за получаване.Много съм разочарована,защото якето е изчерпано и не мога да си го поръчам отново 🥲

# 626
Да се оплача от единия комплект за восъчни печати - днес го ползвам за втори път и лъжицата се разпадна в ръцете ми - трябва да я забърсвам след всяка смяна на восък с различен цвят. И трябва да стане докато е още топла, защото той иначе се вкаменява. Дръжката направо се разпадна и се изгорих малко.

Опитах да я залепя, но тя цялата е като напукана отвътре и ще се доразпадне. Ядосах се, особено заради изгарянето и си поисках парите за комплекта, той беше с 60% отстъпка и ми ги върнаха без проблем.
Иначе печатчетата са забавни за правене, но сега нямам лъжица за восък. Моите за хранене си ги харесвам и няма да ги употребя за това.

# 627
  • На изток от Ада
Отзив
Панталона клин с камъчета  готин е не е мн дебел. https://share.temu.com/rAwPhfBZcMB
 https://share.temu.com/IIbzHguKT8B плабер с име. Хубав името излезе правилно.
Няколко магнита поръчах.. биват

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 18:56 от nasito8988

# 628
Гледам за телефон, че ми трябва такъв с място за две сим карти. И си правя сметката, че имам купони 100/450, т.е ще използвам единия и ще взема максимална отстъпка. И...ядец. от пакета с купони за 400 лева (200+200) на купоните 100/450, 90/270 и 70/220 пише, че не важат за телефони, плейстейшън и други продукти. А през февруари точно с купон 90/270 взех телефона на детето. Обаче купончето за 50%,  което ми даде с евровота версия 40/81€ мога да ползвам 🤔. Сега се чудя, как да се добера до евровота версия на 30% купони и да видя дали пак ще имат ограничение.

# 629
  • Испания
Търся бели тънки завеси с кукички,от шифон,газ,тюл... Спомням си ,че някой беше доволен..

Общи условия

Активация на акаунт