Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 800
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 360
Аз имах една пратка с Експрес и ми я забавиха над 2 седмици, повече от 10 дни стоя в техен склад във Велико Търново. После тук в един магазин, който не работеше в работното си време, но успях да се свържа с тях веднага и те поеха ангажимента да търсят собственика на магазина и ми се обадих в някакъв момент, за да ми кажат, че имало човек в магазина и мога да отида. Просто са потресаващи. От Пловдив съм за статистиката.
Днес 5 пратки са се раздвижили, явно ще дойдат наведнъж.

Да похваля тази ножица, много здрава и остра.

https://share.temu.com/Ka3hZSpgHKB

И тези щипки за коса. Добре държат, стегнати са.

https://share.temu.com/rT4vP6xOpuB

# 361
  • Испания
Мдааа.Явно е голям проблема с пратките ,заседнали на митница на 02.12. И аз чакам 4 такива с БГ Пощи. Върнаха ми парите иначе,но много от нещата ми ги няма вече,за да поръчам отново. Оф,моля се да се отпушат и да пристигнат все пак.

# 362
Някой поръчвал ли е подложка,нещо като мини котлонче,работи с ю сби,за затопляне/поддържане/на топла течност в чаша?
Направих експеримент с чаша с вода на стайна температура дали ще загрее. Загрява, но изключително бавно, над час, за завиране изобщо не може да става дума.
Извод - подгрява/поддържа топло, но не можеш да завариш вода за чай или кафе. Да поддържа чаша кафе топло, ако пиеш бавно - върши идеална работа, но само толкова. Не съм пробвала, но на рекламата затоплят и някаква закуска.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 23:13 от Mama Ru

# 363
И аз навремето бях си купила,но след няколко дена отиде в кофата,като ненужна вещ.Пълен боклук е.

# 364
След като е подготвена за митническо освобождаване, значи е у нас. Защо да не дойде?
Защото на мен така ми загубиха една пратка.Стигна до бокс нау и до там .....Обадиха ми се да ми се извиняват после,че не знаят къде е изчезнала пратката ми.
И на мене така - някъде между митницата и Бокснау се изгуби. Това не означава, че няма надежда да дойдат закъснелите пратки. Забелязала съм и друго - ако са ми върнали парите за дадена пратка, дори да се намери, я връщат към Китай. Може в началото да не е било така, но при мен е закон Simple Smile

# 365
Най-често минават през митницата в София.

Това означава, че кацат в София? Според мен също минават митница в Гърция или Унгария, където са входовете на чужди стоки за ЕС.

# 366
Дано наистина да се отпушат тези от 02.12., че там имам доста коледни подаръци, ще стане голям гаф, ако не пристигнат навреме.

# 367
  • Асеновград
Моите поръчки от 1.12 се раздвижиха тази сутрин след дълъг престой, изведнъж се обнови кацнали. Та може и да дойдат до 15.12 ако не ще си искам по 10лв. за закъснение и за трите. Тази от местен склад вече е в София, и според проследяването ще дойде с Интайм.

# 368
Моите трябваше да пристигнат на 10.12., на 11.12. ми пратиха по 10 лв за забавянето. Сега им писах да питам кога се очакват и докато си пиша с бота, ми дадоха 35лв кредит извинение, плюс няколко купона. Това е чудесно, разбира се, но аз наистина се надявам да дойдат нещата, че са ми важни за празниците. Бота каза, че до 5 дена трябва да са при мен, ама това си е автоматично съобщение все пак...

# 369
Някой знае ли къде е всъщност склада на експрес в София? Никой не вдига, на мейл не отговарят вече три дни. Пратката естествено не мърда. Масово хората се оплакват, че им висят нещата в склада по десет дни. Направо да ходя да си я търся там...

# 370
Никой няма и не е длъжен да се обяснява от склада. Те нямат връзка с крайния клиент. За съжаление, освен официално оплакване към Бокс Нау, Експрес Уан, Смеймдей и т.н. със съмнителен резултат, друго не може да се направи. Дори и срокът за доставка ви е обещан от Тему, а не от Експерс Уан, така, че и КЗП няма смисъл да се сезира. Всички обясняват, че са празници, куриерите са претоварени и т.н.

# 371
Здравейте , някой има ли идея ...
Избрах възстановяване на 330 процента кретид и започнах да пазарувам .
Кято стигнах 108 лв ми излезе долу в сумата , че имам отстъпка 73 лв и трябва да платя 35 лв ....
Натиснах "плати " , но си платих същите 108 лв БЕЗ отстъпката 🙃
търся си като наследство 😄75 те лв ...някой да има идея за този казус 🫠🎀

# 372
  • София
Пишете на съпорта. В началото е бот и ако не се разберете с него директно искайте разговор с човек от екипа им, който може да съдейства.

# 373
  • София
За офертата за възстановяване на кредит е писано много, вкл. и в първи пост. С търсачката ще излезе.

# 374
Не съм сигурна дали разбрах въпроса, но при възстановяване на кредит, пак се плащат 108 лв, а не 35. После те възстановяват обещаното в продължение на седмица, или на 10 дни. Всеки ден по малко. Като кредит, а не по сметка.

Общи условия

Активация на акаунт