Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 927
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
frz133994
Ето го кодът за два подаръка.

А! То имало и друг. При мене не проработи, снощи като пуснах поръчка за зъбния душ, препоръчан в миналата тема.
Верно ли месец пътува доставката по суша?
Не е задължително.
На 4 дек. поръчах робот от местен доставчик (от Полша го изпращат), пътува по суша, дава ми дати за доставка 9 - 15 дек.

П.П. Като гледам маршрута му из Европа, вероятно ще пристигне към края на срока.

Иначе имам друга поръчка от 3-ти, която още не е излетяла от Китай и започвам да подозирам, че тази по суша ще пристигне първа.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 10:51 от milenaka

# 241
  • Испания
Момичета,относно купоните,които получих при поръчка в евро.Когато преминах в лева,се оказаха и там. Което е супер.И са от хубавите.

# 242
Супер!
Аз вчера направих поръчка и мислех да спра за сега, защото иначе ще се паднат точно в периода на почивните дни и сигурно няма да ми ги доставят преди НГ. Затова сигурно ще поизчакам, преди да опитам. Дано се задържат!

# 243
  • България
Минах в евро, влязох в баланса си и там пише, че може да се плаща само в една валута.
Ако сме в евро не може да се използва левовият кредит.
Сигурно от 1 януари 26 година няма да може да се използва левовият баланс или ще се ползва само той, без възможност за доплащане в евро.

# 244
  • Испания
Така е. Но аз направих поръчка за 1,75 евро,за която ми дадоха от хубавите купони.После се прехвърлих в лева,и купоните също-така ще си използвам натрупания кредит в лева,с купон.

# 245
  • София
Някой поръчвал ли е такъв уред? Дали работи, дали е безопасен?   
https://share.temu.com/zFQSIHg6gEB

# 246
Не съм чела последните мнения, признавам си и не знам дали е коментирано, но какво се случва с кредита, който е в лева след преминаването в Евро?

# 247
Аз си поръчах, но не точно този модел, защото не можах да го намеря назад в темата, питах, но така и не получих отговор, така че взех някакъв друг с добри отзиви. Вчера го получих и пробвах. Работи, но мисля, че трябва известно време за свикване с машинката и овладяване на движенията. И аз ще се радвам някой, който го използва по-отдавна, да сподели съвети за употреба. Цялостно обаче съм много доволна и ще си го ползвам внимателно.

# 248
  • София
Аз си поръчах, но не точно този модел, защото не можах да го намеря назад в темата, питах, но така и не получих отговор, така че взех някакъв друг с добри отзиви. Вчера го получих и пробвах. Работи, но мисля, че трябва известно време за свикване с машинката и овладяване на движенията. И аз ще се радвам някой, който го използва по-отдавна, да сподели съвети за употреба. Цялостно обаче съм много доволна и ще си го ползвам внимателно.
Благодаря ти, ще го поръчам, но ще изчакам лудницата този месец. Една пратка ми стои на летището и не знам дали ще излети.

# 249
Някой има ли поръчка от 03.12 или по-късно и която е излетяла вече?

# 250
Потвърждавам за купоните в евро. Обърнах на еврова версия, с rebate100 си купих 2 неща за 5 евро и ми даде купони от 50 процента отстъпка. Виждат се и превалутирани в левовата версия(38,92 лв. от 79,79 лв., 48,65 лева от 99,22 лева и т.н.). Пише, че са валидни до 15.12. Дано могат да се продължават като другите за следващите 2 месеца. Супер!

# 251
Две пратки от 2 декември вече ме чакат в бокса, трета от същата дата е прибрана в склада на тему
От 5 декември също е прибрана
Друга от 1 декември я разделиха на 3 - една част от вчера е в expess one, пакет излита в момента, друга част е прибрана и още не е пусната, като горните.
Мисля, че преди Коледа ще получа всичко.

# 252
Нещо дребно, но ще го спомена - много харесах тези стикери - малко са в опаковка и трябва да се внимава, когато се отлепва задната част (защото са дебели и може да се размърлят), но са големи и красиви. Поръчах от всички видове:
https://share.temu.com/ymxOhQZpwbB
(картинките може и да са ИИ, като за стикер са достатъчно хубави)

# 253
Две пратки от 2 декември вече ме чакат в бокса, трета от същата дата е прибрана в склада на тему
От 5 декември също е прибрана
Друга от 1 декември я разделиха на 3 - една част от вчера е в expess one, пакет излита в момента, друга част е прибрана и още не е пусната, като горните.
Мисля, че преди Коледа ще получа всичко.
Благодаря!

# 254
  • На изток от Ада
Някой има ли поръчка от 03.12 или по-късно и която е излетяла вече?
аз от 3 12 но са персонализирани и не е изпратена

Общи условия

Активация на акаунт