Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 805
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 345
Някой има ли представа колко време приблизително отнема на сухоземна пратка с Български пощи да стигне от Казахстан до получателя?

# 346
Сухоземна пратка от 12 ноември, на 28 ноември в Казахстан, 5 декември в Полша, към днешна дата е в България и току що е освободена от митница, предстои да я получа от пощите

# 347
На мен  на 5 поръчки зависнали в митницата от 02.12.2025г. днес ми върнаха парите. Вчера питах за едната и ми казаха, че работят да дойде, днес обаче всичките са ги анулирали и са ми дали кредит за тях.

# 348
След като е подготвена за митническо освобождаване, значи е у нас. Защо да не дойде?
Защото на мен така ми загубиха една пратка.Стигна до бокс нау и до там .....Обадиха ми се да ми се извиняват после,че не знаят къде е изчезнала пратката ми.

# 349
Някой поръчвал ли е подложка,нещо като мини котлонче,работи с ю сби,за затопляне/поддържане/на топла течност в чаша?
Да, аз. От тези.
 https://share.temu.com/95voicQTjXB
Веднъж изпробвах, мисля че подгря, но не съм пробвала студена вода дали ще загрее. Ще експериментирам и ще докладвам. Аз си направих кафе, правя разтворимо и каната ми не завива водата, доколкото прецених на мини нагревателчето я нагря още малко.

# 350
И аз чакам от 02.12.....но ще е е изчакам още малко и ще пускам нова(върнали са ми парите иначе)

# 351
След като е подготвена за митническо освобождаване, значи е у нас. Защо да не дойде?
Митниците, през които обикновено минават пратките на Тему от Китай за България най-често са в Унгария и Гърция. Освен това голяма част от съобщенията за това къде се намират пратките са на база статистическа оценка и не отразяват реалното състояние.

# 352
  • София
Най-често минават през митницата в София.

# 353
Аз разбрах кой ми е куриера - express one. От два дни обаче стои в техен склад и не мърда. Не мога да се свържа по телефона изобщо. Опцията да избера 7 и те да ми се обадят също не даде резултат. Има ли някой опит с тях и колко време отнемат обикновено доставките?

# 354
  • София
Току-що пуснах още една поръчка. Понеже в момента всичко с доставките става бързо и гладко, нали Grinning
Но не бързам с нещата - всичко е за мен и не ми е спешно.

# 355
Проблемите с expess one като ви чета са в отделни райони.

В Пловдив не съм имала никакви разминавания с тях, докато доставяха  от best secret. Оставяла съм черен чувал затъкнат на вратата и не ги чакам, опаковат в чувала и през оградата пускат в тревата.

Вчера, както писах по-горе в близкия магазин  бяха оставили от тему пратка и си я взех на път за вкъщи

И вече от одеве моята пратка по суша от 12 ноември е в пощите - РЦ София.
Ще я получа тези дни, сигурно е🙂

Имам и оферта за 3 артикула за 0,02ст, не съм я дочела за какво става въпрос още...

# 356
  • Плевен
И аз имам пратка,която от 2 декември е на митницата. Дано просто да ги бавят заради проблем и да пристигнат.
Иначе обърнах в Евро и имам талони в Евро.

# 357
На 8-ти изтече крайния срок за една пратка и Бокс Нау я пофучиха в друг автомат, та в крайна сметка я взех на 10-ти след пренасочване. Очаквах да получа 10 лв. за забавена пратка, но изглежда че те не мислят така. Имам ли основание да претендирам?

# 358
  • София
Според мен не. Била е готова за получаване на последната възможна дата, т. е. в рамките на срока.

# 359
Имам и оферта за 3 артикула за 0,02ст, не съм я дочела за какво става въпрос още...
Намалява ти от цената на избраните продукти (реже) докато достигнат 0,02 лева, но на практика трябва да купиш реално за около 400 лева, за да успееш да получиш намалението за тези три продукта на 0,02

Общи условия

Активация на акаунт