Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 956
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на дамата която сподели поилката за котки

Доволна съм въпреки че котката ми я гледа като объл камък ..
Само ако може да ми кажете на какво време се сменя филтъра ?

Аз бях споделила това фонтанче. На 2-3 седмици ги сменям, но ако слагате изворна вода може би по-рядко. Те стават кафяви като са за смяна. Може да проверявате на някакъв период и да ги сменяте като се зацапат. Също бяха казала, че помпата се е развалила, но се оказа, просто се е задръстил нейния филтър. То е едно дунапренче, което не бях чистила и се беше задръстил с нещо кафяво. След почистване си заработи нормално.
може ли линк?

# 271
Сега видях че сумата ми е възстановена,като кредит.
Опция има ли все пак тази поръчката да е получа нищо че сумата ми е възстановена?

Това ми дава.

# 272
Бях поръчала комплект от 3 куфара за 130 лв.Сутринта видях,че са ми възстановили сумата и отделно 20 лв.като извинение ,защото продукта бил изчерпан .

# 273
  • Испания
И аз имам четири пратки,обединени в една,с БГ Пощи,които от 2ри са виснали на митница.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 12:28 от Pepsiko

# 274
Не, моята изгубена пратка беше с Бокс нау. Тя изчезна на нашата митница.

# 275
3 поръчки обединени в 1 пратка от 29.11 днес е в пощенския клон и ме чака.
4 поръчки обединени в 1 пратка от 28.11 със Sameday дойде преди 2 дни.

# 276
С пощите вече имам 5-6 неща, които са отделени от останалите предмети от пратките и си пътуват самостоятелно. Обаче според мен, не са напреднали много (защото са по суша). Най-отдавна е поръчано лилавото котле, но и то е далече...
Дано да ги обединят, за да не ходя многократно.

# 277
  • На изток от Ада
Бърз въпрос.  Поръчах имах карта за отстъпка.  Обаче забравих да сложа купон. Ако анулирам карата за отстъпка ще изчезне ли?

# 278
Някой поръчвал ли е такъв уред? Дали работи, дали е безопасен?   
https://share.temu.com/zFQSIHg6gEB

Аз имам подобен от около година. Ползвам рядко, защото все ме е страх да не направя някоя беля като да нараня някой зъб, иначе работи. Огледалцето ползвам редовно.

# 279
Бърз въпрос.  Поръчах имах карта за отстъпка.  Обаче забравих да сложа купон. Ако анулирам карата за отстъпка ще изчезне ли?
Поне за днес е почти сигурно, че ще изчезне, защото е използвана. Лично мнение. Но можеш да пробваш, разбира се. Ако прилагането на купон ще намали повече, отколкото картата за отстъпка...
Наскоро направих една поръчка и след ден и половина (два?) реших да анулирам един от артикулите, още не беше изпратена поръчката. Първо ми казаха, че не мога да върна този артикул, след това избрах друга опция от листата защо анулирам и в крайна сметка успях да анулирам, но ми върнаха по-малко пари, защото бях ползвала купон, май и купона върнаха (някакъв 6 лв.).

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 13:49 от alys

# 280
Мисля, че картата ще изчезне, но ще можели да се комбинира карта с купон изобщо!?

# 281
Може да се комбинира.

# 282
Ох, и аз имам пратка, която уж е освободена от митница и ще бъде предадена на куриер, но е така от три дни. Кога да започвам да се притеснявам 😂 Имам подаръци вътре и коледна украса, които абсурд да поръчам наново и да пристигнат навреме...

# 283
Кой е куриерът?

# 284
Няма посочен. Само пише, че ще бъде предадена на куриер. Досега не ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт