Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 629
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте.За първи път имам забавяне на две пратки,имам още две след това едната дори дойде,другата уж днес тръгва.Защо е това забавяне,до сега не ми се е случвало,не са големи поръчки,едната е с украса,другата с колекционерски колички.
Първата е от 5 декември,втората от 6,за нея ми върнаха пари за липса на единия балон миналата седмица,но все още не се събира,няколко пъти ускорявах.

# 601
Аз заявих връщане на чопър. Дадоха ми код за BOXNOW, но пакета не влезна в кутията, разговарях с Бокса и ми казаха да говоря с доставчика, писах на БОТА и той след като му обясних проблема и няколко пъти отново обясняване, ми възстанови парите и аз отказах връщането. А аз връщам много. Явно са много претоварени и няма как да обслужат навреме всички.
Ако пратката не влезе в кутия на Бокснау, обаждате се на Бокснау за заявка за по-голяма кутия, отменяте връщането в Тему и заявявате ново, при което ще можете да се възползвате от по-голямата кутия.
Говрих с Бокснау и те ми отговориха, да се свържа с доставчика, те не могат да ми дадат по-голяма кутия и това зависело от Тему. Писах на Бота в Тему и му се обяснявах няколко пъти надълго и широко и ми върнаха парите за продукта, който е обемен.

# 602
Прехвърлих набързо в евровата версия да видя дали коректно превалутира сумите в евро. Смята ги на по-висок курс, а не на 1.95583.

Аз това го писах преди няколко дни, но никой не ми обърна внимание.

# 603
За мене неточният курс на превалутиране не е проблем. Но 3€ мито вече няма да ми е приятно.

# 604
Мен ме притеснява, че това ще вдигне цените на всичко, а не само ще попречи да се пазарува от Тему. Защото на нашия пазар има много неща от Китай. Това си е за протест, според мен.

# 605
На мен самите цени в евро ми се виждат по високи

# 606
Аз заявих връщане на чопър. Дадоха ми код за BOXNOW, но пакета не влезна в кутията, разговарях с Бокса и ми казаха да говоря с доставчика, писах на БОТА и той след като му обясних проблема и няколко пъти отново обясняване, ми възстанови парите и аз отказах връщането. А аз връщам много. Явно са много претоварени и няма как да обслужат навреме всички.
Ако пратката не влезе в кутия на Бокснау, обаждате се на Бокснау за заявка за по-голяма кутия, отменяте връщането в Тему и заявявате ново, при което ще можете да се възползвате от по-голямата кутия.

Ако нещото е по-голямо от най-голямата кутия на Бокса, и да им звъните - все тая. Нищо не могат да направят.

За забавени пратки - според мен е много несигурно да се надявате поръчка от 5/6.12 да дойде до Коледа. Да, възможно е, но по празниците целия свят пазарува. Всичко по самолети, кораби, камиони и летящи чинии е фул макс. За поръчки за коледни подаръци аз разчитам само на български сайтове и понякога пак имам едно на ум, че в последния момент мога да тичам до мола. Хубавото на Тему е, че връщаш без проблем ненужното.

# 607
За тези , които плащат с Paypal - вече не могат да се плащат по този начин поръчки в лева, само в евро. В лева може да се плаща все още с нормални карти, като вероятно просто се превалутират на някакъв курс нещата.

# 608
Ако нещото е по-голямо от най-голямата кутия на Бокса, и да им звъните - все тая. Нищо не могат да направят.
Ставаше дума за чопър, съвсем нормална пратка за Бокснау кутия.

# 609
Някои продукти, които погледнах от полученото

Персонализиран печат за текстил, имената и на двете деца са изписани правилно. Няма линк, че е спрян

Пижама, която не е лоша като допир и усещане, тънка
https://share.temu.com/nREr1QEngtB

Поредното сметало, за след празниците да въвеждаме. Хубаво е, добре изработено

https://share.temu.com/3jASDBLJZ9B

Игра за съвпадение, дървени блокчета, има вид, ще я пробваме по някое време
7лв по висока цена показва в момента

https://share.temu.com/Ycm7wBScdrB

Този тип пъзели са много добри за придобиване на логика и самочувствие, че детето може само да се справи.
Дебели и здрави парчета, с постепенно увеличаване на частите, всеки с  цвят на гърба и номериран. Купувам втори модел кутия,  у дома едното дете изместено от конкуренцията на другото отказваше да пробва. Сега се занимава и ми вика - виж, мога сам
Препоръчвам за първа градинска група,  интересно е за  всички деца, без оглед различната степен на уменията,  усъвършенства фината моторика и въображението да се напасват картини

https://share.temu.com/blnZ1im5dUB

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:11 от Щефи

# 610
От кога мин. цена за поръчка е 33лв?

# 611
Имам два акаунта, на единия е 30лв, на другия все още е 25лв.

# 612
Имам два акаунта, на единия е 30лв, на другия все още е 25лв.
Превключих и аз на други акаунти там ми е по 20лв мин. Дали защото в другия имам върнат кредит и затова да е 33?

# 613
Утре ще дойде една пратка, направена на 9-ти декември. Имам още една, малко по-ранна, която трябва да дойде до 19-ти и или ще дойде в последния ден, или ще е следващия.

А на една по-нова пратка (от преди 2-3 дена) дадоха първа дата 18.12, което е абсолютно нелепо. Но крайната дата е 6-ти януари.

# 614
Всъщност, от 1-ви януари ще пазаруваме само в € онлайн. Възнамерявам да ползвам само евровата версия. Ако все пак върна нещо от последните пратки в лева, се надявам банките да не приемат преводи в лева от Тему. Но като чета отговорите на Тему, няма да занулят левовите кредити на хората. Въпреки това ще се постарая да нямам кредити в лева.

Общи условия

Активация на акаунт