Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 597
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 630
Гледам за телефон, че ми трябва такъв с място за две сим карти. И си правя сметката, че имам купони 100/450, т.е ще използвам единия и ще взема максимална отстъпка. И...ядец. от пакета с купони за 400 лева (200+200) на купоните 100/450, 90/270 и 70/220 пише, че не важат за телефони, плейстейшън и други продукти. А през февруари точно с купон 90/270 взех телефона на детето. Обаче купончето за 50%,  което ми даде с евровота версия 40/81€ мога да ползвам 🤔. Сега се чудя, как да се добера до евровота версия на 30% купони и да видя дали пак ще имат ограничение.
Питай за модел в "Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile" групата. Другата избор на телефони не са много активни. Може да предложат някое добро решение за ГСМ апарат без всичките тези гимнастики.

# 631
Харесала съм си нещо. Същият в Озон е с над 170 лева по-скъп дори без отстъпката/ купона в Тему. Детето ползва от десет месеца по-бюджетен модел на същата марка и е без забележки. Но пък 23 лева разлика между купоните са си 23 лева. Въпросът ми беше защо вече купоните 70/220, 90/270 и 100/450 не важат за телефони, а 40/80€ (еквивалентът на 80/160 лева) важи за телефони 🤔.

# 632
Аз пак се оплаквам. Освен, че са махнали кутиите на Бокс нау, които са далеч, но все пак компромисен вариант, днес отново взех тяхна пратка, която беше в безобразно състояние. Натъпкна и деформирана. Вътре в кутията същата работа. А беше за подрък.Confused

# 633
  • София

Много благодаря за отговора, но не мисля че ми върши работа. Когато аз  променя валутата от левове в евро парите които имам в левове в евро ги няма. Проблемът не е дали аз искам или не искам да ги преобразувам, а България от първи януари официално приема еврото като собствена валута. Всички институции и банки в България автоматично преобразуват парите на гражданите от левове в евро по фиксинга на Българска народна банка. Говоря и  от името на много ваши клиенти във форуми, ние смятаме че е редно и ТЕМУ да преобразува кредитите на българите от левове в евро на 1 януари 2026 година. Въпросът ми е следния Какво ще се случи с моя кредит в левове когато настъпи новата година и лева вече няма да съществува. Много благодаря за отделеното внимание. Очаквам конкретен отговор.

Благодаря

Мисля че най-после взеха решение по нашия проблем.  Правилно ли разбирам отговора че ще ни превалутират кредитите. Точно това което ние искаме?

# 634
  • Асеновград
Бясна съм, досега се разправях с оператор в чата. Пратката с неща за стрелба с лък тази сутрин е потеглила на обратно. Даже не е правен опит да се достави. Вероятно размера не влиза в кутия или нямат големи кутии на разположение, и от хъб областен град директно я пращат обратно. А в нея има куп дребни неща които чакам и които също ще бъдат върнати............... Сега чакам решение ............... но едва ли ще има, вместо това ми натрупаха кредит............

# 635
Никакъв начин ли  няма да се спре пратката и да се вземе от склад?!
И аз щях да съм много ядосана, ако съм прекарала екранно време да въртя и гледам продукт, отзиви, ценова оферта и накрая - нищо.

# 636
Panayotu, пиши на имейла на Тему, също и на Boxnow. Принципно дали не могат да измислят решение. Тему би трябвало да знаят размерите на кутиите, а не да пропътува такъв дълъг път и да не стигне до получателя. Когато пратката не отговаря на размерите на кутията, да изпращат с друг куриер. Не ми се струва сложно. Операторите са различно подготвени и информирани, затова пиши на имейл.

# 637
При мен вчера се случи същото нещо.Две пратки директно бяха върнати при положение ,че не са обемисти.Толкова време се занимавах да им пиша и резултат никакъв.Отговарят да си ги поръчам отново продуктите,но това няма как да се случи,защото са изчерпани.Много неприятна сутуация.Никой не дава обяснение каква е причината за връщането .

# 638
  • На изток от Ада
Еличка, щом еърнат твоите ще има по един артикул.  Тук го четох

# 639
  • Асеновград
Няма начин да се вземе от Бокснау склад. Това вече е проигравано от потребители в темата.  Започват с номерата заради които спрях да ползвам Алиекспрес. Ако не младежа който се е запънал точно за този модел лък, досега да съм платила тук традиционен, и щеше да е приключила сагата. Че и цената не е с някаква голяма разлика.

# 640
Еличка, щом еърнат твоите ще има по един артикул.  Тук го четох
Ами няколко пъти отварях и все ми изписва,че артикула е изчерпан.Явно чак като го получат обратно ще се появи .

# 641
Да ви питам - когато на сухопътна пратка пише "взимане от портал", това не значи, че е в България, нали? Защото нямам смс, а и имам позната пощальонка, която щеше да ми каже, ако има нещо...

# 642
pppqqq , при мен - "вземане от портала" е преди да пристигне в Казахстан, другаде няма такава маркировка.
След Казахстан при влизане в континентална Европа пак отбелязват и оформят документално, следва Полша, митническа обработка в София, предаване на пощите - "вземане от куриера", накрая известие - готова за получаване

# 643
И аз имам пратка, съвсем дребна като размер, която втори ден е в бокснау в града ми и все още не получавам смс. За първи път ми се случва, надявам се да не я върнат като ви чета...

# 644
  • Асеновград
Бясна съм, досега се разправях с оператор в чата. Пратката с неща за стрелба с лък тази сутрин е потеглила на обратно. Даже не е правен опит да се достави. Вероятно размера не влиза в кутия или нямат големи кутии на разположение, и от хъб областен град директно я пращат обратно. А в нея има куп дребни неща които чакам и които също ще бъдат върнати............... Сега чакам решение ............... но едва ли ще има, вместо това ми натрупаха кредит............
Ясно ми беше,че няма как да взема пратката без да е сложена в кутия, но се пробвах да попитам на телефона им. Очертава се интересен казус.
Бокса виждат размерите на пратката още когато се генерира товарителница и не я отказват. Тоест тя се разкарва до местоназначение, взимат пари за недоставяне и връщане, поради обем по голям от максималния на кутия, и в случая клиента е потърпевш.
А за повторна поръчка, няма как понеже са изчерпани, и явно докато не се върнат на търговеца, няма да се появи наличност.

Общи условия

Активация на акаунт