Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 795
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 375
Никой няма и не е длъжен да се обяснява от склада. Те нямат връзка с крайния клиент. За съжаление, освен официално оплакване към Бокс Нау, Експрес Уан, Смеймдей и т.н. със съмнителен резултат, друго не може да се направи. Дори и срокът за доставка ви е обещан от Тему, а не от Експерс Уан, така, че и КЗП няма смисъл да се сезира. Всички обясняват, че са празници, куриерите са претоварени и т.н.
Къде съм писала, че искам обяснения от склада? Питах дали някой знае къде е склада, за да си прибера пратката сама.

# 376
Не можеш да си я прибереш сама от склада.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 11:19 от Moderator1

# 377
Не съм сигурна дали разбрах въпроса, но при възстановяване на кредит, пак се плащат 108 лв, а не 35. После те възстановяват обещаното в продължение на седмица, или на 10 дни. Всеки ден по малко. Като кредит, а не по сметка.

Да , правилно сте ме разбрала , благодаря за отговора ви , както и на всички които са ми отговорили 💫

Тези 75 лв от разликата ще ми ги платят с поръчки ли

# 378
  • София
В първи пост е описано как става възстановявянето на парите.
Нека да уважаваме труда на другите.

# 379
Получих разни неща в обединена поръчка. Но по-интересните и от двете поръчки пътуват по суша.
Доволна съм от тези акварелни бои - самите бои не са нещо особено, но това е много сладка палитра за пътуване, има си даже миниатюрна четка - всеки детайл е изпипан:

Марката е Лангуо, имам и едни химикалки от тях, също са хубави.

Симпатичен свещник за ароматни масла или ароматен восък:

И останалото са дреболии.

# 380
Здравейте , някой има ли идея ...
Избрах възстановяване на 330 процента кретид и започнах да пазарувам .
Кято стигнах 108 лв ми излезе долу в сумата , че имам отстъпка 73 лв и трябва да платя 35 лв ....
Натиснах "плати " , но си платих същите 108 лв БЕЗ отстъпката 🙃
търся си като наследство 😄75 те лв ...някой да има идея за този казус 🫠🎀
Момичетата са отговорили, но да допълня. При всяка оферта има правила, които може да се прочетат. Офертата за която питаш, е така наречената връщане на кредит. В деня когато си пуснала пратката, както и в останалите 6 или 9 дни всеки ден се влиза на тази страница и се натиска един бутон заяви (в търсачката за артикули се изписва заявете кредит). Така постепенно Тему връщат кредита на порции като най-големите са последни. Трябва да се внимава, защото понякога пускат една въдица да заменят кредитите с купони, което не е изгодно.
Чакам една пратка с Експрес уан. Днес ми се обаждат и настояват да ми я донесат до адрес. Разбрахме се за утре, защото днес нямам възможност.

# 381
  • На изток от Ада
Аз чакам 2 пратки с еконт и с бокса

# 382
И аз чакам две с Еконт сега - на последен етап от митническа проверка.

# 383
  • София
Обаче на сайта на Тему информацията за движението на пратките не е съвсем точна.
На 4-ти дек поръчах робот от местен склад. Изпратен е с DHL. На сайта последното обновяване е от 8-и и според него роботът е в Чехия, а преди малко получих имейл от Тему, че пратката вече е в Спиди.

# 384
Оплаквам се, че за втори път тази седмица връщам неща, платени с купон и не ми възстановява частта от купона за върнатите стоки. Последно вчера върнах по-големи неща от поръчката за около 60 лв. Върна ми 44 лева, но не и съответстващата част от използвания купон.

# 385
Да, и на мен не ми възстановява частта от купона, но това няма да ме спре да им връщам ненужното.

Голямо движение с моите пратки, елеците за бабите от последната поръчка са в куриера. Одеве взех друга от бокса, сухопътната в пощата за взимане е вече.
Нищо не пускат по ред, едно носят, друго прибрали преди излитане

# 386
Щефи, да, но до скоро ми връщаше. И ми бяха полезни за малки поръчки, я 5, я 8 или 10 лева, защото ми даваха оферти за безумни купони. Сега си взех и са супер, но ми направи неприятно впечатление.

# 387
  • Пловдив
Давам положителен отзив за тази туника.
Приятна материя, качество, супер.

https://share.temu.com/AHw4sm6ncNB
И едни очила, които за мен не са ок.
Мислих, че ще мога да използвам рамките, ама нощо.
Ето ги :
 https://share.temu.com/NmVVyGDnY0B
+1
Все едно са детски очила 🤣

# 388
Сега в новините - 3 евро на всяка малка пратка от Китай, от юли. Мито на ЕС.

# 389
  • На изток от Ада
Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт