Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 492
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 780
Много хубава елха! Simple Smile

Сега си поръчах бамбукови съдове за готвене на пара - отдавна мислех да взема. Тепърва ще разучавам как се ползват.
Утре ще идват пратки, освен това има още две, които са тук, но вървят с един ден по-бавно от останалите - не вярвам да ги доставят на 24-ти...
Имам гривна от градински кварц - това е относително рядък камък, дано не се окаже, че е стъкло.

# 781
Сега си поръчах бамбукови съдове за готвене на пара - отдавна мислех да взема. Тепърва ще разучавам как се ползват.

Може ли линк, за да им видя размера. И ще чакам нетърпение да напишете и отзив след като ги получите и тествате.

Напоследък нещо нямам късмет с поръчките от Тему. Поръчах си този влагоабсорбатор - https://share.temu.com/5eL6CbPCU4B, работи идеално, затова веднага след това поръчах още два за подарък. И добре, че реших да ги тествам преди да ги подаря. Единия изобщо не работи, само си бръмчи. Втория работи, събира вода... но не и в контейнера му, някъде явно е спукан и водата си тече около него.

# 782
20 см - имаше и по-малки и по-големи, реших да е по средата.
Поръчах и незалепващи подложки.

# 783
Здравейте, някой да е поръчвал мъжко термо бельо/блуза, дебела зимна с плюш? Благодаря.

# 784
  • София
Има ли някой с последен срок на получаване на поръчката до 23-ти, но още да седи на митница?Express one трябва да я вземат ама нещо не ни се вярва да пристигне до утре.
Притеснявам се, че по празниците няма да сме тук и не знам и кой с какво работно време е. Да не вземат да я върнат, а аз имам важни неща…

# 785
Персонализираните раници на децата бяха с краен срок 23 декември, получих ги с бокса още на 20 декември. Много бързо ги взеха и пъхнаха в кутия.
Днес се накиприха с тях в градината

Друга имам обработена от митница на 20 декември, Еконт не са я взели още

# 786
  • София
Ами дано днес се размърдат, защото на 24-ти всеки е с намалено работно време ако изобщо работи, което все пак е нормално.

# 787
Никой куриер не взима пратките от митницата. Посредническа фирма прави това. Та уж не са виновни Експреса, но при тях съм забелязала най-голямо забавяне във взимането.

# 788
  • София
Мен не ме засяга кой ще го взима, а да се спазва срока. Въпросът е, че идват празници и сега много лесно могат да кажат не успяхме да я доставим връщаме я…

# 789
  • пустинята Гоби
Аз имам пратки с Експрес уан с краен срок 20-ти и 23-ти, които си седят на митницата от доста време. Вече ми дадоха пари за забавяне за едните. Отписах ги да дойдат до Коледа, то само утре е работен ден.

# 790
  • София
Не за всеки. За Спиди ще е работен ден до обяд например. Въпросът е, че тия дръвници вероятно са запразнили от миналата седмица...

# 791
Мен не ме засяга кой ще го взима, а да се спазва срока. Въпросът е, че идват празници и сега много лесно могат да кажат не успяхме да я доставим връщаме я…

Специално Експрес1 няма да я върнат. ММ имаше пратка от АлиЕкспрес и изобщо не беше отразил имейла от тях, че има пратка за взимане. Сети се след месец и пратката още беше при тях.

А, Спиди и Еконт и като цяло всички куриерски фирми не могат да се сравняват с Експрес1. Последните са на дъното на куриерската хранителна пирамида 😃

# 792
  • София
А седя в техен офис ли?

# 793
Артикулите за връщане - сега ли ги връщате или ще ги върнете след 1 януари за да получите кредита в новата година?

# 794
В техен партньор. Някакво магазинче за всичко 😂 Имаше имейл, че се намира там, но той не го беше отразил и месец след това му хрумва, че чака пратка. Потърси я, намери си и имейла, видя къде е, но си каза, че сигурно са я върнали. Все пак отиде да провери и беше там. Не мога да гарантирам, че ще бъде така и с други пратки, обаче. Но със сигурност до седмица няма да я върнат.

Артикулите за връщане - сега ли ги връщате или ще ги върнете след 1 януари за да получите кредита в новата година?

След 1-ви аз.

Общи условия

Активация на акаунт