Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 684
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 540
  • Карлово
Някой да е поръчвал от този тип Лед лампи? Мнение?

https://share.temu.com/vmmbOKfRzWB
Аз поръчах една малка за проба. Много съм доволна. Като отворя гардероба светва.Но, не съм я закрепила, понеже се зарежда с usb, а не се сещам как ще я свалям за зареждане. Ще си взема и по голяма.

# 541
Да разбирам ли че след 01.01.26г.
Ще загубя кредита като пари или ще продължа да пазарувам с него..имам натрупан не малък кредит (около 300лв,върняха ми парите заради забавената поръчка)...и да знам да правя..
П.пс моята пратка от 02.12 където беше заседнала на митницата,е в БГ пощи вече.

# 542
Но, не съм я закрепила, понеже се зарежда с usb, а не се сещам как ще я свалям за зареждане. Ще си взема и по голяма.

Моята дойде с лепенки магнити. Ако намерите тук такива, ще ви свършат работа.

# 543
Да разбирам ли че след 01.01.26г.
Ще загубя кредита като пари или ще продължа да пазарувам с него..имам натрупан не малък кредит (около 300лв,върняха ми парите заради забавената поръчка)...и да знам да правя..
П.пс моята пратка от 02.12 където беше заседнала на митницата,е в БГ пощи вече.

Никой не знае как да разбира отговорите на Тему за кредитите. Най-добре е да си изхарчим всичко, защото после не се знае.
Според мен е много вероятно да не ги превалутират и наистина да ги загубим.

# 544
Ясно. Защото сега трябва да се насила,да изхарча този кредит...не са 20-30 лв за да ги прежаля.

# 545
Баща ми е накупил много такива лед лампи и ги е сложил в техния коридор - от време на време ги зарежда. Работят си, но мисля, че някои вече не са толкова добри, колкото в началото (ползва ги от около година).

# 546
Аз този тип не ги харесвам много

# 547
На мен вчера ми върнаха в евро по левовата сметка и ми удържаха 1% от сумата за превалутиране.
По карта ли върнаха? И аз имам връщане днес, но посочих да е като кредит в Тему и дори не са получили пратката ми в София, върнаха парите в лева.
Скрит текст:

Да, по картата и ми удържаха 1% от сумата.

# 548
Ясно. Защото сега трябва да се насила,да изхарча този кредит...не са 20-30 лв за да ги прежаля.

И аз трябва на сила да харча, но не ми се рискува, за да видя какво ще стане. Имам неща за връщане и ще ги върна след 1.01 и да видим тогава с тях как ще е, но със събрания кредит няма да рискувам.

# 549
За първи път ми изпращат грешен артикул, поръчах сива табуретка, но са ми изпратили черна. Ядосах се, защото я бях нагласила за определено място. Писах и им заявих връщане, но сега като се замисля каква разправия ще е с връщането, защото е обемиста и ми я доставиха с Еконт, чак не ми се занимава. Иначе е много добро качество за без пари. Купих подобна от Юск, тази я взех за 19лв, от Юск за 30+, китайската е в пъти по-качествена и се замислих да си я оставя.
Въпросът ми е, ако реша да не я връщам, но вече съм подала заявка за връщане обратим ли е процеса?
Доста импулсивно действах. Simple Smile

# 550
За първи път ми изпращат грешен артикул, поръчах сива табуретка, но са ми изпратили черна. Ядосах се, защото я бях нагласила за определено място. Писах и им заявих връщане, но сега като се замисля каква разправия ще е с връщането, защото е обемиста и ми я доставиха с Еконт, чак не ми се занимава. Иначе е много добро качество за без пари. Купих подобна от Юск, тази я взех за 19лв, от Юск за 30+, китайската е в пъти по-качествена и се замислих да си я оставя.
Въпросът ми е, ако реша да не я връщам, но вече съм подала заявка за връщане обратим ли е процеса?
Може да заявите отказ на връщането.

# 551
Може да заявите отказ на връщането.

Много благодаря, добре е да го знам, че съществува като възможност.

Оказа се, че докато напиша поста и вече ми бяха върнали парите и не искат да им връщам продукта. Заради добрата ми история Grinning Понеже не съм връщала нищо досега.
Изписа ми и това.

# 552
Може ли линк да я видим.
Аз заявих връщане на чопър. Дадоха ми код за BOXNOW, но пакета не влезна в кутията, разговарях с Бокса и ми казаха да говоря с доставчика, писах на БОТА и той след като му обясних проблема и няколко пъти отново обясняване, ми възстанови парите и аз отказах връщането. А аз връщам много. Явно са много претоварени и няма как да обслужат навреме всички.

# 553
Попитах агент на Тему за превалутирането на кредитите.  
След дълго чакане за да провери, отговорът беше: " Тъй като това е нов проблем, ще го предам на съответния отдел за по-нататъшна помощ."
Изглежда, че те не знаят за въвеждането на еврото. Може би повече хора трябва да им пишат , за да обърнат внимание.

# 554
Може ли линк да я видим.

Тази, която поръчах вече е изчерпана. Показвам подобна. Върнали са ми и купон, който използвах. Ще се пазарува пак Grinning

https://share.temu.com/O1m69k5jw0B

Общи условия

Активация на акаунт