Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 502
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 765
Ето тази перяща прахосмукачка съм си запазила в любими за на пролет да си поръчам от тукашните препоръки.
https://share.temu.com/UPdASvbrq9B

# 766
Току що видях, че имам опция "наложен платеж" с такса 1,50 лв.

# 767
  • Димитровград
Току що видях, че имам опция "наложен платеж" с такса 1,50 лв.
Засега само в левовата версия.

# 768
Хаха, интересно, на мен пък ми дава уж, само в евро, като сменя иначе в евро, таи опция я няма изобщо! 😂

# 769
  • Димитровград
При мен в левовата версия:

# 770
Включвам се да ви кажа, че днес успешно си получих връщане на средства в евро по карта, на стоки които съм платила в лева. Няма да има проблем с връщането на стоки поръчани в лева след Нова година. Средствато са изчислени по фиксинг, т.е няма ощетяване.

# 771
Обаче как ще е с връщането на кредит? За връщане по карта не се притеснявам, обаче когато съм пазарувала с кредити, имам опция само за връщане като кредит.

# 772
  • пустинята Гоби
Аз имам забавени пратки, досега не ми се е случвало. С Експрес уан са, може би това е причинат. Не знам дали изобщо ще дойдат преди Коледа, седят си на митницата от няколко дни и не мърдат.

# 773
  • Пазарджик
Аз имам забавени пратки, досега не ми се е случвало. С Експрес уан са, може би това е причинат. Не знам дали изобщо ще дойдат преди Коледа, седят си на митницата от няколко дни и не мърдат.
И мен е така,но с Еконт.От четвъртък е преминала митници,и няма никакво движение,а крайният срок е 23.12 с подаръците за Коледа на малката ми племенница.

# 774
  • пустинята Гоби
На мен надеждата ми е утре или вдругиден, и при мен има подаръци, но не са основните, така че ще го преживея. Купих и три коледни тениски за мъжете вкъщи, които ако не дойдат навреме, вероятно ще върна. Абе..

# 775
Някой забелязал ли е движението на парите си в сметката си  ?

Установих , че след пазаруване в Тему , освен основната сума имам и още 2 от порядъка на 1- 3  лв и гова е за всяка поръчка

# 776
Аз нямам. Провери в банката.

# 777
  • софия
Пропуснала съм темата. Идвам с отзиви за неща, които поръчах и харесахме за елхата.
(Вече няма малки деца и подреждаме и подаръците около нея по-рано.)

Бялата основа
Персонализирана торбичка за подаръци
Тази също е много хулава, без перзонализация - голяма, здрав плат
торбички

Свещи с батерии и eлeмeнт за украса
Гирлянд капки
Гирлянд перли
Лешникотрошачи (единият дойде без нос и ми върнаха малко пари)
Сребристите панделки

# 778
Аууу, влюбена съм във всичко - стил и класа!!! Може ли да споделите как споделяте линк с Ваш текст? Ако е дълго, ще попитам Google Simple Smile))
Скрит текст:
Пропуснала съм темата. Идвам с отзиви за неща, които поръчах и харесахме за елхата.
(Вече няма малки деца и подреждаме и подаръците около нея по-рано.)

Бялата основа
Персонализирана торбичка за подаръци
Тази също е много хулава, без перзонализация - голяма, здрав плат
торбички

Свещи с батерии и eлeмeнт за украса
Гирлянд капки
Гирлянд перли
Лешникотрошачи (единият дойде без нос и ми върнаха малко пари)
Сребристите панделки

# 779
  • софия
Елхата ни е малка (може би около 1 м) и бялата "поличка" бе седяла по-хубаво на по-висока, но и така не е лошо.
Споделяне на линк към продукт в десктоп версия:

[url = https://share.temu.com/7Y4GCmdpbPB ]жилетка[/ url] - без спейсовете в квадратните скоби
От полето за писане може да се избере
и се добавя = в първата скоба и адреса
жилетка

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 09:48 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт