Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 788
  • 1 015
  •   2
Отговори
# 390
  • София
От 1 юли.
Нищо не е. Ако в пратката има 4-5 неща и трите евро се "разхвърлят" между тях..

# 391
  • На изток от Ада
Какво е малка пратка?

# 392
  • София
Под 150 евро.

П. П. Роботът, който поръчах на 4-ти, пристигна. Току-що получих съобщение от Спиди да чакам утре куриер, но пренасочих към офис - не ми се занимава с куриери.

# 393
  • На изток от Ада
Рядко пазатя за 100 лв или повече .

Иначе декември става 1г от както пазаря от тему.
Заради една съфорумка и една ножичка за нокти почнах  . Аз от много време се канех

# 394
Е, да, но аз пускам по 10-тина малки поръчки на месец... Ще гледам да поръчвам повече до юли...

# 395
  • София
Или намали бройката поръчки на месец и увеличи артикулите във всяка поръчка

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 20:46 от milenaka

# 396
Проблемът е, че на единия профил (този на майка ми) все още през ден ми дават по две карти за отстъпка. Така че ако в една пратка има два артикула с 50 процента (или подобна) отстъпка плюс някакви дреболии за допълване до минимална сума, плюс купон за 10 лв, тогава общата отстъпка е много по-голяма, ако пусна една по-скъпа поръчка.

Естествено, ако започнат пак да дават купони за 50% отстъпка, това няма да е толкова важно. Въпреки че и купоните за 50% се съчетават с карти за отстъпка.

# 397
  • София
Спокойно, за три евро ще измислят нещо.

Сетих се за един разговор със сина ми отпреди няколко дни.
Той учи китайски и една от учителките им по езика е китайка. Станало въпрос за Тему и Шейн, и тя им казала, че китайците въобще не пазарували от тях, защото цените били високи. Имало няколко подобни сайта, но с истински "китайски" цени. Тук веднага наострих уши с надеждата да разбера някой и друг линк, но не можело ние да пазаруваме от там - не изнасяли извън Китай. И с превозвач не можело.

# 398
  • На изток от Ада
В старият пеофил доставка е:вече 30лв .

# 399
30 лв, но взимаш повече неща, а не е 30 лв и да ти дадат неща за 25 Simple Smile

# 400
  • На изток от Ада
Иначе от известно време намам 2 карти.
https://chatgpt.com/share/693c650e-1b78-8005-bdf2-775d159b0096 миленака ето какво казва чата

# 401
3 евро не е нищо, ама ако пратката ти е малка - 30/40 лв, нямаш кой знае какви купони, наложи се да върнеш половината неща, с които, разбира се, не ти връщат и таксата от 3 евро и картинката вече става неизгодна. Честно казано, ако не ми пуснат оферта “връщане на кредит”, ще спра да поръчвам от Тему. Сега имам още кредит да харча и за това си поръчвам.

# 402
Аз поръчвам заради картите, без тях не ми изглежда толкова примамливо.
 И се радвам, че лятото поръчах повече, когато ми даваха намаление почти на всичко (харесвам си нещата, с които не съм имала проблеми и от които не се е налагало да се оплаквам) - може да не са някакви животопроменящи вещи, но щом съм ги поръчала, значи съм ги искала.

# 403
  • На изток от Ада
Съмнявам се че ще спрем да пазаруваме от Тему и т н.
Страст ...
Аз нямам връщане на кредит и в 2та профила . От няколко месеца.  Смятам че за новата година ще пуснат . Знам, че някои имат връщане още...
Аз открих много полезни неща в Тему.

# 404
В евровата версия ми дава връщане на кредит - ако похарча около 46 евро ще ми върне 25.

Общи условия

Активация на акаунт